En bra dag (Ninni)

Det har det varit idag. På många sätt.

Ikväll har jag ridit Dottan igen och den här gången kändes det riktigt bra. Jag är faktiskt nöjd. För nu, det vill säga. Innan april är slut tror och räknar jag med att det kommer vara betydligt bättre. Heja mig!

Våra söta flickor var med i Katrineholmskuriren idag. Synd bara att det inte går att få tag i papperstidningen här. Om någon av er mot förmodan har den får ni gärna höra av er.

Just nu är jag mitt uppe i nationella proven. Så är det när man har en femma. Det är ganska tufft men samtidigt roligt. Imorgon är det dags för det sista i engelskan och det känns skönt. Sen återstår "bara" sammanställningen av dem...

Det var väl skoj att lhc vann ikväll? Tycker ni inte? Per är glad i alla fall.

Imorgon ska jag på brandutbildning. (Borde det inte heta brandsläckarutbildning?) Det ska bli lärorikt och antagligen ganska kul också. Funderar på att ta med kameran och göra ett blogginlägg om det.

Annars håller jag mest på att förbereda inför englandsresan. Vi åker till Ellisarna på fredag. Festligheter och andra skojigheter väntas. Och vår! Det är ju redan vår i Brighton och jag planerar att njuta av varenda sekund.

Nähä.. Nu får det nog bli sängen. Är supertrött.

God natt alla!

Tävling i Katrineholm lag 2 (Ninni)

Idag har alltså lag 2 tävlat. Vi är så fantastiskt nöjda med dem. De är så himla bra helt enkelt. Njut nu en stund av alla de här fina bilderna. Dagens fotograf var Linnéas pappa Staffan.

Från förträningen:


Handvolt, handvolt, rondat.


Ida i en grupperad salto.


Ida igen. Här på väg ur en grupperad volt.


Ebba på väg ut ur en pikvolt.

Sen var det dags att defilera. Om vi ska fortsätta på det här sättet borde vi nog också skaffa oss någon form av fana eller skylt. Nu löste tjejerna det fiffigt genom att köra kungastolen genom hela defileringen istället.


Linnéa L, Emma och drottning Josse.

En bra sak idag var att vi bara hade ca en kvart mellan förträningen och tävlingsstarten så tjejerna var skönt inhoppade när det var vår tur.


Fast de fick vänta en stund på att starta...


Vår trampett hade mystiskt gått sönder mellan förträningen och tävlingen. Hmmm...


Stephanie var först ut med ett perfekt ljushopp.


Josses snygga volt.


Underbar pik av Elin.


Sträckt volt av Anna.

Sen fick vi vänta en stund till det var dags för vår tur på tumblingen. Vi "lekte", tittade på andra duktiga gymnaster och satte ihop ett halvt friståendeprogram.

Tjejerna var riktigt peppade när vi som sista lag skulle ta oss an tumblingen.


Varv 1: Grupperad frivolt. Här ser ni Stephanie.


Tjejerna var så snygga och såg så proffsiga ut i sina nya dräkter.


Varv 2: Handvolt, handvolt, rondat.


Varv 3: Rondat flickis med stegring. Här är Stephanie på väg in i en flickis.


Rondat grupperad salto. Här är Linnéa L.


Rondat sträckt salto. Det här gör Anna så jäkla fint att man blir tårögd.


Direkt efter att vi hade kört så var det prisutdelning. Vi väntade nervöst på vår poäng. Våra mål var att slå nya poängrekord i båda grenarna. (Tumbling 7,6 och trampett 8,2) Nu fick vi hela 8,1 på tumblingen. Så BRA!!! På trampetten fick vi 8,15 så vi slog inte vårt gamla poängrekord men vi tycker att det var det absolut bästa vi någonsin har presterat så det gör inte ett dugg. Så kan det var i bedömningssporter.

Wifolka lag 2:

Josefin, Stephanie, Ebba, Linnéa A-S, Ellen
Elin, Emma, Linnéa L, Anna, Ida.

Så. Då återstår bara att skicka ett stort tack till alla inblandade för en helt suverän helg. TACK!!!

Tävling i Katrineholm lag 1 (Ninni)

Här kommer lite bilder från gårdagen. Som Anna skrev igår så är vi helt galet nöjda. Med båda lagen. Men vi börjar med ett inlägg om lag 1, aka Lilla truppen. Samtliga bilder är tagna av Rebeccas mamma Ann-Britt.

Att vara på tävling är kul, men en hel del väntetid blir det. Då får man hitta på sätt att roa sig.


Rebecca passar på att stretcha lite extra.


Arvid. Vår yngsta supporter som tyckte att det var väldigt roligt att vara på gymnastiktävling.


Här har vi ett gäng som spelar twister. Spel och stretching i ett, kan man säga.


Anna var mest glad.

Sen var det dags för förträning. Här på tumblingen.


Julie, Rebecca och Amanda hjular.


Här är Rebecca på väg in i en rondat.

Efter förträningen var det dags för defilering! Heja WGF!Vi började tävlingen med ett kanonvarv på tumblingen. Alla tjejerna presterade på topp och vi fick alltså 8,5 poäng. Helt sjukt!!! Man blir ju så stolt att man nästan spricker. Och tänk vilken tur det var att Kajsas knä höll och hon kunde vara med. En fin fjärdeplats blev det ju, och det är klubbens största framgång någonsin.

Tjejerna var duktiga på trampetten också. De raka hoppen och plintvarvet är jättebra, men vi tappar på volterna så det ska vi träna, träna, träna. Kanske blir det dessutom ännu lite bättre när vi får vår nya trampett.


Rebecca, som är det senaste tillskottet i truppen, i ett fint ljushopp.


Kajsa hoppade som vanligt jättefint!


Hanna i en snygg grupperad volt.


Ellen gör rondat över plint.

Vi fick 7,6 på trampetten och hamnade någonstans i mitten i resultatlistan. Inte illa alls! Nu vet vi som sagt precis vad vi behöver jobba vidare med.

Obligatoriskt på tävling är så klart gruppbilden.

Sen gick hela laget in i en telefonkiosk och kom ut så här:


Lag 1: Rebecca, Juli, Kajsa, Sofia, Hannah, Amanda, Ebba, Matilda och Ellen.Dräkterna är Motalas och vi planerar att köpa dem. Visst är tjejerna fina i dem??!!Nu ser tjejerna ut som de riktiga gymnaster de är!

!!! (Ninni och Anna)

Vilken fantastisk dag det har varit!

1. Vi har sett en frisörsalong som heter SJÄLVFALLET. Riktigt vitsigt.

2. Vilken helt skitgrym gymnastiktävling det har varit. Vårat "lilla" lag fick 8,5 på tumblingen!!! Fatta vilken poäng! Vi kom 4 av 25 starter. Hur bra är inte det? Vi hade knappt en enda miss på tumblingprogrammet, det flöt på helt klockrent. På trampetten gick det också bra, men inte riktigt lika. Vi kom i mitten nånstans, med 7,6 poäng, men då hade vi två plattfall på voltvarvet och en vägran på plintvarvet. Så det var helt ok ändå. Men nu blir det hem och öva trampett! :)

3. Vi har varit ute och ätit kvällsmat på en lokal "restaurang". Där spelade vi UNO och åt god mat och smyglyssnade på bordgrannarnas konversationer. Top 3:
          3. När Ninni är på toa så får Anna ett toretteanfall och skriker Anal över restaurangen. Nej riktigt så var det inte. Men en herre vid bordet bredvid frågar om nån vet vad Bosse Ahls fru heter. Ingen i hans sällskap vet svaret, så då är det ju svårt att hålla sig när man kan det. Anna ropade därför Anne Ahl och hjälpte dem med det roliga(?) skämtet.
          2. "Tar ni kort?" Ja det verkar kanske inte så roligt men tänk er då att vi spelade UNO och höll upp ett UNO-kort på frågan om hur vi ville betala. Vad säger ni nu då?
          1. "Men du måste väl inte skrika det så hela restaurangen hör det!" Det här är kanske något man måste ha vart där för att tycka att det är roligt. Men det var roligt. En flicka säger i normalt tonläge emot sin pappa i en diskussion. Pappan blir irreterad och säger detta till henne. Sen sa vi det resten av kvällen. Ja, det var jätteroligt eftersom han själv tillexempel pratade högre än henne.

Nu kommer en bild också, på våra söta gymnaster.


Rebecca, Juli, Kajsa, Sofia, Hannah, Amanda, Ebba, Matilda och Ellen sittandes.

Mer bilder laddas upp när vi kommer hem, vi förstår att det blir svärt att bärga sig men ni får allt försöka hålla hästen.

Jaha, då ska väl vi snart gå och sova..... Ha en bra likördagkväll. :)

PEPP!!! (Anna)

Vi har såhär klockan halv tio en fredagkväll lyckats ringa in en reserv så det verkar som om lilla laget ska klara sig från att inte vara tillräckligt många i laget. Halleluja! Ja, jag förtjänade fasen inte att det skulle skita sig med den här gymnastiktävlingen, som jag har SLITIT för att få det att gå ihop. Så mycket TID och PENGAR jag har lagt ner på det här förtjänar jag dagens ros! Jag ger den till mig själv. Tackar á la ödmjukast. (Ja, jag är ganska ödmjuk ;) .... )

Nu ska jag göra min matsäck, och sen fortsätta PEPPA som bara den!

Jag tänker på stackars Vilma som är magsjuk och ännu mer på Kajsa som räddar hela laget!!!!


Livet går vidare.. (Ninni)

Det är ju just det som är så konstigt när någon dör. Att allt bara fortsätter som förut. Det känns som om tiden borde stanna ett tag.

Jag vill passa på att tacka för alla omtänksamma kommentarer, mail och telefonsamtal. Ni är rara, alla ni fina människor i min omgivning.

I mitt och Annas liv är det just nu gymnastiktävlingen som står i centrum. Tyvärr har lilla truppen drabbats av magsjuka. Vi håller alla tummar vi har att ingen mer ska ha blivit smittad!!! Imorgon tävlar lilla truppen och på söndag är det dags för stora. Anna och jag kommer stanna kvar i Katrineholm över natten för att slippa stiga upp i ottan båda dagarna. Vad gör man en lördagkväll i Katrineholm egentligen? Någon som vet? Kameran och lappisen är med så man kan ju alltid blogga i brist på annat. Anna och jag brukar ju ha kul oavsett vad vi gör, så det blir nog bra.

Här är det hockeykväll. Jag skäller sällan på domarna, men just nu fick lhc ett ytterst tveksamt domslut mot sig. Vore ju synd om det blir domarna som avgör matchen. (Behöver jag tillägga att Per är lite upprörd?) Heja LHC!

En dag i livet (Ninni)

Det finns dagar man aldrig glömmer. Dagar som förändrar våra liv. Dagar då något hänt som har väckt en stark känsla hos oss. Dagar av glädje. Eller dagar av sorg.

Idag är en sån dag. En dag jag aldrig kommer att glömma. En dag av sorg. Idag är den första dagen i mitt liv som jag inte har någon farmor.

Jag är så ledsen att det känns som om min hjärta har gått sönder. Och jag är så glad för alla dagar som vi har haft tillsammans. Vi har levt ihop - och så länge jag lever, lever också min farmor.


Äntligen! (Anna)

Äntligen Linus, är väntan över. Kellandersisters gratulerar ANNA och LINUS FORSBERG till tillökningen, nämligen lilla SKORPAN! Se själva!Linus och Anna, är de världens roligaste människor förresten? Ja, det är de! TITTA BARA! Det här är fanimej den vackraste gravid-bild jag har sett! :)

Helgen (Anna)

Då har det vart helg igen då.Men nu är det en ny vecka, och vilken vecka sen!

Mer gymnastik!!! <3 (Anna)

Idag har vi tränat överslag på plint. Se här så fint (speciellt Linnéa L som inte får i händerna... haha):Jämför med detta klipp från 2007:

haha vilket tycker ni är bäst???

Gymnastik!!! <3 (Anna)

Lite gymnastik vill ni väl se så här på kvällen? Det vill jag! Här kommer en film och lite bilder. Vi hårdtränar just nu till tävling i Katrineholm nästa helg. OM vi kommer att ÄGA skiten ur alla?


Ena laget tränar pikerade och sträckta volter. Stephanie, Ida, Linnéa A, Ebba D, Emma, Linnéa L och Anna. Saknas i laget gör Josefin och Elin.


Linnés A i grupperad volt.


Emma i grupperad volt.


Ebba i pikerad volt. Mumsig!


Anna i sträckt volt. Den är ju nästan PERFEKT så när som på huvudet/nacken/ryggen, ja ni ser...


Här ser ni Elin göra en PERFEKT pikvolt, från en annan träning när hon var frisk alltså. (fotograf: Ebba)


Ebba K i PERFEKT spagat.


Anna apar sig mot ribbstolen. Pssst, det där kan väl ALLA??? <3

Det är så kul med gymnastik, ni andra som inte håller på med det missar verkligen nåt i livet....
:)


Skottad gånghoppning (Ninni)

Nu undrar ni nog vad det är för nåt.
Kolla här!
Anna och jag siktar mot OS 2018.

Festliga bilder del 2 (Anna)

Här kommer bilder från förra helgen, när vi hade födelsedagsförfest för Stina och sen gick ut på Platens. Det var roligt som fasen!
Kändisar (Anna)

Som ni vet är ju vi ganska heta och eftertraktade. Nu har det gått så långt att till och med pressen har fått upp ögonen. De ligger i buskarna och ringer stup i ett. Typ. Okej, jag kanske överdrev lite. Men idag har vi blivit intervjuade av Correns bäste reporter Jörgen Auer. De ska skriva nån artikelserie om syskonrelationer och vilka passar bättre för det än vi? Vi har gått på promenad och fikat på negerbollar hemma hos Ninni. Vilken härlig vårdag!Nu är det dags för gymnastikmöte. Ninni har gjort mängder med mat och vi sitter bara och väntar på de övriga gästerna. Mycket mat finns det här, så alla är hjärtligt välkomna hit och äta eftersom vi inte blir så många som vi räknat med. Bangers....

En söndag i mars (Ninni)

Här sitter jag med dagens första kopp te. Per och Ragge snarkar ikapp inne i sovrummet och jag ska börja med käket till i eftermiddag. Dagen kommer att gå i ett vansinnigt tempo. Lyckligtvis ingår en promenad i en av aktiviteterna så ut kommer jag ändå.

Vilken jäkla skoj kväll det var igår! Åsa, som ju är lärare, hade fixat ett kalaskul quiz och så tippade vi på placeringarna i mellon. Jag kan konstatera att jag är bättre på melodifestivalhistoria än att se vilka låtar som går hem i stugorna just nu. Fast jag tycker ju att FEL låt vann. Jag hejade såklart på Salem. Det var jag ensam om. Per hejade på Manboy.

Sen vill jag bara säga att jag har VÄRLDENS SNÄLLASTE PAPPA som agerade taxiservice. Inte bara åt mig och Per utan även åt Johanna och Henrik. Gulliga pappisen.

Lite bilder från kvällen kan tänkas dyka upp ikväll. :-)

Nu ska jag ta tag i dagens projekt!

Ha en fin söndag!

Nya tips, tack! (Ninni)

Vad har ni för favoritförrätter? Jag är lite kluven inför vilken förrätt jag ska bjuda på ikväll och då kom jag på hur mycket roligare det vore med någon variant som jag inte har gjort tidigare. Dela med er nu, hörrni.


Ännu mer villrådig är jag inför vad jag ska bjuda på på ledarmötet imorgon. WGF ska ha möte här hemma hos mig. Det måste så klart vara gluten och laktosfritt. Vill ju att Anna ska kunna äta samma som alla vi andra.

Nu ska jag ta tag i städningen innan jag sticker iväg för att göra typ en halv miljard ärenden.


En jädrans massa blaj (Ninni)

På spåret --> Solsidan--> Utröstningen på Let´s dance--> Sovdags

Så har kvällen sett ut i Karlsbo.

Under tiden har vi kalasat på en festmåltid som Per har tillagat. Helt på egen hand!
Varmrätt: Ugnsbakad gösfilé med grillade grönsaker och hollandaise
Efterrätt: Krabbklor (Per och hans föräldrar åt resten av krabban. Det var väl fint av dem att ge det göttigaste till mig!)Jag var i högfom på På spåret ikväll. Känns fint när det var säsongsfinal och allt, ibland har man tur med frågorna. Men jag måste säga att jag tycker att han Markus Birro betedde sig lite som en sopa och verkligen inte som en teamplayer i kvällens avsnitt. Han uppträdde mest fisigt mot sin partner som hade tagit dem till final nästan på egen hand. Så jäkla imponerande allmänbildad den där finsk-svenska P3-tjejen (vars namn jag har glömt) är!Jag kommer i alla fall sakna på spåret på fredagskvällarna för det är mitt absoluta favoritprogram, hur mycket pensionärsvarning det än må vara.

Nu till kvällens stora missöde. Vi missade de sista tio minuterna. Det går tydligen inte att spela in två program på samma kanal samtidigt. Det borde det väl göra tycker jag. Så om nån vill skriva i kommentarsfältet vem som vann vore det snällt. Gärna även berätta om en av mina favvosar, Ebbot Lundberg, sjöng någon bra sista låt. (Eller så kan jag ju kolla svt.se när jag ha bloggat klart... )Kvällens andra missöde har Ragge Ragnarsson stått för. Efter lång terapi har han ju nyligen blivit vän med dammsugaren. Ikväll råkade han fastna i dammsugarsladden och därmed är vi tillbaka på ruta 1. Han sitter och gnäller och vägrar gå förbi dammsugaren, hur mycket godis vi än lockar med. För övrigt såg jag att det går ett program på TV4 som heter något i stil med "Min hund styr mitt liv". Vore det nåt för oss?

  Ragge RagnarssonJag har nyss insett att jag har lite för mycket att hinna med imorgon. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det. Blir nog att hänga på låset på CG klockan 8 imorgon om allt ska hinnas med. Hur blev det så???
Men på kvällen blir det skoj. Då blir det schlagerkväll hos Åsa och Leif med "lyssna, rösta och frågesport". Det blir helt perfekt!Vi ses igen på söndag för innan dess har jag inte en enda minut över.

Hej hej och trevlig helg!


Festliga bilder del 1! (Anna)

Alla kanske inte följer oss på facebook och kanske är lite sugna på att se några bilder från senaste tidens galenskaper. För tro inte att det har varit lugnt bara för att jag inte bloggat. Tvärtom. Björnen har äntligen vaknat ur sitt ide och nu åker partyhatten och festblåsan på. VÅREN ÄR HÄR! Jag hoppas på dubbelutgång den här helgen tillexempel. Yäh right!
Det här är kort från förrförra helgen när vi var ute. SCA spelade. Johanna däckade lite på toan. Perra somnade inte bara ute på krogen utan även på McDonalds. Ja, så det mesta var som vanligt alltså.... :) Lovely!

Kent igår (Anna)

Igår var jag på Kent-konsert i Cloetta Center. Det var Perras jobb med respektive som var bjudna. Jag lyckades fixa så att Johanna kunde följa med också. Det var väl bra?

Först var vi och åt på Ghingis Khan. Buffé ni vet, och det är ju bra för då får man äta så lite man vill. Här kommer några bilder. Ja, vi var väl en 18 stycken men det är ju roligast att ta bilder på oss...


Perra är snygg rakt upp i näsan och Johannas date Danne. Jaja, vi känner ju Danne sen läääänge.


Vi var snygga som alltid, och betedde oss väldigt väluppfostrat.... Eller något. Vi beställde till exempel inte in nån förrätt utan började direkt med buffén. Sen skrattade vi högt och pratade på fel ställen. Nu får nog aldrig mer några respektive följa med på Sensus-träffar tror jag... Men gött var det!


Två andra som var med. Ja bara så att ni ser att vi faktiskt tog kort på några andra....


Hej hej, här är jag!


Här är Johanna, och hon är verkligen INTE snygg! Hahahaha


Och Perra är glad, eftersom att han och Danne inte gillar Kent så mycket så gick de mest in för att bli packade. De lyckades.


Sen mötte även Tania upp oss eftersom att hon också skulle gå på konserten så hon skulle hänka med oss.


På konserten tog jag inga kort så den här har jag snott från Tanias blogg. Men spelningen var faktiskt bättre än jag trott. Jag har ju inte hört det nya så mycket (läs: jag har inte ens lyssnat igenom senaste skivan...) men de spelade ändå en hel del äldre låtar. Det var skitbra! Så som sagt, jag är mycket positivt överraskad. Sen är de ju inga ungdomar längre (haha) och jag är absolut inget fanatiskt fan längre som man var när man var 18 liksom, så såklart man tycker det är sämre. Men det här var faktiskt en riktigt göddig spelning!

Så tack så mycket!

Min hemmaman (Anna)Perra är lite galen. Som ni kan se på bilden. Han ser alltid ut sådär såklart. Haha. Nej men faktiskt, han är galen. Han GILLAR att städa. Hur sjukt är inte det. Idag har Perra varit hemmaman och städat hela huset så som i dammat och dammsugit och moppat och plockat undan allt. Inte ett damkorn finns kvar. Det är väl fantastiskt. Jag HATAR att städa. Jag brukar önska att tåget ska krocka så jag får dö varje gång jag ska dammsuga på jobbet tillexempel. Här hemma skiter jag i att städa. Vem behöver ha det rent liksom. Då blir man bara allergisk och sån skit. Lite smuts är nyttigt! Men jag kan väl hålla med om att vi har det lite väl skitigt här ibland. Eller hade. Eftersom Perras största hobby är att dammsuga så har jag inte gjort det sen i augusti ungefär. Skitgött!

På apoteket (Anna)

I tisdags så skulle jag gå till apoteket för att hämta ut lite nya sprutor och kanyler och annat smaskens. Jag gick in på apoteket och tryckte på nummerlappsknappen. Ja, jag tryckte säkert en fem gånger men ingen lapp kom ut. Istället kommer det fram en snäll apoteketdam som rycker mig ganska bestämt i armen och undrar om jag behöver hjälp med nåt. Nä då, allt är bra, svarade jag, det kom inte ut nån lapp bara. Hon trycker på en annan knapp och ut kommer en nummerlapp och den snälla damen fortsätter att övertydligt förklara för mig vad som just hänt: "Du har alltså nummer 269 och nu är det 268, vill du att jag ska visa dig till stolarna så länge där du kan vänta?" Hon är väldigt tydlig och pratade lite med mig som om jag inte riktigt var med i matchen. Nej tack, svarade jag, jag kan gå dit själv. Jaha, svarade hon och insåg sitt misstag. Eller mitt misstag snarare. Jag hade nämligen stått och tryckt på SYNSKADAD-knappen. Mycket är jag, men synskadad har jag sluppit. Än så länge. Eller jag kanske bör kolla upp det, eftersom jag uppenbarligen inte kunde se vad det stod på knappen.

Fniss, fniss... (Ninni)

Min syster har gjort en så sjukt rolig sak idag. Jag ligger här i soffan och fnissar högt, fast det är typ två timmar sedan hon berättade det. Jag hoppas verkligen att hon bloggar ikväll så ni får höra om hennes galenskaper. Det finns ingen, jag upprepar: INGEN, som hamnar i så många underliga situationer som hon.

Sådär ja. Nu inser jag att jag precis har dödat hennes berättelse genom att ge er så höga förväntningar att inget kan nå upp till det. Eller jo förresten, det här gör nog det. Ni kommer att asgarva!

Nu ska jag sooova. Njut av solen imorgon för man vet inte när den kommer tillbaka igen. Jag funderar på om man kan uppfinna något som gör det svenska klimatet lite livsvänligare. För såhär kan vi väl inte ha det?? Om någon har en hårtork eller dylikt att smälta snön med så kan jag torka upp allt vatten som blir med mina disktrasor som ligger alldeles osålda här hemma..  KOM OCH KÖP! (Hanna och Jonas, fem paket ligger här och väntar på er! ;-))

Sov gott nu alla raringar!

Dottan of Raptown (Ninni)

Nu ska ni få göra er en ny bekantskap.
Möt Dottan!Detta vackra fullblod (Dottan alltså, inte jag!) kan det tänkas att ni kommer få se en hel del av framöver.
:-)

Gilla (Ninni)

Det är inte så dumt när man letar efter något i en låda och hittar ett presentkort på K-rauta på en femhundring. Tur att det var giltigt i 10 år för det var från 2006. :-)

Vilken härlig eftermiddag det är! Jag ska strax svida om och sticka iväg till stallet. Hur underbart värmer inte vårsolen? Man blir ju alldeles lycklig! Det är som en prästkrage utomhus.


På besök i T1-hallen (Ninni)

Vi  var i T1-hallen på sportlovet. Skoj som vanligt! Det var inte så många från vår tävlingstrupp som var med utan istället var det "torsdagsgruppen" som fick röja bland Nike's fina redskap.

Här kan ni njuta av några vackra stretchbilder.

Emma och kusinerna Hanna och Jonna kör "höftböjaren".
Ellen tränade på små miniserier på bommen. Så fint så! Det gav tydligen mersmak för nu släpas vår egen bom fram på varenda träning. Den som bara har stått och samlat damm tidigare.


Räckena är väldigt roliga att hänga i. Men frågan är om det inte är ännu roligare att kladda med kalket. Roligast verkar vara att ta på varandras tights med kalkiga händer. Det blir så tjusiga handavtryck då.


I T1-hallen törs tjejerna prova sånt som de kanske inte riktigt gör annars. Här har vi en flickis i full satsning. Lite hög kanske, men vad gör väl det så länge man har roligt?


Fikat är en viktig grej när vi åker iväg och tränar. Mys-pys!Sådär. En typisk träning i T1 med våra fina tjejer.

Nu ska jag ta med mig en deckare och gå och lägga mig. Trivs ju så rackarns bra i sovrummet helt plötsligt! :-)

Sovrummet (Ninni)

Nu är vi nästan klara med sovrummet och jag är riktigt nöjd. Det blev mysigt!

Innan:


Min målarverkstad i matrummet.


Nu hade jag ju tänkt att tapetsera själv, men snälla Martin kom förbi och gjorde det åt mig istället. Jägarns, vad snabbt det går när proffsen fixar. Det tog inte ens en halvtimma. Och snyggt blev det!


M. Kirch - 0768059400 En glad och bra målare nära dig. Om du bor i Mantorp.


Nymålat!


Den gamla fulsänegn blev en ny finsäng!


Älskar den här bänken. Per och jag fick den av Ellisarna i bröllopspresent.
Jag ska erkänna att jag inte är supernöjd med gardinerna... Jag hann ju aldrig in till stan så det fick bli tillfälliga 70-kronorsgardiner från CG. Likaså behöver vi nya lakan inser jag nu. Inga passar ju!


Känner att jag kommer sova så gott i det här sovrummet!

