Kent igår (Anna)

Igår var jag på Kent-konsert i Cloetta Center. Det var Perras jobb med respektive som var bjudna. Jag lyckades fixa så att Johanna kunde följa med också. Det var väl bra?

Först var vi och åt på Ghingis Khan. Buffé ni vet, och det är ju bra för då får man äta så lite man vill. Här kommer några bilder. Ja, vi var väl en 18 stycken men det är ju roligast att ta bilder på oss...


Perra är snygg rakt upp i näsan och Johannas date Danne. Jaja, vi känner ju Danne sen läääänge.


Vi var snygga som alltid, och betedde oss väldigt väluppfostrat.... Eller något. Vi beställde till exempel inte in nån förrätt utan började direkt med buffén. Sen skrattade vi högt och pratade på fel ställen. Nu får nog aldrig mer några respektive följa med på Sensus-träffar tror jag... Men gött var det!


Två andra som var med. Ja bara så att ni ser att vi faktiskt tog kort på några andra....


Hej hej, här är jag!


Här är Johanna, och hon är verkligen INTE snygg! Hahahaha


Och Perra är glad, eftersom att han och Danne inte gillar Kent så mycket så gick de mest in för att bli packade. De lyckades.


Sen mötte även Tania upp oss eftersom att hon också skulle gå på konserten så hon skulle hänka med oss.


På konserten tog jag inga kort så den här har jag snott från Tanias blogg. Men spelningen var faktiskt bättre än jag trott. Jag har ju inte hört det nya så mycket (läs: jag har inte ens lyssnat igenom senaste skivan...) men de spelade ändå en hel del äldre låtar. Det var skitbra! Så som sagt, jag är mycket positivt överraskad. Sen är de ju inga ungdomar längre (haha) och jag är absolut inget fanatiskt fan längre som man var när man var 18 liksom, så såklart man tycker det är sämre. Men det här var faktiskt en riktigt göddig spelning!

Så tack så mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback