Helgen (Ninni)

Så var semestern slut för den här gången. Och det gör faktiskt inte ett endaste dugg. :)

Min helg har varit toppen! Festen i fredags återkommer jag till för i fyllan och villan glömde jag kameran (och mina skor och min kofta) så mer om den suveräna tillställningen kommer.

Igår vaknade jag med vampyrögon och väldigt blek nos. Man mår ju som man förtjänar efter en redig festnatt. Klockan 23 på fredagskvällen hade det varit världens bästa idé att boka in en golfrunda på lördagen med några av de övriga festdeltagarna. Det kändes som världens sämsta idé lördag förmiddag. Jag fick helt enkelt bita ihop och jag är ytterst imponerad av mig själv att jag trots århundradets baksmälla lyckades gå 18 hål. Det var kanske inte min bästa runda hittills, men inte heller min sämsta. Toppentrevligt var det dessutom.

Imorse vaknade jag vid sexhugget av att telefonen ringde. Det var Anna och Dennis som ville sjunga lite för mig så där på morgonkvisten. Jag fick avnjuta I denna ljuva sommartid (tvåstämmigt), Amazing Grace (utan säckpipor) och någon sång på latin som jag inte minns vilken, kanske för att jag hade råkat somna om lite grann. Det var ett härligt uppvaknande!

Efter en låångfrukost tog Per och jag en sväng till Ulvåsa för att införskaffa mig en driver. Jag hittade en som var perfekt. Snablar vilka utslag jag gör med den! Det var så klart nödvändigt att inviga den på riktigt så vi tog en sväng till Vårdsberg. Vi gick 18 hål även där och det gick över lag riktigt hyffsat. Herregud, så roligt det är med golf. Det hade jag väl aldrig trott!

Nu ska jag förbereda lite inför morgondagen. Det ska ärligt erkännas att jag har stängt av allt skoltänk den här sommaren, och det är väl så det ska vara? Men nu känner jag mig mer än redo att dra igång igen.


En god natts sömn och en spännande ny vecka önskar jag er.
Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: Åsa

En ny driver,vem är förvånad??! Nu jäklar får myggen akta sig;-) Men vad KUL du kommer att få, nu är det bara att nöta in på ranchen. Tror jag ska gå och ta ett samtal med min man... Han brukar inte vara bangen när det gäller att köpa golfprylar, inte ens till mig;-)

Kram och god natt, ses imorgon!

2010-08-15 @ 23:10:16
Postat av: Ninni

Klart som tusan att du ska ha en driver! Tills vidare får du mer en gärna låna min superklubba! :)



Tack för idag, det gjorde vi bra. ;)

Kram

Postat av: Jonas

Åsa, du kan få köpa min driver! I början gick den spikrakt och långt, nu går den in i skogen... Ninni, vi måste ta en runda till!!

2010-09-03 @ 22:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback