HB721-Främmande föremål i klöv (Ninni)

Jag har en ledig kväll!! Det händer inte ofta kan jag lova. Jag har tvättat och fixat och fejat. Inte dumt alls faktiskt. Och nu har jag parkerat mig i soffan med Ragge och datorn i knät och jag tänker inte göra någon mer nytta alls idag.

Det är helt sjukt mycket på jobbet just nu. Känns som om jag bor på jobbet, nästan. MEN, mitt mål att vara klar med utvecklingssamtalen innan lovet verkar nås. Nu har jag hunnit med 15 av 20. För första gången tänker jag vara helt och hållet ledig på höstlovet.

Ragge-kraken är lite mattesjuk och lider av närhetsbehov. Han har skadad nämligen. Han har på sistone haltat när han går på taggit underlag och jag hittade ett sår mellan trampdynorna. Ett besök hos veterinären blev till slut nödvändigt och röntgen visade att han har fått in något i tassen. Vad är inte säkert, men det ska bli spännande att få reda på. Nu ska han äta antibiotika i 20 dagar och om såret inte har läkt efter det så blir det operation. Det småskojiga i det hela var att veterinären inte hade den här åkomman inlagd på datorn, så på pappret har Ragge alltså drabbats av "HB721-Främmande föremål i klöv".

Mindre roligt med veterinärbesöket var att man hittade pigmentfläckar på Ragges ögon. Vi får se hur det blir med det framöver.

Så här ser resten av min vecka ut (bortsett från en massa jobbande då):
Torsdag: Genrep inför helgens tävling. Ska bli så kul! Hoppas inte att det går för bra. Därefter träning med vanliga torsdagsgruppen.
Fredag: In till stan snabbt som attans efter jobbet, därefter stort släktfirande för Janne som har fyllt år.
Lördag: Stockholmsbesök och firande av världens bästa Malin som fyller 30.
Söndag: Gymnastiktävling i Katrineholm. Wiihii!

Men ni, det ska väl inte snöa inatt, va? Så kan väl bara inte vädret göra??!! Snön förvann ju för sjutton inte förrän i maj. Det är ju inte ens ett halvår utan snö. Vilket skitklimat vi har här i landet.

Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting och killa Ragge på magen.

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback