Livet går vidare.. (Ninni)

Det är ju just det som är så konstigt när någon dör. Att allt bara fortsätter som förut. Det känns som om tiden borde stanna ett tag.

Jag vill passa på att tacka för alla omtänksamma kommentarer, mail och telefonsamtal. Ni är rara, alla ni fina människor i min omgivning.

I mitt och Annas liv är det just nu gymnastiktävlingen som står i centrum. Tyvärr har lilla truppen drabbats av magsjuka. Vi håller alla tummar vi har att ingen mer ska ha blivit smittad!!! Imorgon tävlar lilla truppen och på söndag är det dags för stora. Anna och jag kommer stanna kvar i Katrineholm över natten för att slippa stiga upp i ottan båda dagarna. Vad gör man en lördagkväll i Katrineholm egentligen? Någon som vet? Kameran och lappisen är med så man kan ju alltid blogga i brist på annat. Anna och jag brukar ju ha kul oavsett vad vi gör, så det blir nog bra.

Här är det hockeykväll. Jag skäller sällan på domarna, men just nu fick lhc ett ytterst tveksamt domslut mot sig. Vore ju synd om det blir domarna som avgör matchen. (Behöver jag tillägga att Per är lite upprörd?) Heja LHC!

Kommentarer
Postat av: karin

Passa på att ha det så jätteskönt o trevligt ni bara kan.

2010-03-26 @ 19:39:43
Postat av: maja

nej TIMRÅ! <333

2010-03-27 @ 08:09:45
Postat av: Åsa

Synd att inte Per var på plats när både Laget och klacken verkligen levererade! Det var fantastisk stämning på alla läktare! Nu laddar vi om inför söndagen. Hoppas ni hinner hem tills dess och lycka till i K-holm! Tur ni har "min" lilla kajsa! Heja heja!

2010-03-27 @ 10:44:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback