Dessert-check!

img_6243 (MMS)

Dessert-check!


Varmrätt - check!

img_5370 (MMS)

Varmrätt - check!


Jag önskar mig ett större kök! Men finns d...

img_2128 (MMS)

Jag önskar mig ett större kök! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. :)


Gott nytt år! :)

img_0265 (MMS)

Gott nytt år! :)


Klockan är typ tjugo över fem och Hanna bl...

img_2297 (MMS)

Klockan är typ tjugo över fem och Hanna blåser redan 0,5! :)


GRATTIS SYRRAN! (ANNA)

Idag blir Ninni 31 år och det ska firas med pompa och ståt. Nu firade jag lite i förväg igårkväll och tänker därför ta det lugnt idag. Men snart bär det iväg till Karlsbo på tårta (hoppas jag!) och sen är jag ledig i två dagar!Ninni har önskat sig en ny, likadan fleecejacka i present. Vi får väl se om jag har köpt det eller inte....

Nu är klockan så mycket att vi går ner i s...

img_5447 (MMS)

Nu är klockan så mycket att vi går ner i spagat. :)


Kommer ni ihåg när Mats såg mig när jag sa...

img_9008 (MMS)

Kommer ni ihåg när Mats såg mig när jag satt på toa och kissade? Nä, jag förstår det, för det hände precis. Vi måste skaffa lås!


En krydda knackar på dörren. - Vem är det?...

img_2969 (MMS)

En krydda knackar på dörren. - Vem är det? - Kumm in Hahahaha......


Nu har vi infört coctailtimme här i karlsb...

img_9255 (MMS)

Nu har vi infört coctailtimme här i karlsbo. Välkomna!


Varför WGF är årets förening i Mjölby Kommun

Kultur- och fritidsnämndens motivering:

Wifolka Gymnastikförening engagerar i växande takt ett stort antal människor, som deltar i olika former av gymnastikövningar. Förutom gymnastikgrupper från 5-årsåldern (rättelse: 3-årsåldern), en ungdomsgrupp och motionsgympa för vuxna bedriver föreningen lägerverksamhet samt deltar i olika tävlingar och diverse uppvisningar. Föreningen bidrar i hög grad till ett brett och varierat idrotts- och motionsutbud framförallt i Mantorpsområdet, vilket ger invånarna stora möjligheter till en aktiv friskvård. Föreningens framgångar beror i hög grad på en ledarstab, som på ett föredömligt sätt och med stort engegemang genomför de olika aktiviteterna.
Bästa WGF!

img_0099 (MMS)

Bästa WGF!


GOD FORTSÄTTNING!!! (Anna)

Hej!

Hoppas att alla ni läsare har haft en uuuunderbar jul! Det har jag haft iallafall! Jag tänkte berätta lite om den för er, men det blir bara ord och inga bilder. Men det finns bilder i mängder. Hemma hos Ninni alltså. Så hon får göra ett bildinlägg sen. Grattis Ninni!

Jo men först vaknade man pigg och sprudlande glad som vanligt.... Eller nåt. Efter åtta snooze och betydligt fler svordomar kom jag iallafall till slut ur sängen och sedan klockan nio kom Ninni och Per och hämtade mig. Vi åkte till mamman och pappan, och vid halv tio så kom äben John, Berit och Staffan, våra gamla grannar. Helt fantastiskt att få fira jul med dem som alltid. Det är nog inte många som fortfarande träffas så här elva år efter det ena grannparet flyttade. Men är man världens bästa grannar så.

Sen fick jag och pappa stressa in till Linköping för jag hade glömt några julklappar på jobbet. SURPISE va?... :OO

Sen var det dags för det stora mat- och snapskalaset hos Ninni och Per, dit även Mia och Janne och så småningom även Perra slöt upp. Vilken stämning! Jag lovar er att ingen hade en så rolig jul som vi! "Det knackar en krydda på dörren. - Kummin! (uttalas alltså som Kom in, fast Kum in... HAHA :D )" och "jag får inte dricka mer snaps för jag blir så klängig då och Janne vill inte stanna på vägen....". Efter maten blev det fika. Sen var man jädrans mätt!

