En bra dag (Ninni)

Det har det varit idag. På många sätt.

Ikväll har jag ridit Dottan igen och den här gången kändes det riktigt bra. Jag är faktiskt nöjd. För nu, det vill säga. Innan april är slut tror och räknar jag med att det kommer vara betydligt bättre. Heja mig!

Våra söta flickor var med i Katrineholmskuriren idag. Synd bara att det inte går att få tag i papperstidningen här. Om någon av er mot förmodan har den får ni gärna höra av er.

Just nu är jag mitt uppe i nationella proven. Så är det när man har en femma. Det är ganska tufft men samtidigt roligt. Imorgon är det dags för det sista i engelskan och det känns skönt. Sen återstår "bara" sammanställningen av dem...

Det var väl skoj att lhc vann ikväll? Tycker ni inte? Per är glad i alla fall.

Imorgon ska jag på brandutbildning. (Borde det inte heta brandsläckarutbildning?) Det ska bli lärorikt och antagligen ganska kul också. Funderar på att ta med kameran och göra ett blogginlägg om det.

Annars håller jag mest på att förbereda inför englandsresan. Vi åker till Ellisarna på fredag. Festligheter och andra skojigheter väntas. Och vår! Det är ju redan vår i Brighton och jag planerar att njuta av varenda sekund.

Nähä.. Nu får det nog bli sängen. Är supertrött.

God natt alla!

Kommentarer
Postat av: camilla

Hej hej!! Va kul å åka till england.. Det är faktiskt ganska exakt 11 år sen vi kom över å hälsade på dig och Karin.. jösses va tin går.. Bara och inse att vi ä rätt gamla nu;) Ha det jätte gött och hälsa så gött=D Kram

2010-04-01 @ 09:50:00
Postat av: auer

Vill bara säga att reportaget om er kommer på tisdag - det fanns inget utrymme i lördagstidningen säger Familjeredaktionen.



Glad Påsk

2010-04-01 @ 18:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback