Ett litet inlägg då... (Anna)

Bara för att det funkar... Man får väl passa på...

Till lunch åt jag en god soppa (thaisoppa med paprika, purjolök, kräftstjärtar & paprika/chili-creme fraishe).

174189-145

Till kvällsmat åt jag nåt ännu godare: En påse chips!

174189-144

I fredags så var vi ju i T1-hallen med några av våra gymnaster. Det var några fruktansvärt otrevliga gymnaster från Motala där, men annars var det roligt. Ninni och jag är så snygga när vi passar...

174189-143174189-142174189-141

Speciellt Ninni...

Nu ska jag sova!

Jävla bloggjävel (Anna)

Den här jävla bloggen fungerar ju ta mig fan aldrig. Det är den sämsta jävla skitsida jag nånsin varit med om. Jag blir helt jävla dum i hvudet på att det aldrig fungerar som det ska. Vad fan ska man ha en blogg för om det aldrig fungerar? Skyll inte på oss, jag har bra dator och bra Internet och all skit men det funkar ju ta mig fan aldrig. Inte en jävla bild går ju att ladda ner.

Vad arg jag blir. Jag ska aldrig mer blogga. Så tyvärr. Här slutar det. FÖR DEN HÄR SIDAN ÄR SÅ JÄVLA DÅLIG!!!!!

Med risk för att ALLA blir kära i mig nu... (Anna)

När jag gick i fyran var jag som allra snyggast. Jag hade klotrunda glasögon, gigantiska framtänder, enorm pufflugg/snedlugg och hemska kläder. Jag vill skylla allt på min mamma.

174189-138
Snygg byxdress. Det är ett under att jag aldrig har blivit mobbad.

174189-139
Vad ska man säga...

174189-140
Det här är min första kille Martin Klasson. Han var otrogen mot mej, men när jag ser den här bilden är han förlåten. Vad annat kunde han vara?

Jag undrar verkligen om alla föräldrar alltid tycker att sina barn är vackra. Inte ens en mamma kan ju älska det där ansiktet. Haha.

Sjukvården alltså...(Anna)

Idag skulle jag vara klockan halv tvåVårdcentralen Nygatan för att lämna lite prover (närmare bestämt åtta påsar blod...). Ja, och där får man sitta i väntrummet till klockan tjugo över två, då jag äntligen blir inropad. Men till vilken nytta? Jo, de proverna jag skulle lämna var tvungna att skickas till labbet inom två timmar, och "bussen" som åker med proverna till sjukhuset kom varje dag klockan kvart i två. Ergo hade den redan varit där, så mina prover gick inte att ta. Nehej, men tack för att jag fick den tiden då, fucking jävla vårdcentral...

Nu kunde de i alla fall ta emot mig på laboratoriecentralen på sjukhuset, så jag fick ringa stackars Linus (Lina i folkmun) som fick köra dit mig. Kvart över tre, bara en timma och fyrtiofem minuter för sent, fick jag äntligen komma in och lämna mina prover. Sen fick Lina även skjutsa mig till gymnastiken, för annars hade jag ju aldrig hunnit dit.

Nu har jag haft två grupper barngymnastik och sedan tränat själv en timme. Nu sitter jag hos mamma och pappa och väntar på att åka hem. Jag vill ju inte missa CSI...

Filmtips någon? (Ninni)

Mina femmor ska få kolla på film som belöning för att de varit så skötsamma. Filmen ska vara runt 20 minuter. Någon som har några bra förslag?

Lördagspub (Anna)

Jaha, då var man full igår igen... Och med full menar jag självklart jättefull. Efter jobbet gick jag och Arvid på lördagspub på Bishop Arms. Vi drack god öl och åt en korg friterat. Vi drack MÅNGA öl och resultatet var ett faktum. Själv gjorde jag tydligen elefanten. Ni vet stoppa, två fingrar i näsan och ha andra armen som snabel och attackera grannbordet.
Sen kom Helena. Sen gick Arvid hem (men inte därför). Sen kom även Marcus (tydligen, det är inget jag kan påminna mig om...) och vi tre gick hem till honom. Där sov jag ruset av mig i fyra timmar, och när jag vaknade var även några vänner till Marcus där. Jag tycker det är fint av mig att Helena kommer från Väderstad för att vi ska umgås, och då somnar jag och tvingar henne umgås med Marcus som hon inte träffat förrut... Nåja, allt var väldigt roligt i alla fall... Jag gillar spontana fylleslag...