Det allra bästa är ju alltid julklappsutdelningen, det kvittar ju hur gammal man är alltså! Vi hade över 100 julklappar under granen, det var helt sjukt. Jag fick bara bra saker såklart, men här väljer jag att framhäva mina två huvudpresenter: En LAPTOP (eller en bärbar dator, HAHAHA :DD) och en cross trainer. Fatta vad bra grejer! Men precis allt jag fick var bra. Riktiga fullträffar! <3<3<3<3<3

Sen vid nio åkte mamma och pappa och Mia och Janne hem. Jag, Ninni, Perra och Per spelade spel och drack en fem flaskor vin och lite till. OM vi utklassade killarna på spel? JA, de fick så fett med stryk! Sen vid halv två tog vi taxi hem.Jaha och på juldagan var det bar upp och jobba som gällde. Fast vi behövde inte börja förrän elva. Sen jobbade vi som raska rävar ända till senan kväll. Då skulle jag och Johanna och Perra på fetfest hos Miche. Vad tror ni om det då? Njaaaa, vi är såna jävla bangers, vi stannade hemma och åt taco, drack varsin halv folköl och tittade på sex avsnitt av Bert istället. Ehhh, det är ju inte annat än att man känner sig lite tråkig och gammal... Men vi hade ju för all del roligt ändå.Idag har det varit full kareta på jobbet, jag har jobbat 10-16, och folk är alltid lika trevligt gamiga på annandagsrean. Nej vars, jag tycker att det har varit ganska städat idag faktiskt. Men det är alltid jätteroligt att jobba när det är mycket folk. Och det var det ju idag <3 Sen har jag och Perra vart på CG och veckohandlat, visst serni, och sen har vi spelat spel. Alltså, Perra fick ett PS3 av mig i julklapp så han spelar nåt spel dit, och jag har spelat dataspel på¨min dator (fast jag varvade det på en timme typ.... :( ) Men här är det sociala klubben alltså. Jaja, jag ska nog gå och lägga mig hyffsat idag. Är tanken iallafall...Jag har iallafall tänkt att jag kommer att blogga massor nu, när jag har min nya, fina dator. Det blir ju lätt som en plätt. Vi har ju två bärbara Mac sedan tidiagre alltså, men jag gillar ju inte Mac. Och det står jag för!!! :P

Hej hopp på er!

Frosseri - del 1

img_8759 (MMS)

Frosseri - del 1


Frosseri - del 2

img_7504 (MMS)

Frosseri - del 2


Mamma, Anna och snedhunden Grappo förbered...

img_9281 (MMS)

Mamma, Anna och snedhunden Grappo förbereder julfrukosten. Snart kommer familjen Eriksson! Nä, de kommer visst nu. God Jul!


Dan före dan (Ninni)

Ett evigt pysslande och fixande har det varit idag. Det har väl gått sådär... Knäcken blev alldeles för mjuk, kolan totalt stenhård och Jansson ska vi inte ens tala om. Den blev liksom, ja, geggig. Så ska den ju inte vara. Jag tröstar mig med att jag inte är värst. Hörde om en väninna som härom dagen griljerade skinkan. Med nätet på! Den tycker jag var rolig.

Men så tänker jag att va faan.. Det är ju faktiskt strunt samma, alltihop. Det viktiga är ju att min kära familj kommer hit, att alla mår bra och att vi får en fin dag tillsammans. Resten får det bli som det blir med. :)

Så, God Jul allihopa! Njut av ledighet, familj och vänner.

(P.s. Jag kan glädjande meddela att granen har snyggat till sig. Återkommer med bild.)Korkskadat vin när det ska jullovsfiras. I...

img_1080 (MMS)

Korkskadat vin när det ska jullovsfiras. Illa!! Tur att det finns en somelier här som kan bekräfta ens teorier. Och tur att man har ett reservbubbelförråd att ta av.


Julshoppingen klar på 38,5 minuter. Impone...

img_0394 (MMS)

Julshoppingen klar på 38,5 minuter. Imponerade eller? ;) Älska CG! För övrigt dog min telefon förut. Det blev skrämselhicka och svimningar och jag fick nästan känslan av att leva på stenåldern. Jobbigt det där, att inte vara uppkopplad. Tur att Per är en händig man och lyckades lösa det hela.  Nu ska Ragge få en härlig kvällsprommis i 16 minus.. Det älskas inte!!!


De allra viktigaste nyheterna hittar du på 24Corren (Ninni)

Ni bara måste göra ett besök här!

(Klicka på Gymnaster får pris på högersidan, det gick visst inte att direktlänka till inslaget)


Sista träningen för terminen fick vi besök...

img_0388 (MMS)

Sista träningen för terminen fick vi besök av "pressen". ;) WGF - snart i en tv och en tidning nära dig! Tack alla underbara gymnaster för en toppentermin!


Heja Sverige!!!

img_0386 (MMS)

Heja Sverige!!!


Jag hoppas verkligen granen blir snyggare ...

img_0385 (MMS)

Jag hoppas verkligen granen blir snyggare än så här när den börjar tina... :/


Det här var helt klart det bästa julbordet...

img_0380 (MMS)

Det här var helt klart det bästa julbordet på väldigt länge. De vet vad de sysslar med, kockarna i Väderstad. Synd bara att man bli mätt så himla fort... ;)


Ikväll är det julbord på väderstad central...

img_0378 (MMS)

Ikväll är det julbord på väderstad centralkrog med Pers jobb. Det är Mia, Janne, Per och jag.


Det bjöds på laxplanka igår. Och det var m...

img_0372 (MMS)

Det bjöds på laxplanka igår. Och det var minsann inte igår man åt det, så att säga. Det var precis lika gott att äta som det var vackert. Kocken igår höjde ribban ännu lite till. Skit också, det är jag som ska hålla i nästa middag...


Nu ska Åsa äta (läs dricka) ifatt! Skål!

img_0371 (MMS)

Nu ska Åsa äta (läs dricka) ifatt! Skål!


Mums! Man kan tro att det är Nobel den här...

img_0368 (MMS)

Mums! Man kan tro att det är Nobel den här veckan också.


Hjärnsläpp! (Ninni)

Tyckte att Anna var oartig som inte svarade på det fina mms:et om att hon skulle komma och fika med oss på santinis. När Anders gjorde sig till och allt. Men det kan ju vara svårt att svara på mms om man skickar dem till bloggen istället för till rätt person. ;)

Jag har haft en jätterolig dag så här långt, och ännu mer roligt väntar! Resten av kvällen ska jag spendera i mycket goda vänners lag. Tjejmiddag. Kan det bli bättre?

Underbara fredag!
Anders sitter här o längtar... :) vi är på...

img_0364 (MMS)

Anders sitter här o längtar... :) vi är på santinis.


Idag guidar jag mina fina författarvänner ...

img_0363 (MMS)

Idag guidar jag mina fina författarvänner i Linköping. Typ. :)


Kvällspromenad med pappi, Anna, Joppi, Gra...

img_0361 (MMS)

Kvällspromenad med pappi, Anna, Joppi, Grappi och Rags "Ragge Ragnarsson" Ragnarsson. Riktigt skönt faktiskt!


Corren idag (Ninni)

Här hittar ni notisen/artikeln.
Det var ju bra att det blev en rubrik på förstasidan också.

Fast det där med att gympan ställdes in stämmer förstås inte, vuxengrupperna fick köra sin gympa utan mattor.

Nu får vi hoppas att det här sätter lite fart på alltihop så att det här löser sig. Det sista "citatet" i artikeln var för övrigt inget citat. Jag sa aldrig att jag misstänkte någon på skolan, utan bara att det hände någon gång mellan söndag eftermiddag och måndag eftermiddag. Var och en får därefter tolka det hur de vill.


Piss-Nisse - Latest News (Ninni)

Det finns väl egentligen inga nyheter, förresten. Vi har grejat en hel del idag, Anna och jag, och alla vi har pratat med har tyckt att det är vedervärdigt gjort. Därifrån är det dessvärre ganska långt till att visa vilja att faktiskt ta tag i saken... Förutom vår hyresvärd Kultur och Fritid. De har verkligen tagit händelsen på allra största allvar och har varit väldigt hjälpsamma. Det känns BRA!

Någon polisanmälan har vi inte gjort än, men det får vi ta tag i imorgon. Corren ringde förut och det är positivt! Även om det bara blir någon lite notis så är det bra att det här uppmärksammas.

Jaja.. Vi lär väl återkomma om detta...


Världens gulligaste Ragge.

img_0359 (MMS)

Världens gulligaste Ragge.


Julgodis på gång!

img_0354 (MMS)

Julgodis på gång!


Det luktar gott om Hannas bak.

img_0353 (MMS)

Det luktar gott om Hannas bak.


Dubbelt upp! (Anna)

Självklart är jag lika förbannad som Ninni över detta med att någon har kissat på våra grejer! Men jag är också lika förbannad på denne person för att han tvingar mig att gå upp så här tidigt! Får jag tag i den jäkeln blir det långsam kastrering och kanske lite stening och piskning när jag ändå är igång. Det är ju inhumant att behöva vara vaken så här dags!

Phu!

Årets förening! (Ninni)

Årets förening i Mjölby Kommun.
Det är Wifolka GF, det.

Ingen nyhet för oss i klubben - men kanske för en del andra.
;)

Äran och en trevlig check är vad vi får för det och vi är väldigt glada och stolta.
Det var rörande att se nomineringarna och höra de fina orden som beskrev vår verksamhet.

