Skepp o'hoj! (Ninni)

Fy vad blött det är ute! Kan det kanske sluta regna snart? Och bli varmt istället? Heja ryssvärmen! Hoppas att den kommer hit nästa vecka så att man kan få fylla på med lite d-vitamin.

Lunch hos Cici, Daniel och Adrina idag. Gött och trevligt var det. Särskilt god var den hemgjorda glassen som vi fick till efterrätt. Här kommer några bilder:





Sen åkte Per och jag in till stan och handlade färg och grejer. Håller just nu på att samla energi för att dra igång med måleriet.

På vägen hem från Linköping tog vi svängen förbi Rappestad för att heja på Micka och Dottan som skulle tävla. Dottan är så fin när hon går bra och hon är så mysig att pyssla med, synd bara att hon är lite knäpp i huvudet ibland. Ett tuppjuck precis innan start blev det och vi alla hoppades att det skulle vara nog för dagen. Hon gick väldigt fint inne på banan men i galoppen fick hon dårpippi igen. När det väl hade lagt sig gick hon jättefint! Fy vad jag led med Micka! Beundrar henne verkligen för allt arbete som hon lägger ner.




Visst är de fina?!

Nu ska jag förvandla mig till målare.
Hej hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback