En fråga (Ninni)

Jag är skitdålig på teknik och sånt och behöver råd. Vilken mobil ska jag ha? Jag har egentligen inga större krav. Den ska vara smidig, inte alltför svår att fatta och bra att surfa med. Jag vill ju kunna blogga med den. :) Just nu står det mellan Iphone, Xperia med "tangentbord" och någon htc-variant.

Har ni några åsikter? Vilken telelelefon rekommenderar ni?

Kommentarer
Postat av: Magnus Falk

Det beror väl mest på hur mycket pengar du är beredd att lägga. SonyEricsson X10 mini (finns med tangentbord på Pro-varianten) är ju väldigt prisvärd men har samtidigt rätt liten skärm. Om du är beredd på att lägga lite mer så är HTC Desire mycket bra, men har kanske lite mer än du är intresserad av liksom. Men eftersom du ens listar Iphone som en kandidat så anar jag att du inte är så priskänslig =) Fyran kostar ju trots allt 11,5 lakan! För runt 4,5 lakan får du då en nästan lika kompetent telefon i HTC Desire.Något du får vara beredd på är att det är rätt kass batteritid på alla Android-mobiler (eller Iphone för den delen), typ 2-3 dagar på sin höjd, och det med sparsamt användande. Så det blir till att kultivera nya laddvanor om du är van vid "vanliga" telefoner.

2010-08-31 @ 22:50:05
Postat av: Hanna K

Hm jag kan inget om teknik men har tecknat avtal med Tre. Då får jag IPhone för 450 kr/mån och då får jag ringa för 400 kr av dessa. Har inte fått den än så jag kan dock inte uttala mig om den är bra:-).

2010-09-01 @ 08:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback