Paris!!!!!! (Anna)

Hej hej, hallå!
Då var man tillbaka i vardagen igen. Det suger ju.
Det är ju så sjukt roligt att resa. Och när Johanna och jag åker nånstans så går det alltid så smidigt. Det har ju varit en helt fantastisk resa. Jag ska bildberätta lite om den för er. Nu kör vi:
Här ser ni Johanna som prinsessa i Zurich när vi mellanlandade.
Vi hade 28 grader och stråklande sol så vi passade på att sola i de dryga tre timmarna vi hade över.
SOL!
Här se ni hotellet: Ideal Hotell Design. Det var jättebra och mysigt!
Hissen var lila och fin. Och pytteliten.
Kolla vad vinögd jag är! HAHA
Foajen.
På torsdagskvällen var det partaj! Jag drack världens godaste drink till exempel.
Och Johanna drack en stark öl.
Sen drack jag världens äckligaste mojito.
Och Johanna drack mera stora starka öl.
På nästa ställe kunde vi inte riktigt välja så vi köpte allt.
Snygga va? HAHA
Världens sötaste!
På fredagen gick vi på stan. Vi såg bland annat nån kyrka? *skrattar*
Johanna skakade galler vid Notre Dame.
Så franskt!
Sen drog vi på festival. Jag råkade trampa i avloppsrännan. HAHA
Här är festivalen! <3
Först såg vi Minus the Bear.
Sen All Time Low.
Vi diggade.
Och det blev en hel del öl och vin. Det ska det vara på festival.
Min pudding igen.
Band of Horses. Vi avnjöt på lite längre håll iden strålande solen.
King of Conspircy.
Inne i öltältet igen :D
Festivalens baksida...
Cypress Hill... Det var fett!
40 000 i publiken på Blink 182.... Och vi stod LÄNGST FRAM!
BLINK 182!!!! De bästa i hela världen.
Och Travis trumsolo i slutet var så jävla bra att jag nästan började tjuta! AHHHHH! Jag älskar honom!
Sen gick vi vidare och drinkade litegrann sådär på fredagskvällen.
Sötnosen igen.
Brunch på stan på lördagmorgon.
Min omelette!
Vi hängde lite i solen.
Och jag köpte skor för 4000 ungefär... :)
Vi satt på ett flashigt ställe på Champs Elyssée och drack CHAMPAGNE och åt desserter. :)
Franska gatan.
Triumf-bågen... ;P
Kvällsmat innan vi flög vidare. Lyxigt!
Och en fin stund i solen igen!
Sen kom i till Zurich igen vid tio-tiden och då bodde vi på lyxhotell! Det var så fint.
Johanna klädbadade... :D
Det som var konstigt var att man kunde se in på toan.... ;P
Sen gick vi ut och tog oss ett glas. I gungstol :)
Och nån show-girl...
Ja, och hotellfrukosten innan vi åkte hem på morgonen.
Ja, och för ett album med 200 bilder från resan är det bara att trycka här:
FACEBOOK!

En fråga (Ninni)

Jag är skitdålig på teknik och sånt och behöver råd. Vilken mobil ska jag ha? Jag har egentligen inga större krav. Den ska vara smidig, inte alltför svår att fatta och bra att surfa med. Jag vill ju kunna blogga med den. :) Just nu står det mellan Iphone, Xperia med "tangentbord" och någon htc-variant.

Har ni några åsikter? Vilken telelelefon rekommenderar ni?

Goda vänner (Ninni)

En kväll i slutet på sommaren var vi bjudna till Patrik och Lotta på middag. Hanna och Jonas var hemma från sthlm och skulle också komma. Tyvärr blev jag sjuk och det var ju såå tråkigt. Vi hade inte setts på länge så det hade varit tråkigt att missa även det här tillfället. Vad gjorde mina underbara vänner då, tror ni? Jo, de handlade med sig allt de behövde och kom hit. Jag satt på en stol inlindad i en filt, och de lagade mat och bjöd på både kalasmiddag och asgarv. Fantastiska vänner! Vad skulle man göra utan er?


Action i köket. Ragge bidrog inte så värst mycket.


Patrik var lycklig över att ha hittat vanillacoke på CG.


Tilia var så klart med för att träffa Ragge. Olyckligt nog sammanföll detta med Ragges dietstart så just då verkade han mer intresserad av matlagningen. Men det gjorde nog inte Tilia så mycket.



Tack Patrik, Lotta, Anna, Hanna, Jonas, Per och Perra för en kväll som först verkade bli så rutten men som blev så toppen!

Kvinnorna i mitt liv (Ninni)

Jag har förmånen att ha många intelligenta, kreativa, engagera(n)de, kompetenta, humoristiska och vackra kvinnor i mitt liv.

Tre av dem hade jag besök av i helgen.


Hanna H,


Malin


och Hanna K.

Tack för att ni finns och för att ni är så kloka. Och härligt fnissiga.. ;)

Korvstafett! (Ninni)

På familjedagen på Klubbarp för ett tag sedan anordnades den årliga korvstafetten. Ok, det var egentligen därför vi åkte dit. Ragge hade en gammal titel att försvara. Och om man är hund och har våteksem är inte hundutställningar det allra bästa forumet, då passar sånt som har med mat att göra bättre. Det tycker nog i alla fall Ragge Ragnarsson.

Man kan se på bilderna hur laddade Joppe och Ragge (hmf.. ok, Anna och jag..) är i jämförelse med alla andra.

Klara..



Färdiga..



GÅ! (Man kan nästan tro att Anna och jag hade startblock. )



Här kan man se hur jag sliter en korv ur munnen på Ragge för att hinna få tag i poänglappen innan han sväljer. Han är ju så att säga en aning glupsk.


Joppe däremot tyckte att korven var äcklig, så han sniffade bara fram korvbitarna och lät dem sen vara. (Man kan också kalla detta taktik. De andra hundarna sniffade ju på så sätt upp korvbitar utan poänglappar. Hehe..)


Det belv en jordskredsseger och Anna och jag kom på delad förstaplats med 17 poäng var. Det här måste ju bara in på mitt CV!

En dag när jag bytte jobb (Ninni)




Det här är Sandra, Pers fd. kollega. För några helger sedan skulle hon på bröllop och behövde hjälp med smink och hår. Hon frågade därför mig om jag ville vara hennes tillfälliga makeup-artist och frisör. Hjälp, tänkte jag först, tänk om hon blir missnöjd? Men det kändes samtidigt skoj att bli tillfrågad och efter lite funderande sa jag ja.



Jag gick in i rollen som frisör, körde lite "Gulletussan" och så. Min frisör Carro har lärt mig att det där med snacket är mycket viktigt när man friserar andra.

Jag tycker att Sandra blev skitsnygg. Det var hon så klart innan också, men nu hon riktigt festfin. :)




Vilken vecka! (Ninni)

Här jobbas det. Det blir alltid lite hysteriskt i början av terminen innan grovplaneringarna är klara och rutinerna börjar infinna sig. Sen blir det ju inte heller alltid som man först hade tänkt sig och då får man lov att tänka om och tänka nytt. Så är det bara. Men imorgon är det fredag och det känns inte dumt alls.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa vidare i min bok. Har precis börjat i Hundraåringen osv osv osv. Verkar lovande så här långt, men det är alltid svårt med böcker som har blivit så upp-pratade. Jag och Anna2 satt för övrigt och pratade om att vi inte kunde komma på vad författaren till boken heter i efternamn. Jonas i förnamn visste vi, men efternamnet kunde vi bara inte komma på. Han heter ju för fasen Jonas Jonasson. Hur kunde vi missa det? :)

Ni kan kalla Ragge för våteksemet igen. Ytterst irriterande! Och smått äckligt. Om det bara ville sluta regna nån gång så blir det nog bättre.
 
Och Anna-pannan är i Paris och roar sig. Enligt senaste rapporten har de det strålande. Bortsett från att Anna har bränt sig i ansiktet av för mycket sol. Skryt!

Helgen tror jag blir bra. Per drar iväg till sthlm och spelar golf och jag ska umgås med mina fina väninnor. Malin kommer hit imorgon kväll ochh Hanna K på lördag morgon. Sen kommer Hanna H och hennes poliskille på middag på lördag kväll. Skoj skoj!

Visst ja, sängen var det ju, ja.

Sov gott alla!

Och för att ni alla ska somna med ett leende på läpparna bjuder jag här på en bildfavorit i repris.


Hörrni ni.. (Ninni)

Man får inte ge upp, bara för att det är lite motigt emellanåt.
;)


Stressigt som satan (Anna)

Nu är det en tung vecka framför mig. Därför borde jag gå och lägga mig nu. Nästa gång jag har tid att sova är nämligen söndagkväll. Ojojoj, vad ska hon göra tänker ni. Självklart är jag inte så svår på att dela med mig, och det lyder som följande:

Imorn har jag klipptid klockan 8.00 i LKPG vilket innebär att jag måste gå upp inhumant tidigt imorn med (idag gick jag ju upp 6.30!). Sen jobbar jag hela dagen, och imorn blir det kroppsarbete på jobbet!, och sen på kvällen har jag hundkurs. Det innebär att jag kommer hem vid halv tio ungefär, så det blir ju en fjortontimmars-dag! Och när jag kommer hem måste jag packa. För på torsdag åker jag och Jojo-hanna till Frankrike och Paris! Jihaaa! Men flyget går typ nio från Arlanda eller nåt, så än en gång, tidig morgon (eller arla morgon för att skoja till det lite...) Ja och sen drar vi på festival och ser BLINK 182 och vi har inga planer på att sova kan jag säga! Plus att vi åker från Paris på lördagskvällen, ska mellanlanda i Schweiz i typ tio timmar så då ska vi in och göra stan (Zurich) må ni tro! Jag har aldrig varit Schweiz, så det ska bli skitkul. Sen får vi väl sova lite på flyget hem eller nåt. BTW ska vi på bo asflashigt hotell. OM vi får för oss att sova.

Nu ska jag bara berätta för er alla i allmänhet, Ninni i synnerhet att de visst har vinägerchips på City Gross.



Men NU blir det att sova. Till Rederiet förstås...... <3

Puss ;P

Stockholm igen (Anna)

Idag har jag och Pelle varit i Stockholm igen på inköp. Det var som vanligt skitkul, och det har aldrig gått så bra som idag. Allt klaffade, helt otroligt! Tåget var i tid. Vi var i tid. Vi hittade mat på rätt tider. Alla kollektioner var jättebra, och det var lätt att välja vad vi ville ha. Alla säljare var trevliga och det var inget bajs på tågsätet! (Ja det där kräver nog ett eget inlägg inser jag nu....)

Jo, vi har träffat Cheap Monday, Elvine, Motel och Lavand. Monstermöten även kallade. Men det har ju gått skitbra. Dessutom fick vi sitta bredvid riktigt klämkäcka, äppelkindade damer som ville diskutera olika sorters raggmunk med oss på vägen hem. What's not to like?

Ja just det. Vi fick tillochmed lite tid över och vart är bättre att gå i Stockholm då än till Sneakers'n'stuff? Jag köpte skor chockerande nog, så nu är jag stolt ägare till ett par Adidas LA trainer i orginalfärg. Billigt fick jag dem med! Vilken rabatt!

Här är Pelle utanför SNS.


Outfit:
Skor: Nike
Jeans: Ruffle & Bow
T-shirt: Obey
Jacka: Penfield
Väska: Nike
Min: Privat

HAHAHAHAHAHAHAHA det du Pelle, nu fick du bli min modemodell idag!

Ja det var allt om idag. Hoppas att ni har haft en lika fin dag som jag.

Ragge (Ninni)

Det har kommit till min kännedom att en del läsare tycker att det är för lite "Ragge" på bloggen nu för tiden.

Eftersom vi vill att alla ska vara nöjda bjuder jag här på två bilder.

Den är från i somras då Ragge Ragnarsson drabbades av våteksem. Det tyckte han inte var roligt alls.




Och den här är från när vi skulle på spontankalas hos Åsa och Leffan. Ragge nöjer sig endast med att resa i 1:a klass när vi ska ut på äventyr.



Nu hoppas jag att alla är nöjda! ;)

Helgen (Ninni)

Jag har haft en bra helg.

Igår gick Per och jag en golfrunda. Det tog hemskt lång tid och gick riktigt dåligt. Så är det ibland. När vi kom hem ägnade vi oss åt en massa hemmasysslor och jag ... trumvirvel... SYDDE! Det ni! Jag är urdålig på sånt, men det blev riktigt bra. Nu har ny pinnstolssoffan på uteplatsen fått fina dynor.

Idag har vi försökt att måla huset eftersom det inte skulle regna. Äntligen. Det där målandet blir man ju aldrig klar med i det här vädret. Tyvärr stördes vi konstant av ca en miljard getingar som har bestämt sig för att bygga bo hos oss. Hemska är vad de är! Och inte är de blyga heller. De kryper gärna in under kläderna till ställen som man absolut inte vill ha getingar på.

Sen fick vi besök av Anna och Martin. Det blev en lååång middag med mycket prat. En perfekt söndagskväll!

Nu laddar jag inför skolstart imorgon. Det ska bli så roligt att ta emot alla härliga ungdomar igen! Tänk att mina elever gå i sexan redan. De började ju nyss fyran.

Ha en fin vecka alla!

Köttig söndag (Anna)

Nä, nu tog jag i... Det har varit en ganska slapp söndag hittills. Jag tror att ni gärna vill höra, eller hur? Nå väl.

Först sov vi till 12!!!! Då åt vi brunch med äggröra, kalkonkorv och hemgjorda smoothies. Smaskigt. Till det såg vi förstås Rederiet.


MATBLOGG!

Sen spelade jag lite tevespel. Bästa!

Sen åkte vi till City Gross och handlade. Vi handlade husshållspapper, juice, olika gräddar, riven ost och grönt. Jag och lite andra saker. Slutsumman landade på 686 kronor.

Sen har jag och mamma varit ute på "klubben" och tränat agility med Joppe. Ja, Grappo fick också köra och det är nog inte många 14-åringar som kan som han! Men Joppe var också duktig såklart, nu sitter platta tunneln som ett smäck. Men slalomet är fortfarande ett skämt.

Sen har vi (läs: Perra) städat här hemma. Närå, jag har ju faktiskt diskat! :D

Nu ska jag vara lite med Therese.

Sen ska jag vara med Johanna. Vi ska baka pizza och göra milkshakes. Härligt!

Baskalas <3 (Anna)

Ey ey yo yo och sånt!

Vilken kväll det var igårkväll! Baskalaset var som vanligt skitroligt, dock var det lite mindre folk ute än vanligt. Men det gällde även på Platå, Paletns och Ågatan (det var där jag var igår) så det var inte bara på baskalaset. Mig gjorde det dock inte så mycket för det blev inte riktigt lika varmt som vanligt. Det brukar ju bli svettigt som fän där inne eftersom lokalen är ganska liten. Men igår var det uthärdligt och härligt. Först hängde jag lite med Classe och Dansk, vi drog igång dansen och satte ribban ganska högt faktiskt. Det var många som dansade ur takt igår. Det stör mig. Sen stötte jag på Jesper, Henrik A och Daniel N och det kändes som gamla goa tider igen. Wiiii! Sen va jag med Jonathan S mest och även Nolltretton-Henrik som var pruttfull. Sen drog jag och Perra ner till Platens och missuppförde oss. Men det var roligt.

Jag var dålig på att fota dock. Ni vet hur det är..... Man gör ju så mycket annat...


Svensson Hi-Fi aka Hegge och Johan aka världens bästa! <3


Henrik och Jonathan på dansgolvet efter att Jonathan beställt in shots för ungefär 2000 kronor... HAHA :D


Perra försökte sjunga med i alla låtar nere på Platens men han kunde fan inte en enda! ;P

Ja så sen kom vi hem vid fyra och då blev det lite Rederiet (jag är gravt beroende!) och sen somnade man som ett vaggat barn! Kul kväll vaaaaaa?

Uppladdning! (Anna)

Jag laddar inför lördagkvällens BASKALAS med hemgjorda potatisbullar och Rederiet. Nu ska jag bara köra några banor SONIC och sen duscha så kan inte kvällen bli nåt annat än toppen!

Vi ses!








Fredagshäng med syrran (Anna)

Ikväll efter jobbet har jag varit med min syster Ninni, som ni kanske alla är bekanta med. Det var länge sen vi "var" som det så fint heter. Först gick vi en låång promenad i Mantorp city med omnejd. Nere i "nybygget" (ja som det fortfarande kallas) sprang vi på en ringklocka som hade hängt sig. Jag avslöjar att den finns på Galoppgränd, men vart exakt får ni försöka lista ut på fingrarna. Vi hade mycket roligt iallafall! :D



När vi kom in från promenaden var det TVSPELSDAG! Vi har köpt ett SEGA (I LOVE IT!) så Ninni och jag körde Sonic tills tummarna brände. Om vi var bra? Nja.... jag tror att vi var bättre på det glada nittiotalet och vi körde det då det var nytt. Vad vi har kört det där spelet alltså! Jag och Helena Hjerth kunde sitta hela dagar och spela. Och jag är rätt att jag kommer att göra det nu med....




Ajajaj, där hoppade Ninni på ett eldklot igen!

Nu kom Perra hem från Linköpings Stadsfest. Ja han jobbar alltså. Så nu ska jag väl vara lite social. Men vi hörs snart igen!

Ciao bella!

Inköp i Sthlm (Anna)

I onsdags var det omänskligt tidigt upp som gällde för Anna och sedan ta tåget 7.11 (!!!) in till Linkis. Där tog jag och min boss Pelle tåget till Stockholm för att åka på inköpsresa. Jihaaa, vad roligt!

Det började som vanligt med att tåget var 40 minuter försenat. Det slår då aldrig fel! Så när vi väl kom fram till Stockis hade vi bråttom bråttom och fick skynda oss med långa ben och allt på ryggen. Först hade vi möte med MnO, där vi tittade på tillexempel MinaUK och Dry Lake. Det var sådär måste jag erkänna, och det tycker jag att jag får på min egen blogg.
Sen skyndade vi oss in till Gamla Stan och mäöte med Gram. Det var fint däremot, cleana skor som fasen! Där åt vi även lite mat på en indisk restaurang som får 3 pakistaner av fem möjliga.
Sen åkte we till WeSC. Det var skitkul och faktiskt riktigt bra. Eller ja ni vet, lagom bra, sådär så att man inte känner att man måste välja bort nåt när man lägger order sen. Plus att de är ju så rara allihopa också!!! <3


Ute i lobbyn...


Ja där sitter jag i mörkret!

Sen var det dags för (enligt mig!) dagens höjdpunkt: ADIDAS! OMG, det var helt sjukt bra! Vi höll på i fyra timmar, men jag hade lätt kunnat va kvar fyra till. Det var ny säljare också, som hette Albin och var från Västervik och han var skitjuste! Så, ja, allt var fantastiskt. Men som sagt, vi var ju klara klockan kvart över nio och då var man ändå ganska trött. Jag bodde på lyxigt hotell, där jag låg i badet först och sen somnade typ elva och sov nio timmar utan att vakna en enda gång! Det är inte vanligt!


Hotellreceptionen.


Och mitt rum.

Klockan nio på morgonen efter hade vi möte med Uniforms for the Dedicated. Det var snyggt.


Uniforms har sitt showroom på Galleri Kleerup. Där fanns det tillexempel skrivande frukter i ett badkar.

Sen drog vi till Boutique Fräsh-mässan ute på Münchenbryggeriet. Vi hade möte med tillexempel Vans, Lifetime Collective, Zoo York, New Era, Insight och så en massa andra märken såklart, men jag vill ju inte avslöja de vi inte har i butiken än ;P Jag älskar Boutique Fräsh, det är skitkul att va där! Jämt! Jag älskar att åka på inköpsmöten!


Utanför mässan.


Där de glada Appertiff-snubbarna hade sin van som de på riktigt bott i i två veckor!


Knock-tobias tog med sig brorsan och körde matchande frisyrer. Cool.


Sportif-Jonas drog en skön tatuering.



När han drack öl.....

Sen drog vi till Cali och kollade på Stüssy och The Hundreds. Och sen tog vi tåget hem vid sju. Vilken höjdartripp! Vi hann ju med nästan allt (utom ett möte med Lavand) så det var micket lickat!


Einar posade i rulltrappan!

(Man får ju inte ta så mycket kort. Men jag är lite ledsen att jag inte tog nåt inne på Adidas...)


Tisdag 17 augusti. (Anna)

Kära dagbok!

I tisdags var jag och tränade med tre av mina gymnaster i T1-hallen på kvällen (det blev så seeent, jag var ju inte hemma förrän tjugo övr elva typ... ;P). De fick det i belöning då de har bloggat alldeles fantastiskt duktigt hela sommaren, och dessutom tränat som små änglar. Jag kunde knappt märka att det var typ tre månader sen vi slutade träna, så duktiga var de än. Och fatta hur sjukt kul det var!!! Jag längtar verkligen tills gymnastiken ska börja igen. Det är det enda bra med hösten typ. Och med tre helt underbara gymnaster som Anna, Ebba och Elin så kan man väl inte göra annat än längta? Jag snor Annas bilder (som jag dock har tagit själv, jag är ju sjuuukt bra på att fota...) men vill ni se ännu mer så kan ni alltig gå in på
WGF-bloggen.


Elin


Ebba


Anna


Ebba - handvolt på bom!


Elin - flickis!


Anna - salto!

Och vilken rolig bilresa hem sen också! <3 :D


Mer konferangs ;) (Ninni)

Som sagt, mellan allt konfererande får man inte glömma bort att roa sig.


På konferens på Visingsö (Ninni)

Vi har kick off, som det också så populärt kallas, med jobbet. Det är inte dumt alls.

När man är på konferens kan man ägna sig åt allt möjligt intressant och skojigt.
Anna demonstrerar, pass på!


Man äter och dricker nyttigt och häslosamt. Frukt och vatten och så. Absolut ingenting annat. Ingen onyttig potatis eller festlig dryck.



Man förkovrar sig inom olika ämnen. Bättrar på kunskaperna och så. Kanske planerar lite också, för det är ju sånt som vi lärare älskar.



Sen kan det också hända att det blir lite underhållning också. Här ser ni Anna rocka loss i en riktig boogiewoogie. Alla klappar takten!

Nävars, skämt åsido så har vi det riktigt bra här på Visingsö Hotell och Konferens så här långt.  Vi hoppas att det fortsätter så. :) 



Agility-tävling (Anna)

Ninni får lägga in bilder från ikväll för hon har dem. Men det gör hon imorgon. Jo visst!

Ikväll har jag och Joppe vart på träningstävling i agility. Ja vi blev diskade båda gångerna men annars gick det svinbra! Domarn tyckte att Joppe var jätteduktig och det var han. Jag bör tillägga att alla blev diskade så det var tydligen svåra banor. Men det är ju bilderna man vill se. Så kör Ninni för fan!

BTW sa domaren att Joppe var den perfekta hunden. Det ni! Jag vill inte skryta men.... ;P

Nu ska vi se på Rederiet igen. Ta det lite lugnt för veckan är som vanligt fullspäckad! :D

Puss


Fetaste förfesten ever! (Anna)

Ja eller iallafall på så länge jag minns! Det var riktigt döfett och röjigt som bara den. Bilder säger ju mer än tusen ord så...

Vi slog upp dörrarna vid sjuhugget. Det var så städat och fint! Först var det lite glest första timmen. Men tillslut var det ett femtiotal gäster som fick bjudöl och äran att lyssna på bra musik av Homie J aka Johan Andersson. Det var skitbra. Tills det började BRINNA (haha) i förstärkaren! Så vid halv tio blev det ofrivilligt tyst. Men vi hade trevligt ändå. Ja, det var en så jäkla lyckad fest!

Här kommer ett bildmedley:


Ölen! Vi var sponsrade av Grolsch! :)


Här står jag och Frida och är vakter.


Danne och Tommi.


Keyvan och Stina Kryckan Brage.


Perra och Miche.


Folk vid ölen!


Johanna, Micke och Frida var cool.


Johanna var fullast på festen!


Petra.


Frida.


Jag när jag är som osnyggast.


Bengt, Magnus och David Einar. Woop woop.


Billy, Petra, Frida och Johanna.


Jakob och Jesper!


Jonte, David och deras tjejvän.


DJ-båset.


Kalle och Victor.








Erica och Malin.


Haha snygg-Kalle.


David och Pelle är glada i hatten.






Johanna Klönsén visade "könet" flera gånger!


Egokorten. Se nedan:


Med Johanna.


Med Stina.


Med Danne.


Med Kalle och Victor.


Med Pelle.


Med David Einar.




Fan vad fint, vi är riktigt fräna här tycker jag!


Klas och Mattias med två vänner.


Alla hade roligt!






Pussisar.


Sötisar.


Fyllisar.




Hmm... vad hette den andre nu igen, men den lockiga killen är Emil.


Gruppbild!


Jag och Thai Coconut-tjejerna. Jag träffar ju trots allt dem typ fem dagar i veckan, så det var ju på tiden att vi sågs på kvällen...


Micke, Mange och Jakob var det bara att slänga ut till slut...


Och Henrik...


Nolltretton-Henrik och Pella!


Helena Hjerth var där också, det var roligt! <3


Johanna och jag hade Blink 182-konsert fär de andra när musiken lade av.


Linus.

Sen var vi ute på SWEAT! och det var roligt. Vi var även på Platens en sväng. Sen träffade jag och Perra Dennis som var ute själv, och vi körde järnet. Ja sen gick vi dit och sjöng karaoke hela natten. Eller jag och Dennis sjöng och Perra sov. Sen åkte vi tåget hem halv nio på morgonen och det var skönt att komma hem vid nio och få gå och lägga sig. Då hade man ju varit vaken i 24 timmar menar jag :)

Men det var det värt!





Annas och Mikaels superpartaj (Ninni)

Nu blev jag allt lite besviken på mig själv. Jag fotade tydligen knappt någonting i fredags. Jag får bjuda på det jag har och vill med det än en gång säga TACK för en toppenkväll! Gästerna var bäst, maten var suverän, samtalsämnena heta, skratten många, drickat läskande (lite väl läskande, som sagt..) och humöret hos samtliga var på topp. Enda smolket i bägaren var väl den lilla lilla förlusten i kubb. Vi var ju så nääära..

Först några bilder från uppvärmningen hos Åsa och Leffan.





Följande tre bilder är de enda från festen och visar den rafflande kubbmatchen. 





Så var det med det. Tänk så fina vänner man har!

Helgen (Ninni)

Så var semestern slut för den här gången. Och det gör faktiskt inte ett endaste dugg. :)

Min helg har varit toppen! Festen i fredags återkommer jag till för i fyllan och villan glömde jag kameran (och mina skor och min kofta) så mer om den suveräna tillställningen kommer.

Igår vaknade jag med vampyrögon och väldigt blek nos. Man mår ju som man förtjänar efter en redig festnatt. Klockan 23 på fredagskvällen hade det varit världens bästa idé att boka in en golfrunda på lördagen med några av de övriga festdeltagarna. Det kändes som världens sämsta idé lördag förmiddag. Jag fick helt enkelt bita ihop och jag är ytterst imponerad av mig själv att jag trots århundradets baksmälla lyckades gå 18 hål. Det var kanske inte min bästa runda hittills, men inte heller min sämsta. Toppentrevligt var det dessutom.

Imorse vaknade jag vid sexhugget av att telefonen ringde. Det var Anna och Dennis som ville sjunga lite för mig så där på morgonkvisten. Jag fick avnjuta I denna ljuva sommartid (tvåstämmigt), Amazing Grace (utan säckpipor) och någon sång på latin som jag inte minns vilken, kanske för att jag hade råkat somna om lite grann. Det var ett härligt uppvaknande!

Efter en låångfrukost tog Per och jag en sväng till Ulvåsa för att införskaffa mig en driver. Jag hittade en som var perfekt. Snablar vilka utslag jag gör med den! Det var så klart nödvändigt att inviga den på riktigt så vi tog en sväng till Vårdsberg. Vi gick 18 hål även där och det gick över lag riktigt hyffsat. Herregud, så roligt det är med golf. Det hade jag väl aldrig trott!

Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen. Det ska ärligt erkännas att jag har stängt av allt skoltänk den här sommaren, och det är väl så det ska vara? Men nu känner jag mig mer än redo att dra igång igen.


En god natts sömn och en spännande ny vecka önskar jag er.
Nattinatti.

Kalaaas (Ninni)

Här piffas det kan jag lova! Jag har suddat och suddat och suddat bort min sura min från igår, för ikväll är det kalas! För att pigga upp mig lite extra (och för att dölja en blånagel..) har jag målat naglarna lila. Det funkade väl kanske inte riktigt, känner mig mest som Lena Ph i en musikvideo från åttiotalet. Eftersom jag har legat sjuk hela veckan ska det bli gött att fräscha till sig lite nu. Tror jag ska slå på stort och värma på locktången till och med. Kvällens värdpar är Anna och Mikael och vi är tydligen 14 personer som ska invadera deras uterum. Så skoj det ska bli! Självklart ska lilla kameran få följa med. ;) Bäst att lägga på en rem nu för det är uppvärmining hos Åsa och Leif klockan 18.
345e87
Trevlig fredag!


Jo men veckan hittills... (Anna)

Jag berättade ju vad jag skulle göra i veckan. Nu tycker jag ju att det är lika bra att jag berättar om hur det verkligen blev. Så här är the true story om vecka 32 so far:

Måndag 9/8:
Efter jobbet gick jag och mötte upp Stina på Solo (där hon alltså jobbar) och sen gick vi till Nadja. Dit kom även Erica och Malin, två vänner till Nadja. Vi fem gick sen till Danne, där även Perra och Käglan var. Sedan kom även en som hetter Viktor. Sedan kom också Madelene A. Vilken kväll det var. Riktigt jävla kul, typ bästa utekvällen på länge! Först lekte vi ju Fuck the dealer och cirkelspelet och lite annat så alla fick dricka ordentligt. Sen gick vi på MÅNDAGSKLUBBEN! Det bar ju svinkul. Vi dansade med knutna nävar en hel kväll. Sen hade vi efterfest hos Danne bestående av pommes frites. Verkligen skitkul!

Här kommer bilder:

(Dagens tema var den knutna näven tillägnad Tommi Ollila.)


Perra!


Nadja och Viktor


Madde och jag


Malin och Erica


Jagoch Stina x3 (och vi blir bara snyggare....)






Käglan


Stina och Danne hänger tvätt


Danne


Erica och Stina "luggen"


Jag och Erica hade konsert, vi sjöng tillexempel Nu grönskar det. Det var så fint att alla grät.


Det obligatoriska toakortet... haha ;P


Väl ute på NH gick vi bananas!


Fisten!


Fisten!


Jag vill också vara med!


Danne hittade detta ute och var sååååå nöjd!








Ja och Danne gjorde kantarellen!


Ja man kan få in en hel hand i munnen! :D


Dans?


Mer dans!


Ölen gick av!


Hahahaha söta va???

Ännu fler bilder kommer säkert snart på Facebook, men jag har censurerat lite här.... ;P

Jaha, så var det då tisdagen. Då var Stina, Danne och Dempe här. Vi tittade hoppade studsmatta och tittade på film. Allt var frid och fröjd förutom att Stina skadade foten då.... Det var mindre fröjdigt. Men sen såg vi den där Sin Nombre och den var ju skapligt obehaglig!


Jag, Danne, Dempe och Stina körde järnet!








Ja, så gick det som det gick....


Film och chips!

Och igår var vi hos Frida på födelsedagskalas. Fatta att hon hade bakat tio sortes kakor. Det var nog det bästa jag ätit i hela mitt liv. Det finns ingen som kan baka så bra som Frida. Och roligt var det också. Vi drack alkoholhaltiga drycker (som rosé och fanta...) och spelade spel. Frida och jag vann!


Frida och lite paket!


Sofi


Beer-Pong! På bilden syns Sanna, Lotta, Patrik och Perra på golvet. Johanna Könsén, jag och Frida på golvet, och så lite av Petras hår nere i hörnet...


Part-Alias! Skitkul!


Fredrik, Dennis, Petra och Johanna.


Jag...


Perra


DJ-Bengt


FÖDELSEDAGSBARNET! <3







Ja och idag har jag varit med Sara efter jobbet. Vi gick och åt på Thai coconut och sen tog vi en glass på Bosses!


Sara "Misstaget" Göthman när vi åt glass. Så söt va?

Sen när jag kom hem så hade Perra sin kompis Robban här. Vi åkte och hoppade studsmatta. Fett kul! Som alltid... :D


JUMP!! XDD

Nu ska jag och Perra titta vidare på Rederiet. Vi är på avsnitt ungefär 132, så vi har ju en 200 avsnitt kvar ungefär... Till jul kanske vi är klara....

Imorn blir det hemmakväll (faktiskt!) med taco och Johanna, Perra, Grappo och Ragge. Det ska bli kul att träffa Johanna igen, det var typ två veckor sen ju! Vi saknar varandra då!

Och på lördag blir det ÅRETS FEST!!!!!!!

Godnatt! :*


När allt går åt skogen (Ninni)

Nu har vi internet igen, men jag hinner inte blogga för jag måste styra upp en massa otur som jag just nu har. Jag vill bara säga FAANSJÄVLAHELVETE. Det är helt sjukt faktiskt. Inte klokt. Vansinnigt.

Jag återkommer när tid och humör finns.

Snabbis.... (Anna)

Nu var ju faktiskt Internet trasigt igår så det var ju tvärt omöjligt att blogga.

Men jag vill bara berätta att jag drar på födelsadagskalas hos Frida-(valfritt rim) nu. Det kommer bli suverääääänt! GRATTIS FRIDA!!!!!!


Ett fyllo (Anna)

Johanna Könsén var här inne förut vid halv fem ungefär. Hon var full som en kastrull och köpte en jacka. Hon fick inget öppet köp eller ångerrätt... HAHAHAHAHA.

Störtskön va? Det är ju trots allt sommar och måndag.

Veckoplanerna! (Anna)

Jaha, här sitter jag på jobbet så här efter stängning. Jag väntar på Stina som jobbar till sju. Sen så ska vi dra till Nadja och sen vidare till Danne. Sen blir det utgång så det står härliga till, nämligen NH och Måndagsklubben. Det blir premiär för mig faktiskt, men bättre sent än aldrig.

Jag tänkte ju att jag skulle blogga så här nu när jag hade lite dötid över, men vad har jag gjort då? Jo, jag har tagit med mig ett TOMT USB-minne istället för det med alla bilder som jag hade sparat över så det skulle bli lite underhållande bloggning. Nu blir det bara text, text och åter text istället. Funny bunny!

Annars är det mycket som händer den här veckan faktiskt. Det är ju full fart idag och det blir gasen i botten även på onsdag. Då fyller Frida år (12) och det vankas kakkalas. Underbart gott! Dessutom är det ju halva priset i baren på Platens på onsdagar så det blir garanterat lite utgång i alla fall för min del... Sen ska jag ut och äta med Sara på torsdag. Och så är det ju lördag! Då förfestarnas förfest kommer gå av stapeln. här på Sportif Unlimited. Jo visst. Vi bjuder på öl och roligheter innan det är SWEAT! på kvällen. Det ser jag verkligen fram emot.



LÄS MER HÄR!

Sen ska jag va med Therese nån dag med. Kanske tisdag eller söndag då, om jag inte ska träna gymnastik imornkväll.... 

Vilken fin vecka det blir. Sova kan man göra när man blir gammal...

Imorn kväll lovar jag ett riktigt sommarinlägg. Då blir det bilder i mängder. För jag har gjort ganska mycket i sommar. Så det finns allt mycket att skriva om :)

Hej allihopa! ;P

Lägesrapport (Ninni)

Det är lätt att tänka att sommaren är slut när man tittar ut.



Det känns som november ute och regnet fullkomligt öser ner nu igen. Men vi befinner ju oss faktiskt bara i början av augusti. Det finns gott hopp om fler vackra dagar innan hösten är här på riktigt. Pepp pepp..

Nästa måndag börjar jag jobba igen. Det låter säkert knasigt, men jag längtar faktiskt. Känner på mig att det kommer att bli ett händelserikt år och det ska bli kul att träffa elever och kollegor igen. Det händer så många spännande och roliga grejer nu framöver, både yrkesmässigt och på det privata planet, att hösten nästan känns välkommen. Ni som hänger här på bloggen ofta kommer att få ta del av det mesta. ;)

Nu har jag satt mig vid Pers dator och ska lägga in sommarens bilder. Det är över tusen stycken så räkna med att en eller annan kommer att dyka upp här på bloggen. :)


RIP Datorn (Ninni)

Det är väl ta mig tusan typiskt. Här ska vi börja ösa ut blogginlägg, Anna och jag, och vad händer? Jo, min dator stendör. Nu menar jag inte att den har drabbats av någon lite infektion i tangentbordet eller bassilusk i processorn. Den är verkligen död. Per har ju vid flera tillfällen lyckats återuppliva den så man kan väl säga att den var inne på lånad tid, men nu ger vi upp. Vi får glädjas åt de fina år vi har haft tillsammans. Det är ju tur att jag har min lilla rosa att blogga ifrån så länge.

Återkommer igen lite senare. Nu ska jag gå ut och njuta av åskan en stund.


askblixt


Backstreet's back, ALL RIGHT! (Ninni & Anna)

Kom igen nu Britt-Marie! Kör för fan!



Härmed förklarar vi bloggen återinvigd. Tack kära läsare för ert tålamod. Ni kommer inte bli besvikna!

MVH/Ninni och Anna

...

ETT...

...

TVÅ...

...

TRE...

...

FYRA...

...

FEM...