Tack Mjölby Kommun och tack Kultur- och Fritidsnämnden.
(Ni behöver inte oroa er för jäv.. Jag var inte med då beslutet fattades. ;) )

Ett ännu större tack går dock till alla aktiva i klubben.
Våra fantastiska gymnaster, deras familjer, övriga ledare och styrelsemedlemmar, och inte minst alla ni andra som kommer med uppmuntran och glada tillrop.


Till sist vill jag personligen passa på att ge det största tacket till min underbara syster. Det är Anna som är WGF. Med sin kunskap, sin förmåga att få människor att alltid ge det lilla extra och med sin humor har hon tagit den här föreningen dit den är idag. Det borde helt enkelt finnas en Anna i varje förening, men det gör det inte och det är det som är skillnaden mellan WGF och alla andra föreningar.


Nu ska jag sova.. Anna och jag ska ju upp till Vifolka imorgon bitti och leta rätt på piss-Nisse.

Jäkla pissnisse! (Ninni)

Jag hade tänkt blogga om en jättebra nyhet, men just nu är jag så förbannad att nyheten får vänta.

Någon jävla idiot har kissat på våra träningsmattor!
Vem gör något sånt?
Hur funkar man då?
Vem är så äcklig?

Det har hänt någon gång mellan träningen igår och träningen idag. Vi har haft stora problem tidigare med att någon/några sabbar för oss under skoltid genom att stöka till och grosa bland våra (snordyra och egenfinansierade) redskap. Vi är ganska säkra på att den skyldige är en kille då mattorna ligger på ett skåp och viss kissteknik är nödvändig för att lyckas. Jag var ju TVUNGEN att flytta ut mattorna från redskapsrummet. Så jävla äckligt! Nu har jag skrubbat mig i duschen i en halvtimme.

Anna och jag ska åka upp till vifolka imorgon bitti och prata med lärarna. För det är ju ingen liten kostnad det handlar om! Nu måste vi köpa nya träningsmattor, slarvigt uppskattat handlar det nog om  5-6000 kronor. Helt sjukt.

Nu ska jag äta lite sparrissoppa och sen ska jag nog blogga om den braiga grejen.

"Knykt gran"

img_0352 (MMS)

"Knykt gran"


Kvällens vackra värdinna och Fredrik. Lägg...

img_0344 (MMS)

Kvällens vackra värdinna och Fredrik. Lägg märke till den unika "medaljen". :)


Per missade precis medicinpriset. Det var ...

img_0342 (MMS)

Per missade precis medicinpriset. Det var inte ens nära. Själv var jag däremot väldigt nära att ta hem fysikpriset...


Jag är på Nobelmiddag. Den riktiga, alltså...

img_0336 (MMS)

Jag är på Nobelmiddag. Den riktiga, alltså. Den igår var bara fejk. Det här är min stilige bordskavaljer John.


Man måste ändå beundra Mantorpsungdomarnas...

img_0334 (MMS)

Man måste ändå beundra Mantorpsungdomarnas kreativitet. ;)


Jahopp... (Ninni)

Avslutade kvällen med backa på en bil och hånas av traktens epa-burna ungdom. Känns som om det sammanfattade dagen ganska väl.Puh! (Ninni)

Ikväll har jag överlevt ett först julklappsrace inne i Tornby.
Per överlevde också, men det var på håret.


Farmor Lilly (Ninni)

Idag skulle farmor ha fyllt år.
95.
Här är en bild som är tagen för exakt fem år sedan.
På hennes 90-årsdag.
Fy så snabbt tiden går...


Världens bästa farmor.
Vi hade ändå en väldans tur som fick ha henne hos oss så länge.


Nu är vi på väg tillbaka hem till Mantorp ...

img_0318 (MMS)

Nu är vi på väg tillbaka hem till Mantorp efter en heldag i stan. Vi har varit på hockey (3-0 till LHC!!) och sen middag på la trattoria da Vinci. Leffan o Åsa har varit ihop i 29 år idag. Grattis säger vi och är lite imponerade. Nu bär det av till Klarbärs(!)stigen. ;)


Ni glömmer väl inte att läsa om Anna i dag...

img_0316 (MMS)

Ni glömmer väl inte att läsa om Anna i dagens Corre? En mycket bra artikel om ett annorlunda samlande, tycker jag.


Årets första julblomma! Tusen tack Juli, J...

img_0313 (MMS)

Årets första julblomma! Tusen tack Juli, Jarno och Sofia med familjer!