Skivmässan (Anna)

Ganska klen lista...

PETER BJORN AND JOHN / FALLING OUT
image293

KAISER CHIEFS / YOURS TRULY, ANGRY MOB
image294

KENT / NORRKÖPING LIVE
image295

+ Lady och Lufsen & Askungen.

Jag firade att jag var så duktig och inte handlade så mycket med att beställa skivor för 641 kr på nätet idag.

Nu ska jag se vidare på Wallander

Be Ninni berätta... (Anna)

...om varför jag är halt och lytt och allmänt disfunktionell idag. (Nej, det är inte för jag har två olika långa ben.)

Jag borde plugga (Anna)

Hej!
Igår var det examensfest hos Ninni, men det låter jag henne brerätta om själv, då det är hon som har bilderna. Dessutom vill jag ju inte stjäla hennes "thunder", då jag gjorde det lite igår med en viss tårta.....

Idag har jag sovit, lagat mat, ätit 3 ggr och gjort det mesta för att slippa börja plugga. Och jag måste dessutom åka till Mantorp sen och hämta min mobil som mamma snodde från mej igår (hon är lite av en kleptoman).

Det roligaste som har hänt idag är att Lady fastnade i min träpersienne. Inte så roligt att berätta om , men en riktig pärla för oss (mej) som fick vara med om det live.

Jag vill berätta för alla vilka mina kompisar är som jag gillar och så:

Ninni
Linus
Helena W
Cici
Alle
Josse
Frida
Johanna
Tania
Linda
Stina (ej hemma)
Helena H (ej hemma)
Arvid
Pelle
Mats
Marcus
Jesper
John (fast honom träffar jag inte)
Annika
Gulla

+ alla trevliga kompisars kompisar, som Ninnis vänner etc.

Nåt jag tycker är tråkigt är när roliga tjejer/killar skaffar sig tråkiga killar/tjejer. Synd att det ska bli så. Jag hoppas att jag inte trillar dit med nån jävla tråkmåns eller svartsjukt as.

Nu väntar jag med spänning på att Ninni ska göra ett inlägg om gårdagen. Om hon inte är för bakis.

image292
Mats mun. Jag kände att jag ville ha en bild med, och denna var ju så mysig.

Fredagsfint (Ninni)

Imorgon tar jag examen. Eller ja, jag fick ju mitt examensbevis för typ två månader sen, men ändå.  Det ska bli så skönt att få ett avslut på studenttiden... Först är det diplomering på Konsert & kongress, sen blir det partaj här hemma. Jag ska kanske inte kalla det party, medelåldern kommer nog ligga runt 60, men riktigt kul ska det bli! Hur som helst är det riktigt festfint här hemma, det ska bli kul att visa upp Karlsbo.

174189-291
Mitt fina examenbevis. Fast vad ska man ha det till igentligen?

Ok, it's out there. Jag vet, jag har antagligen de värsta mellannamnen i historien. Jag försöker bära dem med stolthet, men det är svårt. Hur tänkte mamma och pappa????? De tänkte lyckligtvis till när de bestämde Annas namn. Anna Karin Maria - topp tre på vanligaste-namn-listan 1983. Jag tycker inte att de överkompenserade för fadäsen som inträffade 1979.

Nu är det bäst att få lite skönhetssömn inför morgondagen.

Crame!


TACK! (ANNA)

Tack så mycket allihopa för all uppvaktning på min födelsedag. Tack även Cici, Frida, Josse, Helena för fina grattisinlägg på bloggen. Jag är rörd. Eller iallafall tyckte jag det var snällt.

Jag vill skriva till alla som undrar över min korrekta ålder. 20 ska det vara. Jag fyller systemet. Bannemej!

En bild på alla mina presenter kommer snart (för det är ju jätteintressant) men tack mamma, pappa, Ninni, Per, Arvid, Pelle, Mats, Cici, Helena, Frida, Josse, Alle, Johanna, Tania, Marcus, morfar, farmor, Gulla, Esso, Grappo, och alla andra som stöttat mig.


Med risk för att bli stämd för hets mot folkgrupp, men de jävla turkbarnen i grannhuset har snott min cykel. För femte gången!!! Jag hatar dem. De har säkert sålt den redan.

Grattis Anna (Ninni)

Idag fyller lillasyster år, 24 närmare bestämt. Jag hoppas att din födelsedag har varit fantastisk så här långt och att kvällen blir ännu bättre.

174189-288
Min söta syster! Om Grappo är söt kan diskuteras... Men han försöker ju i alla fall...

174189-3
En somrig idolbild på Anna-panna.

174189-290
Anna och jag på gympan. Anna är världens bästa gymnastikfröken, enligt våra barn.

174189-58

174189-173
Anna visar upp sin lite galna sida.

174189-289
Anna älskar paket. Så här glad blev hon förra året när hon fick en stavmixer av Cici. Fick du möjligen något som toppade den i år?

174189-208
Annas partydagar må vara över, men minnena finns kvar. Eller gör de det???

image198
Anna visar att hon har barnasinnet kvar, något som hon faktiskt är lite berömd för.

Stora Grattiskramar från Storasyster.


Grattis Esso (Anna)

Idag fyller Esso 14 år. Titta och njut (framför allt på Ninnis snygga kläder/frisyr och Fridas och min lagom stora ridhjälmar...).

174189-287

Jaja, Esso kom lite i skymundan, MEN GRATTIS!

Trevlig lördag (Anna)

Igår kväll var jag, Josse och Frida hos Helena. Vi (de) åt mat och spelade IDOL-spelet. Det var jättekul. Speciellt att sjunga karaoke. Oj vad vi hade roligt. Jag behöver inte berätta vem som vann (jag) för vi spelade faktiskt bara för att ha kul. Alla förutom Josse som gick in för det på blodigt allvar. Det finaste med Josse är att hon är en sån dålig förlorare. Och med dålig förlorare menar jag inte att hon blir sur när det går dåligt för henne. Nej, hon blir sur när det går bra för någon annan... Hahaha....

image283
Helena bjuder alltid på underbar mat. Igår var det plockmat, som tillochmed jag kunde äta av sen vid klockan nio när jag fick äta. Helena är en riktig husmor.

KARAOKE

image284
Helena sjunger lika mustigt som en boeffe bourgignon.

image285
Josse sjunger bra, men dansar... nja inte fullt lika bra. Men att titta på Josephine när hon sjunger Gyllne Tider och samtidigt dansar som en bajsnödig känguru är nog det mest underhållande man kan hitta.

image286
Frida - Pink: I'm lying here on the floor.... Ja man måste ju leva sig in i sångtexterna... Frida kan för övrigt allt, och då menar jag ALLT, om musik. Och allt annat.

Nostalgi (Anna)

Helena och Josse har jag umgåtts med länge. Vi har aldrig varit normala.

image281
(Jag tror det var modernt med page när vi var 13 år...)(Josse och Helena är väldigt fina på det här kortet, jag ser lite mongo ut, men jag bjuder på att jag aldrig varit snygg, men alltid varit för jävla rolig...)

Det var i samma veva jag hade fö mig att jag skulle bli karate-stjärna. Jag la dock ner dom planerna ganska fort, men jag känner att det kanske var dumt. Jag är ju fortfarande inte bra på något, och det kanske var mitt calling i livet.

image282
Här övar jag med Alle. Hon ser inte så imponerad ut. Men även hon kör på den korta pagen, det känns ju skönt.


Ett herrans hundliv (Anna)

image280
Ragge, Nikita och Arthur

Syjunta 2 (Anna)

Igår var det dags för syjunta igen, den här gången hos Ninni i Karlsbo. Vi saknade Helena, som jobbade men annars var det mycket trevligt! Det bjöds på taco's och glass, fast inte tillsammans. Det stickades, broderades, lagades kläder och fingervirkades. Det sistnämnda var det jag som gjorde, jag planerar att fingervirka varje junta och komma med i Guinniess Rekordbok.

image273
Hanna, Malin och Alexandra

image274
Alexandra och Cecilia (+ mina snygga garn, valda med omsorg)

image275
Glada Frida och Kristin

image276
Josephine, Alexandra och Cecilia aka Josse-Kosse, Alle-Balle, Cici-Kissi

image277
Hanna berättade en väääldigt rolig historia om drängen Sven Persson som blev avrättad för att ha haft tidelag med en ko.

image278
Josephine UTAN sin kortmin...

image279
Frida ser ut att gilla mitt garnval.

Cabine crew, please be seated for take off (Anna)

I Ninni och Pers bil har man bytt ehh... turbofläkt? och det låter som när man lyfter med ett flygplan varje gång man gasar. Ninni och jag har lekt flygplan varje gång vi åker bil. Hehehe. Ninni skrattad så hon var en trafikfara.

Idag var först morfar här och firade mamma. Jag fick äta sockerfri glass, sockerfria gelehallon och banan. Delikat!

image272

Sen var jag på gymnastik. I lilla gruppen hade vi avslutning. I voltgruppen gick det jättebra, de var så duktiga idag. Sen åkte jag till kören. Det var kul. Men jobbigt att inte få fika!

Nu är jag trött eftersom jag inte gjort nåt alls de andra dagarna och ikväll har jag ju vart ganska aktivt. Med väääldigt högt blodsocker dessutom.

Nu ska jag läsa bok, sen sooova.

Tvångsomhändertagning av Ninnis kamera (Anna)

ÄNTLIGEN har jag fått tag i Ninnis kamera och kan uppdatera er alla om våra liv i bilder.

7/4 hade vi påskmiddag med mamma, pappa och Per.

174189-261
Mamma och pappa njuter av den goda påskmaten.

174189-260
Per är lite full i fan...

174189-259
De tre hundarna blev tillslut lugna. Till och med Ragge...

Den 4-8/4 var ju Ninni och Cici i England. Jag lägger ut några fler bilder från det, dels för att Ninni lagt ut så några och dels för att de två äldsta barnen gör pussmunnar på varenda kort och de ser faktiskt inte ut så på riktigt.

174189-271
Fint kort på Ninni och Cici.

174189-270
Cici och pappa Kevin.

174189-269
Frankie.

174189-268
Maddie.

174189-267
Georgia.

I lördags 14/4 var Ninni, Frida och Cici och hälsade på på sjukhuset. Det var trevligt. Vi epalde bland annat fiskdamm, det hade jag verkligen saknat!

174189-262
Den härliga sjukhusmaten. Här potatissallad och tomat. Vem blir mätt på det?

174189-263
Jag fick en skål chips.

174189-265

Så här ledsna blev vi när LHC förlorade!

174189-264


På söndagen 15/4 kom mamma och Ninni dit. Här är ett bildbevis på när mamma spelar UNO. Titta och njut, det lär aldrig ske igen.

174189-266
Hon vann dessutom!

Ja det var lite bilder det. Vi hörs snart igen! Nu är det snart gymnastik! Jag måste skriva ett brev.

Stackars Lady Pumba... (Anna)

Min stackars katt har fått urinvägsinfektion. Jag tror hon har fått det för att vara snäll mot mig, jag som jämt har det. Snällt va? För övrigt kunde tydligen långhåriga och nervösa katter utveckla urinvägsinfektion av sig själva. Och är det nån som har svagt psyke så är det ju stackars Lady som är rädd för det mesta (utom mej, som hon älskar högt). Men hon var så lugn och duktig hos vetrinären och fick en spruta med kortison så ska det gå över inom tre dagar.

174189-255174189-256

174189-257174189-258


Bildbevis på Lady's första vetrinärbesök (förutom när de tog hennes äggstockar).

Idag fyller mamma Eva år (Anna)

GRATTIS EVA!

image254
En somrig bild på mamma som läcker turist i Kroatien.
(Jag tyckte vi behövde en somrig bild idag såhär i regnet...)


Imorgon är det mamma Kristinas tur.


PS: Är det någon som har problem med hur mamma bär sin solskärm, går det att ta direkt med mig.

Om sex dagar fyller jag 20 år (Anna)

I present har jag önskat mej 1) en cykelkorg med lock som katterna kan åka i. 2) grey's anatomy säsong 2. 3) köksbord och stolar. 4) en lägenhet. 5) strumpor.

Jag känner på mej att mamma och pappa har köpt mej en lägenhet... Eller kanske inte.

Det är tråkigt att vara trött och känna sig full jämt (det är ganska bra beskrivit hur det känns att ha skyhögt blodsocker). Det finns inte så mycket att göra. Jag hoppas att Cici kommer ut till Mantorp idag. (För övrigt gick just Anne, Wilma och Iris förbi utanför mitt fönster.)

Syjunta på fredag hos Ninni. Frida, Alle, Cici, Anna, Ninni kan, Helena kan tyvärr ej. Du då Josse? Nån mer som vill komma? Ta gärna med vänner.

Jag är alldeles uppsvälld över att äta sex gånger varje dag, då jag äter lika stora portioner nu som när jag åt tre gånger om dagen. Fortsätter det så här kommer jag snart knappt komma in genom dörren.

Nu ska jag göra nåt.

Till Ninni (Anna)

Var är alla bilder? Har du bara bloggat EN gång? Va? VA?(som vanligt är det inte tjejen i filmen som har skrivit brevet)

Hemma (Anna)

ÄNTLIGEN är man hemma igen efter fyra lååånga dagar på sjukhuset. Ja jag borde nästan kalla det för fat camp. För maken till små matportioner har jag aldrig sett. Jag har varit konstant hungrig hela tiden. För all del fick jag ju äta lite chips i lördagskväll när vi hade fetfest på sjukhuset (se CICIS och FRIDAS bloggar), men annars har jag inte upplevt några kulinariska mästerverk direk. Och ni vet ju att jag gillar att äta. Allt. Men nu är det ju slut med det, och jag får bara äta nyttiga saker på fast tider. Wild'n'crazy life.

Jag vill berätta lite om mina rumskamrater. Jag delade rum med 1) en ehh... afrikan som gick naken till duschen (när han inte jambalayade med sina fem negervänner) eller i vita sjukhuskalsonger om man hade tur. 2) en tjej med genomskinliga diarréer (jag berättar gärna mer om nån vill veta, för jag kan ALLT om dem) 3) igår kom även en 85-årig farbror som lät som om han skulle dö. Det är jättetrevligt att bo på sjukhus. Jag kommer sakna dem alla. Dessutom fanns det ytterligare en skum kille med Hitler-mustsch som hängde i dagrummet och pratade hål i huvudet på en. Jag vet allt om hans liv nu. Men som om jag bryr mej....

Än en gång till er alla: Jag har två kroniska sjukdomar.

http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=18093 (SLE)
http://www.sjukvardsradgivningen.se/artikel.asp?CategoryID=16989 (Diabetes typ 1)

Nu ska jag bo hos mamma och pappa lite (med katterna). De ska hjälpa mig laga  mat.

Potatismos med rostad lök (Ninni)

Igår var jag på personalfest. Det var trevligt och jag blev packad, men det var jag ju inte ensam om. Eftersom medelåldern är ganska hög avslutades kvällen redan klockan tolv. Per hämtade mig och det blev en mosbricka på Stajål. Numera har vi rostad lök i hela bilen och Pernilla påstår att jag måste dammsuga.

Annas frånvaro på bloggen beror på att hon har tagit in på ett femstjärnigt hotell, även kännt som Linköpings Universitetssjukhus. Där njuter hon av den fantastiska maten, de fräscha rummen, mörkhyade, maffiga män, akupunktur i form av nålstick bland annat i ljumsken/skrevet, samt övrig lyx. Anna har alltid tur och har drabbats av två autoimmuna sjukdomar - SLE och Diabetes. Jag återkommer med mer information när det finns nån.

Nu ska jag gå ut och gräva en grop.

Butchiga hälsningar.

Cellofan (Anna)

Hej!

I tisdags efter jobbet gick jag och Arvid som de hockeyfantaster (?) vi är ut på puben för att titta på, vad vi trodde skulle bli, en underhållande hockeymatch. Efter tre stooora öl (Arvid) jättemycket sprite (Anna) och ännu mer pommes frites doppad i bearnaisesås, gick vi besvikna därifrån. Jävla klubben. Hoppas de skärper sig till ikväll. Annars ska de få smaka på mina brända bullar!

Igår hade vi först föreläsning. Blajblajblaj. Sen jobbade jag. Jag reklamerade skor, aka gjorde en massa listor. Ni som känner mig förstår att jag då var i himmelriket! I love göra listor och sortera saker! (Konstig jävel.) Sedan tyckte Arvid och Mats att det var roligt att snurra in mig i cellofan med armarna längs sidorna, och tejpa ihop benen så jag inte kunde rör mig och avsluta det med att sätta en kasse över huvudet på mig. Mats, som är lite våldsam av sig, skulle puttas eftersom jag inte kunde ta emot mig, medan Arvid istället bar ut mig och ställde mig utanför Thai-affären bakom oss. Och där stod man... Vi har alltid roligt på jobbet. Även om det där kanske kan kallas mobbning...

Jag vill också säga att i tisdags när jag var och lämnade prover hos doktorn var jag så duktig. Jag är absolut inget rädd för sprutor längre (och tur är väl det så mycket prover jag måste lämna var och varannan vecka). Jag är mycket stolt över mig själv.

Igår var jag på Ica Maxi och handlade för 998 kr. Jag är tydligen rätt stor i maten.

Oj, ett långt inlägg med massa text. Såna jag hatar....

Flöt (Anna)

I fredags hade jag, Alexandra och Johanna lite fest hemme hos Johannas parenteser i Mjölby. Det var jättekul!!! Vi drack chamagne, vin, drink och tjurpung (red bull). (Jag har bett Yohanna mejla några bilder, då jag som bekant inte har nån kamera längre. Jag hoppas hon skickar några och då lovar jag lägga upp dem direkt!)
Jag och Alle gick sedan vidare till Mjölby kvarnparken för att festa vidare. Vi hade jättekul! Som alltid... Vi är sjukt roliga. Ett stort tack till Berta som hämtade oss på natten.

I lördags skulle jag jobba hela dagen. Det började med att jag kräktes knäckemacka. Sen kände jag mej lite bättre...

På kvällen åt jag, Farmor, Morfar, Mamma och Pappa påskmat. Det var trevligt. Sen gick jag och la mig kvart över tio. Hahaha.... Torr jävel.

Igår var det söndag. Jag sjöng i kyrkan. Amen. Sen åkte jag till Ninni som kommit hem och vi åkte och åt pizza på Mantorps pizzeria (med Per).

Idag har jag faktiskt skrivit lite på min tenta. Jag har nästan 4 sidor nu. Och bara en vecka sen.

Jag är sugen på godis!

Färskpressad apelsinjuice (Anna)

Jaha, jag har fastnat i dricka-färskpressad-apelsinjuice-träsket. Det slår pepsi max just nu. Igår drack jag nästan 2 liter, och ikväll känner jag att det kommer bli ännu mer.

image251


Inlägg om min intressanta helg kommer imorn. Ni får försöka hålla er, även om jag förstår att det är svårt. Jag är ju en sjukt intressant människa.........


Pöss å häj.

Borta bra... (Ninni)

Jag har haft en sån skön semester! Kan knappt fatta att vi haft sån tur med vädret, över 20 grader varje dag. Av den anledningen har vi mest legat vid poolen och slappat vilket har kännts riktigt lyxigt.

Resan hem gick fint. Jag lever ju! Men piloten hem var inget vidare - mycket skumpig landning! Eftersom klockan dessutom bara var nio kunde inte den obligatoriska flygrädslewhiskeyn intas...

Väl på Kastrup fick vår resa en perfekt avslutning. Brunch på Hilton. Då var såå gott och vi åt tills magen stod åt alla håll och kanter.

174189-250

174189-252

174189-253

Nu ska jag kolla på Borat. Hepp!


Heja Klubben (Ninni)

2-1 i matcher till LHC. Modo åker på spö. Känns bra tycker jag. Vad tycker du, Pelle "Monkey boy" Frässén Dahllöfv?

England - Det Enda Inlägget

De här dagarna har gått så sjukt snabbt! Kan inte förstå att vi ska åka hem imorgon bitti. Ikväll är det tjejkväll och det känns riktigt bra att få rå om Frankie, Maddie och Georgia en stund. Eftersom vi har varit ute de senaste kvällarna var det Louise och Kevins tur att gå ut ikväll. Cici har redan sammanfattat dagarna här så bra att jag inte tänker göra om det, kolla istället in hennes blogg.

Idag har vi haft en riktigt bra slappardag. Vädret har varit kanon! Georgie tog oss med på en liten promenad och visade oss hästarna i hagen bredvid huset.
'image248
Georgias kropp och några hästar...

image249
Louise och Kevin about to go out.

Nu ska vi mysa!


Tvätt (Anna)

Idag blev det fem tvättar när jag tvättade. Jag delade in så här:

§ Svart
§ Vitt
§ Rött
§ Färgat
§ Lakan/handdukar

Lady är tjurig för att jag inte vill kela med henne mer så hon har klämt in sig på en hylla i tv-bänken.

Göra kväll (Anna)

Jag sitter här och äter två smörgåsar med creme cheese och hallon/rabarbermarmelad. Mmmm. Jag ska faktiskt gå och lägga mig snart för jag är trött (och lite tråkig, jag vet).

Först ska jag spela gitarr någon timme kanske, sen blir det sängen.

PS: Det gick bra i kyrkan. Men jag sjöng fel en gång. DS.

GLAD PÅSK! (ANNA)

image245
Ninni och jag, cirka 20 år sen, 19 närmare bestämt.

image246
Ninni, Linda, jag och John, utklädd till påskgubbe.


Idag har jag och nio gymnaster varit i T1-hallen och tränat i tre timmar. Och Ninni, Elin F-D gör numera flickis själv. Skitsnyggt.

Hoppas ni hare det trevligt i England.

GLAD PÅSK till er alla. Jag ska snart till kyrkan och sjunga.

Going Shopping (Ninni)

Nu ska vi åka in till Brighton och shoppa. Vi tar med oss de två äldsta pinglorna, lilltjejen är och simmar.

Gårdagen var riktigt lyckad! För er som är intresserade kan jag rekommendera en titt på Cicis blogg.

image244
Me and the girls.

Hoppas att du mår bättre idag lillasyster! Puss. 

Min sjuka dag (stackars Anna)

Idag hade vi seminarium. På hela lektionen var det enda jag sa: Jaaa, en gång när jag (tydligen) höll med någon om något. Mycket bra insats, om jag får säga det själv.

Sen gick jag till jobbet för att jobba. Jag jobbade en hel timme. Sen skickades jag hem, då jag är sjuk. Men först hann Arvid med att bjuda mig på MING, för att muntra upp mitt febertunga huvud lite. Han är så fantastisk! Visst!

Sen gick jag till vårdcentralen och lämnade prover (som alltid) Jag har räknat ut att jag på en dryg vecka har lagt ut nästan 1000 kr på läkarbesök och mediciner. Det är verkligen väl spenderade pengar. Eller? I allafall blev jag skickad till akuten, då jag tydligen behövde vård. Så nu har jag fått två nya mediciner och knaprar 12 tabletter om dagen. Jag är som en gammal kärring. Eller knarkare, vilket man vill.

Härligt att LHC vann också! Och att Ninni inte störtade i havet. Hon är sjukt flygrädd. Det kan ni passa på att mobba henne lite för när ni kommer åt nästa gång.

God natt!

Nu åker vi. Tjillivippen! (Ninni)

image243
Nu åker vi. Tjillivippen!

Nyfriserad (Ninni)

Idag har jag sistaminutenfixat inför resan. Ett besök hos frisör-Camilla hann jag också med. Det blev bra, fast ganska blont. Jag har inte tagit några bilder eftersom jag ska tillbringa de kommande fem dygnen med Cecilia och antagligen kommer bli fotad för en hel livstid under dessa dagar...

Efter frissan sprang jag på Bullen (Ronny). Det var kul! Det blev en promenad med raggarhunden och lite allmänt skitsnack. Jag lät Bullen hålla Ragge en stund bara för att kunna tänka Där går Ronny och Ragge. Hihi... Efter en stund mötte Pernilla (a.k.a. Per) upp för att ta med Ragge på lydnadskurs.

Nu går det inte att ladda upp bilder på skitbloggen. Är det lika struligt på den här bloggen för alla???

Får se hur det blir med bloggning imorgon. Vi åker direkt från flygplatsen till Frankie's 18-årsfest i Brighton. Vad kul det ska bli! Bäst att packa klart.

Crame!


Jag är sjuk (Anna)

Jag är sjuk och har så vait i cirka tre veckor nu. Det är oerhört frustrerande. Det värsta är allt snor man sväljer, så att man aldrig blir hungrig.

Idag ska jag jobba, plugga, sjunga. Det låter väl roligt!?! Jävla skitplugg, fyyy vad det är tråkigt nu. Bara för att jag är sjuk och slapp. Annars är jag ju som bekant väldigt driftig... hahaha

image241
Jag längtar till sommaren, även om jag tror att det inte blr nåt frans-linne för mig i sommar...
(midsommar 2002 med Emma och Bettan)

Fin artikel (Anna)

Inte många namn stämde på bildtexterna, men det är en mycket bra artikel!

http://www.corren.se/archive/2007/4/3/j55or2pm4j69je1.xml

Svarta ögonbryn (Ninni)

Vad kul det var igår! Tjejerna var så superduktiga och gav verkligen allt! Dessutom är Anna och jag faktiskt ganska bra på att organisera saker, om jag får säga det själv... Riktigt lyckat blev det! Kolla in Corren imorgon så får ni se!

Idag har lillasyster och jag tillbringat dagen på stan. Det var så gött väder! Efter lite shopping, bl.a. två väskor, var det dags för dubbla gympapass. Det blev mycket prat om gårdagen och barnen var så där roligt stolta som bara barn kan vara.

Efter gympan gick det i 120 in till Lkpg, jag hade nämligen tid för noppning och färgning av ögonbrynen. Detta är något jag nu ångrar, då det typ ser ut som om någon ritat dit mina bryn med spritpenna. Jag vet inte varför man ens försöker... Bild kommer imorgon, kameran är död.

Nu ska jag slå in paket till mina Englandsflickor. På onsdag drar vi, Cici och jag.

Gymnastiktävling (Anna)

Idag har ju Ninni och jag anordnat en gymnastiktävling. Det var 13 medverkande lag i tre kategorier, 6-10 år, 10-13 år och 13-18 år, ungefär, och cirka 100 deltagande gymnaster. Vi hade två lag medverkande. Vårat lag 1 (6-10 år) VANN och vårat lag 2 (10-13 år) kom tvåa i sina kategorier. Det är väldigt bra! Vi är så stolta. Dessutom fick jag jobb som speaker i fortsättningen, både för gymnastikförbundet och Mantorps handboll. Att jag är bra på att prata är det väl ingen som har missat.

Fint att Ninni och jag fick medaljer oxå... För det vill vi ju ha. Eller vill man det vid 23/27 års ålder?

174189-240

Intressant för alla att veta men...
Lag 1:
Matta:
Sicksack-kullerbyttor/handstående nedrullning, Hjulningar
Plint:
Sidhopp, Kullerbytta
Trampett:
Ljushopp, Grenhopp

Lag 2:
Matta:
Handstående nedrullning, Hjulningar, Handvolt/rondat
Plint:
Sidhopp, Kullerbytta, Överslag
Trampett:
Ljushopp, Grenhopp, Volt

Vi skulle ha gjort chasséhjulningar med lag 2, för tydligen blev deras mattdel lite seg. Mitt fel, inte barnens. Men annars gick allt superbra. De var så duktiga.

Och tack så mycket för hjälpen FRIDA! En liten ängel.

Efter tävlingen åt jag, Frida, Ninni och Per kebab. Det var också härligt.

Hur många tror att jag kommer att skriva min tenta nu? Hahahahaha.

(Förresten är det visst bara att slänga kameran nu. Den har verkligen fuckat ur. Jag fattar ej varför...)

Puss hej