Nu är det fredagsmys och Ragge har somnat ...

img_2577 (MMS)

Nu är det fredagsmys och Ragge har somnat med huvudet i min hand. Gullisen! På spåret är rackarns svårt ikväll hörrni. Det blev inte många poäng här i soffan men jag är glad ändå. :)


Välkommen till världen, lilla gullegrisen ...

img_0286 (MMS)

Välkommen till världen, lilla gullegrisen Olsson-Jenderborn.


Snillen spekulerar!

img_6217 (MMS)

Snillen spekulerar!


I love Tjejfest!!

img_1370 (MMS)

I love Tjejfest!!


Lite smått och lite gott! (Ninni)

Hur typiskt är det inte att man blir lite sjuk så fort det är dags för lov? Det slår liksom aldrig fel.. :/ Men det kunde vara väldigt mycket värre. Halsont tycker jag är den lindrigaste av alla sjukorna. Värst är så klart spysjukan. Då har jag hellre fyra halsflussar.

Jag här ändå hunnit med en hel del på lovet så här långt. Igår, till exempel, var Anna och jag på Team Sportia och valde träningsoveraller och annat. Så kul och snyggt! Dessutom har vi hunnit ragga lite sponsorer och det har faktiskt gått ganska bra. Men om det är någon mer som vill sponsra oss är det självklart bara att säga till!!!

Per kollar på hockey. Och eftersom jag inte orkar flytta på mig får jag också göra det. Men det är tråkigt så jag googlar saker istället. Till exempel har jag googlat den där Gadaffi. Är han samma som Khadaffi? Eller är det en annan? Man känner sig ju lite puckad när man inte har koll på sånt. Tydligen var det samma person och man kan stava hans namn på 4000 miljarder (!) sätt, tydligen. Här är några exempel:

Muammar Qaddafi,
Mo'ammar Gadhafi,
Muammar Kaddafi,
Muammar Qadhafi,
Moammar El Kadhafi,
Muammar Gadafi,
Mu'ammar al-Qadafi,
Moamer El Kazzafi,
Moamar al-Gaddafi,
Mu'ammar Al Qathafi,
Muammar Al Qathafi,
Mo'ammar el-Gadhafi,
Moamar El Kadhafi,
Muammar al-Qadhafi,
Mu'ammar al-Qadhdhafi,
Mu'ammar Qadafi,
Moamar Gaddafi,
Mu'ammar Qadhdhafi,
Muammar Khaddafi,
Muammar al-Khaddafi,
Mu'amar al-Kadafi,
Muammar Ghaddafy,
Muammar Ghadafi,
Muammar Ghaddafi,
Muamar Kaddafi,
Muammar Quathafi,
Muammar Gheddafi,
Muamar Al-Kaddafi,
Moammar Khadafy,
Moammar Qudhafi,
Mu'ammar al-Qaddafi

Nu känner ni er väl lite mer upplysta? ;)

Jag har även googlat vårt hotel i Alicante. Vi ska dit i slutet av mars ihop med Leffan och Åsa. Vi ska spela golf och ha det gött!

 

Ser väl inte så dumt ut, va?

Sen passade jag på att läsa in mig lite på de nya kursplanerna på skolverket.se men det blev för ansträngande efter ett tag så då bildgooglade jag Finale Ligure istället.Ser väl också helt ok ut? ;) När jag var 17 var jag utbyteselev på en kockskola i Finale. Det var en häftig tid. Lorena, vars familj jag bodde i, var även i Sverige några veckor. Det ska bli roligt och lite konstigt att ses igen! Synd bara att de är såna krattor på engelska, italienarna. Enda sättet att kommunicera lite vettigt blir nog att damma av den gamla italienskaparlören. :)

Nu ska jag nog sova lite igen. Ska ha ost-, kex- och vinkväll med tjejerna imorgon och då gäller det ju att vara piggelin.

Hej svejs!


Idag har vi besök från Motala GF! Yoohoo!

img_9526 (MMS)

Idag har vi besök från Motala GF! Yoohoo!


Nu är det tjejkväll! (Anna)

För Per är här.

Nu är det tjej- + Åkemiddag. :)

img_3773 (MMS)

Nu är det tjej- + Åkemiddag. :)


Malin och jag gör cannellonisar. Snart bli...

img_0550 (MMS)

Malin och jag gör cannellonisar. Snart blir det tjejmiddag. :)


Att va ledig..... suger! (Anna)

Hur kan man inte göra någonting på en hel eftermiddag?????? Sjukt tråkigt! Jag förstår inte folk som inte gör nåt om dagarna. Jag håller ju på att bli GAAAALEN av tristess här hemma!

Men vilken fin ny skovägg vi har på jobbet!!!! :DDD


Och det här är ju inte ens alla skor!!! Himmelen!!!

Hej! (Anna)

Hej.

Riktigt rolig träning. Nu äter jag potatisbullar, smaskens!

Om fem minuter kommer Ninni och Per, sen ska jag vara tredje hjulet! :D

Hej hopp!

Myskväll på sågvägen? ;)

img_6530 (MMS)

Myskväll på sågvägen? ;)


Glad alla hjärtans dag! Eller vad man nu s...

Glad alla hjärtans dag! Eller vad man nu säger. Ge någon en kram, eller nåt. :)


Phu! (Ninni och Anna)

Hej och hå. Ikväll har vi haft gymnastikmöte.

Här kommer våra dagar:

Ninni: Gick upp klockan sju och bakade chokladmuffins. Sen duschade Ninni, och gjorde hårinpackning. Rensade ur garderober, kastade och skänkte bort en hel del. Mia tog det som Ninni tänkt slänga dock. Strukit alla dukar. Sen promenerade Ninni till Klämman och jobbade cirka en timma. Åkte till City Gross. Åkte hem och förberedde för mötet. Hade möte i 2,5 timmar. Lekte med Anna.

Anna: Gick upp klockan nio pch såg på Dinseydags. Åkte och hämtade Sofia, Elin, Ebba och Anna och åkte till Motala för träning kl. 11-14. Sen skjutsade Anna hem dem. Då hade Anna hela 20 minuter på sig att äta och förberda sig. Sen var Anna speaker på handbollen, Mantorp - BK Heid, 22-18. Sen var det gymnastikmöte i 2,5 timmar. Lekte med Ninni.

Igår var vi på middag hos Mia och Janne. Det var inte dumt alls. Tvärtom. Det var både gott och roligt. Ninni tog några kort som hon ska lägga in snart. Kanske.

Så roligt var det. Puss.

Sämre kan man ha't!

img_3170 (MMS)

Sämre kan man ha't!


Hej vänner! (Ninni)

Alla som deppade över snöovädret igår kan räcka upp en hand! (Jag räcker upp en hand. Per undrar vad jag håller på med.) Det snöade ju verkligen från sidan. Huh!! Men idag är det vackert väder och jag ska ta en redig långpromenad så fort solen står lite högre på himlen.

Tänkte börja blogga igen nu. Det känns ok att göra det.

Anna är på inköpsresa i Sthlm. Hon kollar på kläder från tidig morgon till midnatt. Man kan nog säga att hon just nu är ganska nöjd över tillvaron. ;) Hon är så bra på kläder och sånt, min syster. Resultatet av resan kan ni hitta på Sportif så småningom.

En dålig sak när Anna är ute och affärskvinnar sig är att hon missar gymnastiken, men torsdagens träningar gick faktiskt jättebra ändå. De gör så sjukt stora framsteg, hela gänget. Det är KUL!

För övrigt tänkte jag ju bli lite mer vältränad så sedan nyår har jag motionerat i stort sett varje dag. Jag har inte gått ner ett enda kilo! Eller en enda cm heller för den delen. Känns ju ruttet, men jag tycker att jag mår bättre och det är ju ändå det allra viktigaste.

Ikväll ska hela familjen Kellander och Perra på kalas hos familjen Blom. Det ska bli skoj! Hoppas att tågen från stockholm håller tiden bara.

Hörs lite senare!
:*

Nu kanske ni tror att mamma Eva ska till a...

img_4759 (MMS)

Nu kanske ni tror att mamma Eva ska till att laga middag? Det kan man säga att hon ska också, men inte till oss utan till rådjuren. "Man måste skära morötterna så att man kan dela upp det så att inte den starkaste tar allt." Gullemamman. <3


Djurliv (Anna)

Det är inte en lugn stund med de här fyra gullisarna. Igårkväll var det vildliv här.


Grappo, Joppe, Pumba och Timon. Och så jag (i skjortan).

Men ikväll är det lugnt, jag och Perra tittar på Dexter. Snart ska vi sova.

Massor med sås! (Anna)

Det är vad Perra vrålar när han står i köket och steker kalkonfärsbiffar. Jag säger inte emot, jag gillar sås. Och nu är jag hungrig också, jag åt ju en kvarts hemmagjord pizza till frukost, men det var ju imorse! För sen har det varit gymnastik och City Gross och tevetittande, så det är ju typ 7 timmar sen jag åt!

Saker som har hänt i veckan:
Jag har haft maginfluensa.
Jag har vart med Johanna mycket.
Ja, och så har jag ju jobbat och haft gymnastik då.
Inatt hämtade jag Ninni och Per och de var inte alls så charmerande och roliga som de tycktes tro.
Jag har köpt ett par nya skor.
Råkat stänga in Timon i dryga tre timmar i en garderob (nåja, det var ju förra veckan men ändå, det är en rolig historia!).
Tvättat håret.

Nej nu ska jag fixa grönsaker. Annars blir det nog inga...

Vi hörs sen.

Puss och hej!

Någon med mig skämta aprilo! (Anna)

Vem har beställt en hemtest för klamydia i mitt namn? Jag bara undrar.... HAHHA (MEN btw så är det ju ett sånt där test man beställer genom att logga in på sina vårdsidor på Lio, så jag vet inte om jag borde vara orolig om nån har mitt lösenord???)

Jaja, är det nån som behöver ett så har jag ett till överst kan man säga, det är bara att hojta till.