174189-135
Arvid. Ja han är nog ändå den roligaste människan. Men sen kommer jag!

174189-136
Det var nåt jag förklarade för Arvid, det minns jag, men jag minns inte vad. Men man ser tydligen ut såhär då...

Idag sov jag till kvart över tre. Sen har jag diskat lite och så, och varit och handlat. Sen har jag varit med Marcus. Vi tittade på teve och jag åt tacos.


Vi ber om ursäkt för att vi har varit dåliga med bloggandet. Vi lovar att skärpa oss.

Till Frida (Ninni)

174189-134

Ninnis braiga parkering... (Per: Titta bort!) (Anna)

Igår följde jag med Ninni hem en snabbis efter vi hade solat oss varma i Sjögestads äckliga solarium.
När vi sedan skulle åka till gymnastiken och kom ut till Ninnis garageuppfart frågade jag henne:
- Men varför parkerade du bilen så nära garaget? Eller nej, men det gjorde du väl inte...
Så sagt som det var sant, Ninni hade nämligen glömt lägga i handbromsen och bilen hade kanat en fyra-fem meter fram och in i garageporten. Som tur vad blev det inga skador varken på bil eller på garagedörr, men vi kom överens om att inte delge Per om incidenten, för säkerhets skull..

Det är Ninni i ett nötskal, kan man säga.

Resa, bröllop och en p-bot (Ninni)

Yohoo va kul! Jag och Cici ska till England i påsk. Visserligen bara en weekend, men ändå! Tyvärr kan inte lillasyster följa med eftersom hon är så busy and important, men vi får det nog riktigt kul ändå. Känns lite konstigt att träffa dem, det var ju så länge sen sist. Frankie fyller dessutom 18 samma dag som vi kommer, hon var 9 när jag bodde med dom... om hon är så gammal, hur gammal är inte jag då? Bäst att inte tänka på det.

174189-133
Louise, Maddie, Georgia, Kevin och Frankie.

Igår var både en bra och en dålig dag, men mest bra. Cissi och jag hade en heldag på stan. Det blev mest shopping till skolan, men en fin kofta lyckades jag hitta på rean. Sen fick vi en P-bot och det är ju aldrig speciellt kul.

Väl hemma fick vi oväntat besök. Först av John som kom hem från Bangladesh i lördags och åker vidare till Kina på ett halvår på söndag. Sen kom Kasper förbi med en rolig överraskning, nämligen en bröllopsinbjudan. Han och Malin skall gifta sig den 16/6 så då bär det av till Småland på bröllop.

Nu ska jag åka och hämta syrran. Vi ska sola på sjögestad. Dock inte för att bli bruna utan för att bli varma. Måste det vara så jävla kallt hela tiden?

Onödigt jävla bussåkande... (Anna)

Idag gick jag upp klockan åtta och åt min vaniljyoghurt med havreringar och läste Corren, klädde på mig, (jag behövde verkligen duscha men orka det...), gick ut till bussen kvart över nio, kom fram vid tjugo i tio. Gick upp till seminariesalen, ser stor lapp: BODIL ÄR SJUK. Jaha, då var det bara ta bussen hem igen, och här sitter jag nu. Jävligt onödig utflykt sådär på morgonen...

Nu ska här skrivas uppsats. Den ska ju vara inne imorn...

Dålig karaktär (Anna)

Jag skulle skriva min uppsats ikväll. Det gjorde jag inte.

Jag pratade i telefon med farmor, tittade på OC, pratade med Marcus och med Ninni.

Och nu ska jag ju gå och lägga mig.


PS. Jag vill gärna ha massage.

Sviiinfiiint på Sportif (Anna)

Nu har vi det så snyggt på sportif att alla måste dit och titta! Gryymt. Igår när vi åt buffé på Ming Palace (ja, det var mitt förslag) pratade vi lite om att byta namn på affären. Pelle kom på det helt klart bästa namnet: Färsen. Ja fast det ska ju uttalas på östgötska, så det låter som Fashion. Vitsigt? Underbar humor.

Idag har jag också jobbat. Jag klädde på Lisette (skyltdockan) mycket fint. Det var väl det jag gjorde på sju timmar...

Jag hittade Timon i min garderob idag. Vilken jävel...

174189-132

Hon är ju dock en ganska normal katt till skillnad från Lady Pumba som tydligen fått en ny ovän: Taket. Hon sitter och blänger på mitt sovrumstak och klapprar med tänderna stup i ett. Någon som vet vad problemet kan vara? Hon måste vara allvarligt psyk... Dessutom lider hon av fetma och går på bantningsfoder.

174189-131
Här stirrar hon i taket som vanligt...

Nu MÅSTE jag verkligen skriva en uppsats...

Ninni the gymnast (Ninni)

Jag vill härmed dementera det rykte som säger att jag inte kan stå på händer. Ryktet är troligen baserat på de missvisande bilder från festen i fredags som förkommer på diverse bloggar. Ville bara meddela detta... (Bildbevis kommer inom kort)

Love Hurts (Ninni)

Igår var Ragges tjej Dina och hennes matte Lotta här på lunchdate.  Det var kanontrevligt. Lotta är rolig och det blev mycket prat. Min kära hund uppvisade ett synnerligen udda beteende. Han lämnade inte Dina ifred två sekunder ens och försökte  flertalet gånger ha sex med hennes ben eller mage, eller vad han nu nådde upp till. När de åkte satte han sig vid dörren och ylade! Första gången ever, fast det lät inte som ett yl utan mer som en mage som kurrade. Efter detta var han deprimerad resten av kvällen. Ragge är kär...

174189-129
Livet leker...

174189-130
Deppig, deppigare, deppigast...

Gårdagen (Anna)

Hej! Igår var det söndag. Jag gick upp klockan sju för att åka till Herrbergakyrka och sjunga. Jag är en fin människa verkligen, som ställer upp i alla väder.

Sen åkte jag direkt till jobbet. Där roade (?) jag mig med att pilla bort dryga 1000 små prickar från väggen (ni vet sån där väggdekor). Det tog mig typ tre timmar och var inte särskilt roligt... Sen började vi packa upp alla nya damkläder. Det var däremot mycket roligt! + när vi åt pizza...

174189-126
Just nu ser det lita kaos ut på jobbet. Här står Pelle och packar.

174189-127
Haha, där borta står Arvid och målar men det syns ju inte...

174189-128
Ett litet smakprov (Nej Carlings, ni får inte sno våran idé)

Alltså, ja måste bara få säga att korten är inte så här dåliga förrän de kommer in på bloggen. På datorn är de klara och fina. Nån annan som har det problemet?

På kvällen var jag med Marcus. Vi tittade lite på teve. Han är väääldigt rolig. Nästan lika rolig som jag...

Nu ska jag snart till skolan, men först ska jag laga mat. Det blir nog kycklingfärssås.

A Mini Break (Ninni)

Per och jag bestämde oss för att mysa till det lite i helgen och åkte därför ner till skärgården. Det var skönt att komma hemifrån lite. Fast eftersom värmen inte står på var det typ 8 grader i huset när vi kom dit, så jag gick omkring i ytterkläder i tre timmar. Per eldade på för fullt i öppna spisen för att det skulle bli varmt snabbare, som den gentleman han är, och vips så var termometern uppe i 28 grader istället. Han såg det som en utmärkt anledning att tillbringa resten av kvällen i kallingarna. Det blev god mat, schlagerfestival och massor backgammon (som jag är helt såld på för stunden). I morse blev det en promenad i snöyran. Jag tog massor av bilder men de blev skitdåliga för linsen blev hela tiden blöt av snön... Åhh vad jag längtar till sommaren.

174189-125
Killarna poserar villigt (eller inte...)

Släng ihop en liten hummermiddag (Ninni)

Kolla in Lindas Hjerth's man (numera Linda Kaysen) Gavin när han lagar mat på Today Show. Ett enkelt sätt att fixa till hummer på... Han kommenterar även finalplatsen i Bocous d'or som gick för några veckor sedan.

http://www.msnbc.msn.com/id/17112378/

En bil (Anna)

Idag har jag och Per varit och tittat på en bil, en renault megane, till mig. Pappa ska köpa den till mig, eftersom PUON så tragiskt gick bort. Bilen idag påminde dock lite om PUON, fast de var inget lika eller så men, ja känslan ni vet. (?)

Sen har jag jobbat. Vi håller på att bygger/målar om på Sportif. Så det kommer vara stängt mån-tis, så alla vet det...

Nu är det Melodifestivalen. Cici ville inte titta på den med mig. Så jag tittar själv. Ringde till Alle, tror jag, men det var ingen som svarade, men jag kanske har fel nummer???

Hej hopp!

Gårdagens tjejfest (Ninni & Anna)

Vi vill självklart också lägga ut några bilder, fast alla som läser vår blogg har väl redan sett dem på Cicis/Fridas/Helenas bloggar.

174189-118
Alle

174189-106
Helena

174189-108
Josse

174189-107
Frida

174189-104
Cici


Det var sådär kul, tycker vi, det kändes lite avslaget. Kanske för att alla var trötta? Eller för att Cici hade mysbyxor och fleecetröja? Festen kom liksom aldrig igång.

Men det var roligt när vi tog gruppbild!

174189-112

174189-111

Samt när vi utövade gymnastik. Speciellt Ninni imponerade... Inte.

174189-113

174189-115

Cici och jag också...

174189-117

174189-116

174189-119

174189-120

174189-121

Men lite roligt hade vi allt.

174189-114

174189-110

174189-109

174189-105174189-103

Cici hade den mest lyckade kvällen av oss iallafall, en massage av Alle är lite av det bästa man kan få!

174189-122

Sen åkte vi taxi hem till Anna, och lagom när vi skulle somna så kom Corren så vi låg och läste den i sängen som ett medelålders par.

Vår pappa är en kändis (Ninni & Anna)

Första sidan i dagens Corren. Titta och njut.

174189-123

174189-124

Vi är nästan lika stolta som farmor.


Noone knows what it means (Anna)

Jag lääängtar. Blades of glory verkar vara helt sjuuukt rolig! I love Will Ferrell!


http://www.apple.com/trailers/paramount/bladesofglory/

Jag har ärvt min pappas humor och är stolt över det (Anna)

Den som säger att jag inte är vitsig och har sjukt rolig humor, har fel. Jag bevisade idag min vitsighet i skolan. Vi hade föreläsning i en sal utan bord. Jag måste ha något att skriva emot för min nacke, så våran snälla föreläsare Bodil hämtade ett bord åt mej. När hon bar ut det efter lektionen tackade jag hjärtligt:
- Tack för bordet, Bord-il.
Jag är så rolig. Jim-humor av högsta klass.

Nu äter jag den där fenomenalt goda laxsoppan som jag tjatat om. Tyvärr är ju min kamera pissdålig och kortet låter inte soppan komma till sin rätt.

174189-102
Mmm... Lax, kräftstjärtar, babyspenat och creme fraishe tomat och saffran och lite annat.

Nu ska jag... ehh... kanske plugga...


Fina Gurrli (Anna)

Nu är vi äntligen överens, Gurrli och jag. Hon trilskades lite i början men nu har hon insett att jag är smartare än henne. Jag tror vi kommer att få en fin relation.

174189-101


Kan nån (Tania) tipsa om lite bra musik? Jag behöver förnya mig lite...

Nu ska jag visst åka till skolan om en halvtimme så det är nog bäst jag skyndar mig.

Såklart att farmor kom ihåg oss idag (Ninni & Anna)

Självklart ringde farmor till oss idag för att önska oss en glad alla hjärtans dag. Hon ringde först till Anna och pratade i en halvtimme. Det gjorde att hon hade pratat av sig det mesta när hon sen ringde till Ninni. Våran farmor är den piggaste nästan 92:åringen vi vet! Och hon älskar att prata... Och baka... Men inte städa! Hon är också den kortaste vi vet. Eller vet ni nån som slår hennes 1,38 m?

174189-99
Söta farmor Lilly

En mysig alla hjärtans dag på er alla!

Rags på jobbet (Ninni)

Ojoj... Vilken dag. Skolans värld är fylld av konflikter... Men i morgon är det Valentine's day och då har jag planerat massor kul. Vi har för övrigt Tema Kärlek hela veckan, tycker barnen kan behöva lite extra love.

Ragge följer numera med Per till jobbet. Hans uppgift är att försvara bilen mot eventuella skurkar eller annat löst folk. Han tycker själv att han är väldigt viktig och oumbärlig.

174189-97

När vi kom hem hann vi även med lite bus i snön. Vet inte vem som hade roligast, Ragge eller jag.

174189-98

Äntligen städat (Anna)


Nu har jag städat lite. Men jag behövar städa toan och mopsa golven (vad bra, då kan jag låna Ragge...).
Men jag har städat tillräckligt för att förtjäna min iPod!


Vardagsrummet


Hallen


Köket


Sovrummet

Idag var först Linda här och vi åt lite lunch (kycklingsallad). Sen hade vi seminaruim. Vi analyserar musikvideor. Intressant...

Dessutom tvättar jag idag.

VÄRLDENS FINASTE HUNDAR (ANNA)

174189-88
Esso, 14 år: Stendöv och sned.
Grappo, 10 år: Gay. (Eller känslig som mamma säger...)

Lite sent med luvor jag vet, men de är ju så fina!

Söndagen, vilodagen (Anna)

Hej alla glada filurer.

Igår var jag med Cici och Marcus. Vi var hos Marcus, och han bjöd oss på smaskig mat.

174189-81
En karl som lagar mat är aldrig fel. Speciellt hett i mysbyxor?

174189-83
Cici, för dagen med silikonläppar??

Sen gick jag, Marcus och Nico och badade. Det var skitkul. Jag ääälskar att bada, och beter mig ungefär som fem år då (också). Det var så kul att åka den där vattenrutschebanan när det var mörkt ute för man såg ingenting! Jag slog bara huvudet i en enda gång.

Sen tittade jag och Marcus på Talladega Nights, lite av världens roligaste film. Hahaha. SE DEN!

Dessutom vill jag delge er i alla i den fina komplimangen jag fick av Marcus:
- Men det finns dom som ser värre ut...
Blir man inte rörd till tårar? Vilken sann vän... Eller???

Min helg (Ninni)

Den här helgen har varit så toppen! Malin och Jens var här i Fredags. Det är alltid trevligt. Vi pratade englandsminnen och skrattade massor. En hel del vin blev det också... Dessutom trashtalkade vi storans restaurang efter förra helgens eskapader.

174189-78
Vårt omysiga matrum. Josefin! Kom hit och inred tack!!!

Under lördagen blev vi bjudna på spontan middag hos Cissi och Patrik. Alla var nöjda och glada, hund och barn lekte tills de däckade. Det blev lite schlagerfestival och mycket lärarprat. Tyvärr hittade jag inte kameran så det blir bilder på dom någon annan gång.

Idag har jag jobbat och varit duktig. Detta skedde dock framför tvn för att inte missa damernas störtlopp. Anja Pärsson är ju helt sanslös! Jag har även hunnit med att gå på handboll med pappsen. Det är en klassiker på söndagar. Tyvärr svek lillasyster, som tydligen hade viktigare personer att umgås med, men vi hade trevligt ändå.

174189-79
Pappa hade tagit med sig en mycket trevlig kollega på handbollen. Ringde de innan och bestämde skjorta möjligen?

Nu ska jag gå ock knoppa. Sista veckan innan sportlovet! Sååååååå skönt! Ragge har redan krypit ner.

174189-80
Min hund är INTE bortskämd... Eller?

A lovely fike with Tania (Anna)

Idag efter jobbet har jag fikat med Tania. Det var jätteroligt. Det var länge sen vi sågs, vill jag lova. Vi pratade om många gamla härliga minnen, och ännu flera pinsamma...

174189-77

Vi var på Café M och åt våfflor med grädde och sylt. Mmm...

Nu är det lördagkväll. Jag MÅSTE TA MIG FAAN STÄDA! Tråkigt... Jag kanske ska följa med Cici ut trots allt...

Se hit, för jag gör så intressanta saker (inte) (Anna)

Hej. Ikväll ville ingen leka med mig. Jag försökte lite med Cici och Marcus, men de skulle göra nåt och inte frågade de om jag ville vara med, inte. Vilka as va? Hon kanske inte tycker mer om mig trots allt...

Nu kanske ni tänker, ja men vad bra, då kunde hon ju städa. Ja det kunde hon. Men det gjorde hon inte. För varför städa när man kan flöta i soffan framför TVÅ avsnitt csi? Japp, jag och Timon har tittat på tv och ätit chokladmousse och mått gött.

174189-76

Förresten, jag kommer bara på mer och mer roliga saker från i onsdags. Det var verkligen tipp-topp! Jag imiterade en säl. Kristin var fruktansvärt nasty. Och varför Linda tog av sig byxorna är ett mysteruim för oss än... Men lite av det roligaste är att Linda skrev ner recept på väggen i VIP-rummet på platens, så är det nån som vill laga den femstjärniga soppan, så gå dit. Jag undrar om jag får komma in på platens nån mer gång.

Jag sa väl också att jag kom hem kl kvart över nio på torsdagsmorgonen? Man blir TYDLIGEN aldrig för gammal för en efterfest. Men ni måste alla bli riktigt imponerade av mig eftersom jag ändå hade två grupper barngymnastik + tränade själv på torsdagen trots två timmar sömn. Fast jag var så stel i nacken igår men nu är det bättre igen. Jag gillar inte att ha reumatism.

Idag har vi sjungit en så rolig sång på jobbet men jag vågar inte skriva texten här, den är inte så rumsren. Dessutom är det rörelser till som inte kan komma till sitt rätt över internet. Arvid och Mats = så roliga att man ibland är nära att dö. Såna kolleger + chefer önskar man alla.

Nu ska jag sova. Jobbar imorrn igen och jag är fortfarande trött sen härom natten.

För hundra gubbar (Ninni)

Idag var jag tillbaka på skolan det var jättekul! Men vid ett tillfälle blev jag riktigt arg på en kille då kom detta ur min mun: Men för h... ehh hundra gubbar! Vad för slags uttryck är det egentligen. Är jag möjligen född på 40-talet? Fast det var ju en ganska snygg räddning. Inga fula ord i mitt klassrum inte!

Nu är det dags för gympa. Annas vän Marcus ska komma och visa hur man pikerar och skruvar och så i volterna. Anna och jag kan visa, men vi har inte lust...

See ya


Då var det fest igår igen (Anna)

Igår var jag hos Linda på tjejfest. Det var jag, Linda, Lina och Kristin (Lindas kusin). Det var så sjukt roligt! Och sjukt god mat. Det godaste jag ätit på länge (en mustig fisksoppa+morotstårta med mycket glasyr). Sen blev det utgång till Platens som vanligt. Hurra vilken kväll!

174189-64
Kristin.
174189-63
Linda och Lina.
174189-61
Den härliga kakan...

Självklart spelade vi spel, nämligen våghals (en coolare variant av sanning eller konsekvens).

174189-62
The game.
174189-70174189-69174189-68174189-67
Linda fick mima i en toelattborste. Ganska äckligt.
174189-66
Lina friar till Linda. Hon fick ett ja.

Härliga idolbilder på Linda och Lina på Platens. Håll till godo.

174189-75174189-74174189-73174189-72174189-71

Min kamera var visst inte så bra igår. Jag ber om ursäkt för de suddiga bilderna.

Nu ska jag fortsätta vara bakis.

Min Examensmiddag (ninni)

Jag vet att ni är många som har efterfrågat bilderna från i Lördags! Förseningen skyller jag på snorungarna som smittat mig med en hemsk bacill. Nu är jag åter på plats vid datorn och och ska med glädje delge er de underbara fotografierna och tillhörande information.

Deltagare: Mamma Eva, Pappa Jim, Lillasyster Anna, Pojkvännen Per, Mammas kusin och världens bästa lusläsare Gullan (a.k.a. Birgitta) och nyutexaminerade lärarinnan Kristin.
Plats: Stora hotellet. Anledningen till detta var att de serverade den enda efterrätten jag kunde tänka mig äta; Lakritscheesecake med citronglass. (Jag är som bekant inte så förtjust i efterrätter...) För övrigt tror jag kocken var på semester för maten höll ganska låg klass.

174189-58
Anna hade lite av en svacka första tio minuterna men sen var det klackarna i taket som vanligt!

174189-56
Anna och min kära Per i en fantastisk pose. Anna drack Strawberry daquiri utan daquiri eftersom hon hade det hedersamma uppdraget att vara chaufför.

174189-59
Gulligullan som har varit fantastik korrekturläsare av  min mycket intressanta (?!) c-uppsats.

174189-60
Mycket vin blev det...

174189-57
Världens bästa pappa och mamma! En miljon tack för att ni alltid ställer upp!






Cici tycker mer om mig, Marcus (Anna)

Idag har jag först haft en föreläsning. Föreläsaren var en riktigt osympatisk hagga. Fy.

Sen var jag med Cici lite på stan. Hon handlade lite träningskläder (bl a en tenniskjol, som hon kan ha som inte har tjocka ben som jag). Sen gick vi till mitt abslouta favoritställe och åt lunch. Nämligen buffé på Ming Palace. Finns det något bättre?

Sen köpte jag Grey's anatomy-boxen för säsong 1. Det och CSI är mina favoritserier för er som undrar.

174189-53

Jag köpte även en knallgrön iPod. Men den håller Cici som gisslan tills jag har städat här hemma. För det är så stökigt. Jag återkommer med bild när jag får tillbaka den.

Men jag har iallafall en snygg fantomen-tavla i sovrummet?

174189-54

Ikväll ska jag på tjejfest hos Linda för hon fyller år idag. Jag måste börja göra mig iordning nu. (Skulle inte jag städa idag förresten???)

c-ya.

Helena, den perfekta kvinnan/gymnasten? (Anna)

Eftersom Ninni är sjuk och var så även igår, frågade jag Helena (ni vet, hon den perfekta kvinnan) om hon ville hjälpa mig att ha barngymnastiken igår. Det ville hon så gärna. Och det gick ju som en glans! Jag är ju inte så pedagogisk och tycker att barnen är ganska larviga när de tjuter för ALLT. Då var det tur att Helena kunde axla Ninnis roll som den pedagogiska/tröstande. Nu får ni inte tro att jag är elak eller så, barnen tycker faktiskt väldigt bra om mig! Jag daltar bara inte med dem.

Igår hade jag även föreläsning. Det är en kille i min klass som alltid ställer, vad som verkar vara, en rad med intelligenta frågor till föreläsaren. Men inte vet jag. Man kan ju inte höra vad han säger. TALA UR SKÄGGET MAGNUS!

Idag har jag jobbat. Jag städade Arvids lager. Det var roligt.

Nu ska jag på gymnastik. Ha det gött.

Ragges skolavslutning (Ninni)

I lördags var det avslutning på Ragges valpkurs. Det var kul och Ragge var jätteduktig. Vi kom trea i lydnadstävlingen och det är vi ganska nöjda med. Efter tävlingen var det korvgrillning och prisutdelning.174189-51
Slalom utan koppel och utan godis

174189-50
Pers föräldrar trotsade kylan!

174189-52
Ragges tjej Dina. Han har dessvärre inte insett den fysiska problematiken ännu, men han gör tappra försök!

Återkommer imorgon med bilder från middagen i lördags.

Då var helgen slut... (Anna)


Igår var det som bekant söndag. På morgonen sjöng jag i kyrkan. Det var roligt. Fast vi var bara 12 st i kören, och bara 3 altar (som jag är).

Sen så skrev jag klart en analys av tv-programmet Outsiders. Ja vet, vi gör så seriösa saker på min kurs...

På kvällen var jag med Helena. Det var så roligt så. Vi hade inte setts sen nyår. Det är skamligt! Helena är en sån som man inte kan träffa för mycket, hon är ju så rolig! Tänk er nån som är lika rolig som jag, men dubbelt så smart. Är inte det den perfekta kvinnan?

174189-48
Och snygg dessutom!

174189-49
Helena och Hasse på Steve's.

Jag väntar på att KRISTIN ska göra ett inlägg från helgens bravader, för det är hon som har alla bilder. Men det verkar ju som om man får vänta vidare...

R.I.P PUON (Anna)

Nu är PUON borta. Borta ur våra liv. Det känns så konstigt. Hur kunde detta ska? Vi skulle ju vara tillsammans för alltid. Varför skulle du dö? Så ung! I will always love you PUON.

Alla ni där ute, hedra PUON med en kommentar om ert bästa minne om hur han alltid ställt upp för er.

Begravningen ägde rum i stillhet med närmast anhöriga.

Mysfredag (Ninni)


Idag har varit en bra dag. Jag älskar fredagar, det är så skönt att ha hela helgen framför sig. Eftermiddagen spenderades på Ikanohuset där jag shoppade loss ordentligt. Bland annat en fin klänning till middagen imorgon. Ikväll har Per och jag varit hos Malin och Jens. De har nyligen flyttat ner hit från Stockholm. Det är lyxigt att ha så goda vänner så nära! Som vanligt fick vi kanongod mat och smarriga ostar till efterrätt.

174189-44
Malin och Jens


    
Ragge och Ester.      Desserten.              Malins dukning.
 
Imorgon händer mycket kul. På morgonen är det avslutning på lydnadskursen som vi har gått på under vintern. På kvällen ska hela familjen ut och äta och fira mig(!). Återkommer med bilder.

Kram

På torsdag äts det ärtsöppa, på torsdag är det fest (Anna)

Igår var min gymnastik extra trevlig. Fast det började ju inte så bra. Det var nämligen våran tur att städa hallen. Jag och Cici trodde vi var smarta och valde att dammsuga "golvet", en stor stutsig matta. Tji fick vi, efter en halvtimmes frenetiskt dammsugande såg mattan precis lika äcklig ut som innan.

Efter lektionen så bastade en del av oss (9 st). Det var härligt trångt och svettigt, och riktigt, riktigt roligt. När vi bastat klart fick jag, Cici och våran gymnastikfröken Karin för oss att hjula i bara underkläderna inne i T1-hallen. Inte många som gjort det.

Sen åkte jag, Cici, Karin, Marcus och Nicolas till Platå. Det var mycket trevligt, även om jag var fruktansvärt kissnödig nästan hela kvällen. Men jag har sett silverfiskar på toaletten där en gång, så det var bara knipa. Jag har ju som bekant lite (eller mycket..) toalettfobi.

Helt härligt vad Karin röjde på dansgolvet. Haha.

Jag var lite tråkig och gick hem vid halv två. Skulle ju jobba idag.

174189-40
Marcus och Cici.

174189-41
Ett bildbevis på hur vild Karin var på dansgolvet. (ett bonus är självklart den snygga killen i förgrunden)

174189-42
Marcus var snäll och bar Cicis väska lite lagom gayigt.

174189-43
Karin och Cici, ett bildbevis på hur bra fotograf jag är.

Idag har jag jobbat. Jag fick nästan sparken, för jag råkade göra det värsta Pelle (min chef) vet. Nämligen tönt-rappa. Det är därför han inte gillar Sing along, vilket jag vet att många har undrat över. Mats, min kära kollega, har också berättat för oss att han hellre äter bajs än dricker vatten (eller var det så att han hellre åt äcklig mat än smaklös). Och hur Arvid är har vi ju alla sett från förra helgen. Vi är ett intressant gäng på mitt jobb.

Ikväll hade jag tänkt att åka till Tania på fest men jag somnade i soffan och nu orkar jag inte. Men jag hoppas ni har det roligt.

God natt!

En Bra Dag (Ninni)

Idag har jag haft en sån tipptoppdag! För det första hade jag sovmorgon i morse, jag börjar 10.50 på torsdagar vilket känns lyxigt. Men eftersom jag har en morgonpigg hund får jag tyvärr inte sova så länge. Istället fick jag massor gjort. Har redan planerat upp hela nästa veckas lektioner och hann dessutom med lite lydnadsträning, ja med Ragge alltså. Väl i skolan var ungarna så himla bra. Så är det inte jämt.

Efter jobbet var det dags för gymnastik. Vikarierade först som gymnastikfröken i en grupp med treåringar. Puuh. Tur att det inte är min grupp, det är inte så kul när de är så små. Dessutom kan det innebära överaskningar. Ett av de små liven hade hela handen upp genom näsan och säkert in i hjärnan en bit också, därefter ville ungen promt hålla min kära syster i handen. Anna såg lite knäckt ut då... Efter den gruppen var det dags för vår trampettgrupp. De är så himla duktiga, de här ungarna. Ser fram emot tävlingen som vi ska ha 1/4 för det ska bli spännande att se hur vi står oss mot alla andra gymnaster i Östergötland.

När jag kom hem tittade Hanna förbi. Hanna är en av mina bästa vänner och jag tycker så mycket om henne. Hon har precis flyttat tillbaka hem efter en utsvävning till Helsingborg, något som jag är mycket glad över. Vi diskuterade viktiga saker i livet såsom jobb, ekonomi och ugnsrengöring.

Hannapanna i mitt kök
Hannapanna i mitt kök

Nu är det dags att knoppa. Tänkte hinna med lite shopping efter jobbet imorgon så det är bäst att vara utvilad.

Kram