Nu BORDE jag rätta engelskaprov....
Ha en skön söndagkväll!

Jag har känt mig iakttagen på sistone... (Ninni)

Nu vet jag varför.
Det är någon som smyger omkring här ute på landet och kikar in i våra fönster.
Pyssel o fix (Ninni)

Helgens fix och trix rullar på.
Så här ser läget ut:
- Monterat ned alla möbler som ska målas om och snyggas till.
- Sorterat, slängt och städat undan en massa grejer som kom fram när vi började röja i sovrummet. Hur mycket skit kan man ha?? Dessutom måste jag börja göra mig av med böcker. Kom hit om ni vill ha!
- Målat. Två strykningar hanns med igår men det behövs nog en till. Sänggavlen är bara grundad men jag hoppas att den hinner bli klar idag ändå.
- Förberett för tapetsering.
- Övergivit min syster så att hon fick ta dagens gymnastikträning på egen hand.
- Varit på hockey. Rolig match men trist att lhc fick stryk.
- Inte rättat fredagens engelskaprov. Måste hinna det ikväll!
- Måste hinna till IKEA. Verkar inte troligt att det hinns med idag.. Det får väl bli CG istället.. ;-)

Nähä, jaha, nähä... Bäst att sätta igång igen då!
KANSKE blir det lite bilder senare idag.

Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är helg. (Ninni)

Kan det bli bättre??

Hoppsan hejsan (Ninni)

Planen för eftermiddagen var att införskaffa nya tapeter. Nu blev det omtapetserat mycket snabbare, på ett annat ställe och på ett helt annat sätt än planerat. Tapeten i trappen är numera snyggt mönstrad med soya, grönsaksfras, chilikeso och, som grädde på moset, några festliga märken av mina hemmagjorda kebabpinnar. Visst låter det väl snyggt? Är verkligen nöjd, kan jag meddela. NOT! Jag är inte heller så nöjd över mitt numera dubbelt så stora och blåa knä som kraspar lite härligt när jag försöker böja det. Eller min gigantiska blå lilltå. Och lite annat smått och gott. Vilken jävla vurpa! Jag kan inte komma ihåg när jag trillade i en trapp senast. Det var nog när jag var barn. (Eller kanske när jag var på "kalas"... ) Lite humor är det allt att jag trillade när jag var på väg upp för trappen.Nya tapeter till sovrummet har i alla fall beställts. Det blev helt spontant och utan större eftertanke så jag hoppas att det blir bra. Lovar bilder så fort det blir klart. Tänkte fixa sovrummet i helgen så det blir målning och pyssel som står på schemat. Så kom gärna förbi på besök! ;-)


Skaka bak hos Malin (Ninni)

Nu kan man tro att vi har dansat. Men det har vi inte gjort. Inte så mycket i alla fall. Det här är nåt helt annat. Malin har köpt en skakis! Eller som hon själv hellre säger "Jag har köpt en vibrator. Den är begagnad och kostade bara 500 kronor." Jag undrar vad de andra i tågvagnen tänkte när Malin ringde och berättade den här fantastiska nyheten för några dagar sedan.

Med några skak på Malins vibrator kommer beach -10 inte bli några som helst problem. Fast och fin stjärt, rutmage och tighta lår - Here I come! Eller??? 

Nu syns det ju tyvärr inte på bilden hur mycket det skakar. Nu tror jag ju att det här är en fejkgrej. Jag skrattade så himla mycket att jag tror att det är själva skrattandet som man få rutmage av, inte de andra vibrationerna.


Sen mysade och fnissade vi också. Men det gör vi ju alltid.
Nu ska jag nog gå och lägga mig. Det var roligt och intensivt att vara tillbaka på jobbet idag. Härligt att träffa både elever och bästa arbetskamraterna. Duktig har jag varit också för hela veckans finplanering är klar så nu är det bara att ladda inför nationella proven som drar igång nästa vecka. Hej svår rättning!

Sov så gott!