HANDBOLL!!!! (Anna)

Jag bloggar medans jag tittar på handbollen, för jag har ju lite klena nerver, som ni alla vet. Jag hade tänkt att se matchen med Perra, men då skulle han repa! Vilken typ! Så nu sitter jag här själv, för Ninni är ju på hockey.

Jag tror att Danmark vinner, bara så jag har sagt det tidigt (nu i skrivandes stund står det 1-2).

Annars då? Sweat i helgen med Hej Våld!, det lär bli bra. Det innebär att jag faktiskt ska ut i helgen! Jäj! Jag hoppas att Johanna kommer hem bara, jag har räknat med det. Sen nästa vecka är det Milkshake (ny klubb, lär bli fett!) och Klubb Din mamma och helgen efter det Baskalas, så nu börjar det hända lite. Najs!

Imorse var jag på Vifolkaskolan för Ebba och Anna skulle ha gymnastiklektion en timme, ni vet när man gick i högstadiet och skulle planera en lektion. De ville ju såklart ha gymnastik, gullisar!, så jag åkte upp dit vid åtta så de kunde ha Airflooret. Jag måste ju vara med när det används annars gäller inte försäkring. Och jag bryr mig ju inte så mycket om nån slår sig då alltså, men tänk om nåt händer med golvet!!! :OO ;P Nåja, Ebba och Anna var ju jätteduktiga, men jag höll ju på att slå ihjäl halva klassen. FY för killar i åttan alltså. Så töntiga så jag tror att jag dör! De tyckte ju att de var svincoola med, jag skämdes å deras vägnar. Nu funderar jag på att köpa en present till Ebba, Anna, Elin, Emma, Linnea, Stephanie och de andra högstadiebarnen, för de är verkligen värda något för att de överlever dessa skoldagar! Var vi så där töntiga? Ja förmodligen. Men vi var absolut inte så där stökiga. Liksom, HÅLL KÄFTEN!!!!! Men roligt var det ju också såklart, och en del var ju jätteduktiga och körde! Det finns ju bra högstadieungdomar med alltså. Men uppenbarligen inte så många killar....

På jobbet har det inte hänt så mycket idag. Vi har sålt jeans. Sen har jag skrapat foton från en vägg. Jag fick mjölksyra i armen. Och då har Pelle skrapat ungefär nitton tjugodelar och jag en. Men det var jobbigt med!

Jaha, nej nu ska jag titta vidare. Nu står det 6-7.

Kommentarer
Postat av: Anna

haha, ja fy vad töntiga en del va! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback