Helt otroligt vilken fantastisk konsert!! ...

img_9123 (MMS)

Helt otroligt vilken fantastisk konsert!! Vi har ståpäls!


Nu börjar det!

img_8706 (MMS)

Nu börjar det!


Dennis och jag är på konsert i Mjölby. Vi ...

img_4653 (MMS)

Dennis och jag är på konsert i Mjölby. Vi ska njuta av Norrköpings Symfoniorkester. :)


Vi körde en lugn skrattlördag hemma (Anna)

Ninni och Per har precis åkt hem. Vi har ätit hämtmat, tittat på filmen Taken (den var bra!) och sen har Ninni och jag titat på olika djur som fiser och skrattat så vi fått magknip. Sämre lördagskväll kan man ju ha!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Allt var inte bättre förr... (Ninni)

Bara för att ni läsare är oss trogna, trots att vi (jag) är så dåliga på att uppdatera bloggen, ska jag nu bjuda på en bild. Det är tillåtet att skratta!Uschalingen! Den här bilden är från Adams och Åsas Sverigebröllop 2004. Tycker ändå att det är fint att jag i försökte göra mig fin. Hade den där tandställningen i 1,5 år. Och det var inget vidare billigt nöje heller vill jag minnas. 30 000 pix ungefär. Men å andra sidan, det var värt varenda öre.
Ögonskuggan däremot... Den har jag inget försvar för.

Torsdag 27/1 (Anna)

Här sitter jag och väntar på att Perra ska komma hem från jobbet. Han jobbar på Rockbaren på Atmosfär ikväll. Lär va kul!

Men det är mycket som är kul. Ni skulle bara veta hur bra gymnastiken går! OMG det är helt fantastiskt! Och jag har ju faktiskt kommit igång att träna själv också! Bra va. Lite lätt så där typ:

Mån 30 min crosstrainer på morgonen, gymnastikfröken kl. 16-19, träning 19-20
Tis 30 min crosstrainer på morgonen, gymnastikträning 20.30-22
Ons 30 min crosstrainer på morgonen
Tors 30 min crosstrainer på morgonen, gymnastikfröken 16.30-19, träning 19-10, gymnastikträning 20.30-22
Fre 30 min crosstrainer på morgonen
Lör 30 min crosstrainer på morgonen
Sön gymnastikfröken 11-14 i Motala/11-13 i Mantorp (varannan vecka)

Nu är jag ju lika fet och frodig än, men snart så. Men jag börjar få ganska bra flås. Men jag skulle behöva träna mer gym liksom, men det finns ju inget bra här (jag vill inte stödja Mantorps gym då jag tycker att de försökt stjäla våra kunder, jag är WGF trogen forever! + att det är så skamligt dyrt, så bra kan det omöjligt vara!) och man orkar ju inte vara kvar i stan efter jobbet/innan jobbet + att jag har faktiskt inte tid för det! Allt jobb och gymnastik tar mycket tid, och så vill man ju hinna ha lite annat roligt med! :DD

Oj vad jag svamlar! Jag bara skriver det jag tänker så det här blir nog inget roligt inlägg.

Jag och Perra har börjat se om The OC från början. Första säsongen är ju makalöst bra. Sen blir det ju skit. Men första säsongen kan jag se om och om igen. Jag brukar tänka på Per Haldén och jag åkte till honom i Uppsala när han pluggade där och så hade vi O.C-maratan och jag tjöt så jag fick näsblod varje gång. Ja, sista avsnittet på säsong 1 alltså, det är typ det enda tv-serie-avsnittet som jag tjuter i. Om det inte handlar om djur då.

Imorn är det Sweat!!! På lördag blir det restaurang. Sen ärt det snart februari :DD

Nu ska jag duscha. Najs! Jag ska lyssna på en gammal Milencollinskiva, det är bra att sjunga till!

Ha det bra!Ni såg väl att vi fick dagens ros förra veckan <3 <3 <3

HANDBOLL!!!! (Anna)

Jag bloggar medans jag tittar på handbollen, för jag har ju lite klena nerver, som ni alla vet. Jag hade tänkt att se matchen med Perra, men då skulle han repa! Vilken typ! Så nu sitter jag här själv, för Ninni är ju på hockey.

Jag tror att Danmark vinner, bara så jag har sagt det tidigt (nu i skrivandes stund står det 1-2).

Annars då? Sweat i helgen med Hej Våld!, det lär bli bra. Det innebär att jag faktiskt ska ut i helgen! Jäj! Jag hoppas att Johanna kommer hem bara, jag har räknat med det. Sen nästa vecka är det Milkshake (ny klubb, lär bli fett!) och Klubb Din mamma och helgen efter det Baskalas, så nu börjar det hända lite. Najs!

Imorse var jag på Vifolkaskolan för Ebba och Anna skulle ha gymnastiklektion en timme, ni vet när man gick i högstadiet och skulle planera en lektion. De ville ju såklart ha gymnastik, gullisar!, så jag åkte upp dit vid åtta så de kunde ha Airflooret. Jag måste ju vara med när det används annars gäller inte försäkring. Och jag bryr mig ju inte så mycket om nån slår sig då alltså, men tänk om nåt händer med golvet!!! :OO ;P Nåja, Ebba och Anna var ju jätteduktiga, men jag höll ju på att slå ihjäl halva klassen. FY för killar i åttan alltså. Så töntiga så jag tror att jag dör! De tyckte ju att de var svincoola med, jag skämdes å deras vägnar. Nu funderar jag på att köpa en present till Ebba, Anna, Elin, Emma, Linnea, Stephanie och de andra högstadiebarnen, för de är verkligen värda något för att de överlever dessa skoldagar! Var vi så där töntiga? Ja förmodligen. Men vi var absolut inte så där stökiga. Liksom, HÅLL KÄFTEN!!!!! Men roligt var det ju också såklart, och en del var ju jätteduktiga och körde! Det finns ju bra högstadieungdomar med alltså. Men uppenbarligen inte så många killar....

På jobbet har det inte hänt så mycket idag. Vi har sålt jeans. Sen har jag skrapat foton från en vägg. Jag fick mjölksyra i armen. Och då har Pelle skrapat ungefär nitton tjugodelar och jag en. Men det var jobbigt med!

Jaha, nej nu ska jag titta vidare. Nu står det 6-7.

Olycklig forever! (Anna)

Alltså jag är inte särskilt känslig (inte över huvud taget faktiskt)(om det inte har med djur att göra!!!), jag kan se folk som inte har råd att fira jul och barn som dör och pappor som slår mammor och mer barn som dör, men för att INTE GRÅTA NÄR TOM BARNABY SLUTAR I MORDEN I MIDSOMER måste man väl helt sakna hjärta???????

*snyft*godnatt!

En hård nöt att knäcka...

img_4723 (MMS)

En hård nöt att knäcka...


Gud så trevligt det kan bli. Bara så där l...

img_4176 (MMS)

Gud så trevligt det kan bli. Bara så där lite spontant en lördag. Just nu: heta diskussioner...


Ninnis tallrik (ser ut som en Anna-tallrik)

img_1970 (MMS)

Ninnis tallrik (ser ut som en Anna-tallrik)


Jens tallrik

img_2680 (MMS)

Jens tallrik


Vilken lördagkväll! (Anna)

Jaha, det är jag och den dementa hunden ikväll då....


Ja, Grappo är snart 15 år! Min ögonsten.

Ja den här lördagskvällen känns ju smått tragisk! Det blir handboll, negerbollssmet och Grappokel!

Så här såg WGF's förråd ut när vi lämnade ...

img_8527 (MMS)

Så här såg WGF's förråd ut när vi lämnade det för en liten stund sedan. Bara så ni vet, alltså. Det är alltid lika intressant att se hur det ser ut när man kommer dit. I måndags, till exempel, hade någon kastat runt med hälften av våra nya kissfria fina mattor och åtminstone tre var helt förstörda. Så less man blir! Men nu till det positiva. Det har gått helt sjukt bra på träningarna den här veckan. Det är SÅ roligt att vara igång igen!


Det knackar en ost på dörren (Anna)

Jag är gammal. Det är tråkigt.

Jag är väldigt tjock. Det är tråkigt.

Jag är tråkig. Det är tråkigt.

Det är vinter ute. Det är tråkigt.

Jag har träningsvärk i benen också. Men det är gött!Nästa gång jag fyller år ska jag fylla 21,22 el 23 - ALDRIG MER. Det var bara roligt då. Sen går det bara utför.
Jag säger som min tröja: DAMN!

Men jag ÄLSKAR gymnastik och Sport IF och liiiiiiiiiiiiilla Perra. Det räcker januari ut iallafall....


Lördag+söndag! (Anna)

Jaha, då var helgen slut då. Fatta vad fort det går, det har redan gått halva januari liksom! Snart vår! Äntligen!

Igår var det lördag, det innebär jobb på dagen. Sen på kvällen var jag, Perra, Ninni och Per hos Alle och Berta. Det var jättekul. En riktigt bra lördagkväll.

Idag har jag varit i Motala och tränat med de här fyra gullungarna!

Jag åkte vid tio och kom hem vid tre. Vi har hårdtränat rondat flickis och handvolt/handvolt frivolt och kört pegasus. Det gick jättebra såklart! Men det var ju lite synd om Elin som har stukning kvar i foten :(

Sen har jag varit på City Gross och handlat. Sen har jag tvättat. Sen har jag ätit POTATISGRATÄNG! Sen har jag sett på Morden i Midsomer <3 <3 <3 !!! Och nu ska väl Perra och jag bädda rena lakan och sen är det bara att förbereda sig för nästa vecka.

God natt!

TERMOBYXAN! (Anna)

Ninni tyckte inte att det var roligt när jag skrek TERMOBYXAN mycket högt efter henne på City Gross förut. Men vaddå. Jag kunde ju inte se henne, och det lär ju inte vara så många andra i vita termobyxor på City Gross, så det var ett säkert namn att ropa. Övriga besökande verkade dock roade.

Nu blir det fortsatt fredagsfirande! Puss

Helt sjukt vad man kan shoppa loss på 10-k...

img_1908 (MMS)

Helt sjukt vad man kan shoppa loss på 10-kronorsmarknaden. Vi, mest jag, handlar så det står härliga till. Vad sägs t.ex. modellera och vattenfärger? Anna har köpt en bingopenna och hävdar att den är till gymnastiktregistren. Eller hur?!


Pax för att inte åka och handla med Anna n...

img_9122 (MMS)

Pax för att inte åka och handla med Anna nästa gång!


Bortskämd så in utav helvete! (Anna)

Man kommer hem, lite trött och sleten, tåget var sent, det var kallt ute, träningsvärk i arslet och känner sig lite allmänt vintersur, då har Perra lagat maten som står klart på bordet. Och inte vilken mat som helst! Hemgjorda "köttfärs"biffar, med sås och potatis och grönsaker, typ det bästa jag vet!!!

Men det är inte allt. Nej, han har även BAKAT SEMLOR! Verkligen bakat dem alltså, från grunden. Nu står han och lägger i fyllning och grädde, och jag känner att det blir jäkligt svårt att toppa det här. Jag är inte i närheten av lika bra sambo alltså....

Åh, lyckos mig!

Uppdatering (Anna)

Jag tänkte blogga lite! Det ni. Ni vet, jag skulle ju blogga så mycket nu när jag fått en bärbar dator.....

Jag tänkte berätta lite om veckan. Det har ju inte hänt så mycket men ändå. Jag tänkte också passa på att bjuda på de kort jag har tagit med min mobil under veckan. Så detta kan bli ett riktigt intressant inlägg! ;P

I tisdags morse ville Lady duscha när jag gjorde det.

Det är ett av hennes största nöje. Det andra är att slicka sig i stjärten å andra sidan....

I onsdags kväll var det ju lill-lördag. Jag och Perra gjorde hemmagjorda pizzor. Det bästa var ju också att jag bara åt upp halva så jag hade den andra halvan till frukost dagen efter. Lyx!

Perras tv med tomatsås, tonfisk, oliver, lök, champinjoner och ost. Min th med tomatsås, kalkon, paprika, lök och ost. Det var riktigt smaskigt. Till det hela drack vi vin och tittade på film.

Sen fick jag näsblod! Helt galet näsblod, ni vet så det rann ur näsan, inte droppade!

Det tyckte jag var viktigt att ta kort på.

I fredags var jag och Pelle i GÖTELABORG på inköpsmöten med Vans och Nike. När jag kom hem hade jag ont i magen för att jag hade skrattat så dant, detta är helt sant, jag kan knappt komma ihåg när jag skrattade så mycket sist, det var en helt fantastisk resa. Och skokollektionerna höst 2011 är helt bananasgalet bra! Man lär inte gå skolös....
Här äter jag och Pelle lunch.

HAHA, vi köpte Thai från nåt sketet hak i Mölnlycke, där vi fick välja på att 1) sitta på Mölnlycke station bland kräks och en gammal fiskgratäng eller 2) ta med maten och äta den i bilen. Som ni ser valde vi nummer 2. Vilken imma det blir av Thai alltså!
Sen är det ju obligatoriskt att ta kort på vägskylten som visar vägen till KÖTTKULLA! OMG hur kan ett ställe heta något sådant alltså???? KUL att bo i Köttkulla....


Om ni anstränger ögonen riktigt mycket så ser ni nästan iallafall....

Ibland när man åker på inköp är säljarna på bättre humör än vanligt och då kan dom ge bort skor!!!! Pelle fick ett par Air force 1 hi premium som Futura designat, och jag fick ett par Air max 90, båda skitsnygga! Tack!!!

Ohhlala!

Igår var den dödaste dagen på jobbet ever, och kvällen var väl ungefär likadan. Vi tittade på film och Perra fick för sig att göra KROPPKAKOR! Usch vilket äckligt ord, men det var ju som potatismos med kött i typ (fast vi hade ju inte riktigt kött!). Så det var väl gott.

MATBLOGG! Kroppkakor och folköl, det är lördagsmat för en kung det!

Jag har sovit 12 timmar i natt. Nu känner jag mig redo för våren.

Snart ska jag ner på handbollen och speaka. Först ska jag och Joppe gå på promenad. Och imorgon är det gymnastik igen!

Hej hopp!

God morgon!

img_6152 (MMS)

God morgon!


Shit! Vilken tid det tar uppför...

img_1563 (MMS)

Shit! Vilken tid det tar uppför...


Dessert

img_4616 (MMS)

Dessert


Varmrätt

img_5101 (MMS)

Varmrätt


Förrätt

img_2208 (MMS)

Förrätt


Middagsdags!

img_6720 (MMS)

Middagsdags!


Har hittat hotellets gym. Helt plötsligt h...

img_1001 (MMS)

Har hittat hotellets gym. Helt plötsligt hör jag Hanna skrika killnamn....... ;)


Det finns helt sjukt många ledstänger att ...

img_5333 (MMS)

Det finns helt sjukt många ledstänger att åka på här Tranås. I like it!


Hanna har vätskepaus. Igen. ;) Vi har simm...

img_4862 (MMS)

Hanna har vätskepaus. Igen. ;) Vi har simmat, badat, bastat, flytit, fnittrat, bubblat och haft det gött, både utomhus och inomhus. Nu är det dags för behandlingar!


Nu är det dags för nästa present av Hanna ...

img_3425 (MMS)

Nu är det dags för nästa present av Hanna - en annan slags bubbel. Jag blir så otroligt bortskämd!


Här ska spa'as!

img_3120 (MMS)

Här ska spa'as!


Hanna har genomgång av helgens hållpunkter...

img_6441 (MMS)

Hanna har genomgång av helgens hållpunkter. Jag älskar min födelsedagspresent!!


Framme!

img_4231 (MMS)

Framme!


Packad och klar! Nu ska Hanna och jag på s...

img_5012 (MMS)

Packad och klar! Nu ska Hanna och jag på spa! :)


Men stackarn.. (Ninni)Helt seriöst.. (Ninni)

Har precis sett någon kvart av "Föräldrafritt" på femman och jag har bara en enda undran. Vad är det för jävla idioter till föräldrar som utsätter sina barn för något sådant? Otäckt är vad det är.


I morse mötte jag lite oväntat Anna och en...

img_5901 (MMS)

I morse mötte jag lite oväntat Anna och en skägglös tomte mitt i Mantorp. De hade rensat garderober och skulle skicka en massa kläder till Estland. Undrar om hon passade på att skänka bort några skor också?


LHC leder, popcornen är goda och jag har h...

img_6978 (MMS)

LHC leder, popcornen är goda och jag har haft en trevlig pratstund med Berit. Hon och Staffan har platser på raden bakom oss. :)


Grattis Joppe! (Anna)

Idag fyller lilla Joppe hela TRE år, jag kan knappt tro att det är sant. Eller fyller han två år förresten? För det kan jag tro på....VÄRLDENS SÖTASTE!!!!!

Är på hockey. Glömde glasögonen hemma. Kan...

img_1070 (MMS)

Är på hockey. Glömde glasögonen hemma. Kan knappt se pucken...


Mitt i Mantorp träffade vi  t.ex. på pappa...

img_1549 (MMS)

Mitt i Mantorp träffade vi  t.ex. på pappa Jim och journalist/fotograf-Jörgen.


Är det stora promenaddagen idag? Vi är ute...

Är det stora promenaddagen idag? Vi är ute och går i Mantorp och vi är långt ifrån ensamma.


20110101

Den slappaste dagen ever!

Perra och jag sov till halv ett idag. Då gjorde vi hamburgare, klyftpotatis och bea. Sen har vi tittat på The Office. Och det gör vi fortfarande. Jag har bara lämnat sängen för att gå på toa eller hämta mat. Vilken lyxig dag! Jag älskar det!!!!!


Lårkaka (Anna)

Mitt tips till er alla är:

Gör inte bakåtvolt på studsmattan när den är halvtäckt av snö, det finns häckar i närheten och du själv har druckit alkohol. Man kan få en lårkaka. Och förmodligen bryta nacken också om man har riktigt otur. Personligen fick jag bara en lårkaka...
HAHAHA, men vilken helt fantastisk kväll det var med Avelövs den 29:e!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Julafton i bilder (Anna)

Här kommer så många som jag orkar lägga upp!!!!

Japp, 63 bilder! Håll till godo!

Oväntat? Anna tillbringade tolvslaget på s...

img_4679 (MMS)

Oväntat? Anna tillbringade tolvslaget på studsmattan...