Jag lever, fast det skiter sig ibland (Anna)

Hej, på ungefär 4 veckor eller nåt. Shit vad jag är dålig på att blogga. Och då väljer jag att blogga en fredagskväll, är inte det konstigt? Jag gör faktiskt inte nåt ikväll. Det ni! Jag är själv hemma också, för Perra jobbar på Skylten och kör ljud ikväll. Jag äter godis och tittar på teve och lägger pussel. Det är faktiskt ganska skönt att vara tråkig ibland.

Men vad har jag gjort annars då? Jo, det har varit mycket gymnastik (och det är så jäkla kul nu, det har aldrig varit så roligt!) och mycket jobb och mycket häng med Johanna och Perra. Sen har det vart lite hockey med Erik Q, lite köra i diket och fastna, och mycket kalas.

Jag har vart i Stockholm med Pelle på lite inköp också. Det får väl bli blogginläggets höjdpunkt. Jag råkade nämligen nysa SÅ ATT JAG FES mitt under mötet med Adidas. Pelle blev chockad och sa: Oj, eh, där tog du i från revbenen! Men jag blev allra mest chockad själv och svarade: Ja, jag tog ju i så att jag FES! Stckars Henke (Adidas-mannen) bara gav mig en lite konstig blick och fortsatte sedan att visa skor. Själv kunde jag knappt hålla mig för skratt resten av dagen. Jaja, det är ju sånt som händer. Jag har gjort det förrut (men då var jag ju elva år och kallades PRUTTEN i hela Mantorp i ett halvår ungefär, så det var värre...). Däremot förstår jag om Pelle numera kommer att dra sig undan om jag säger att jag behöver nysa.

Tack och hej för mig så länge. Jag ska FÖRSÖKA bli bättre på att blogga, jag lovar :)

Kommentarer
Postat av: Jonas

He he, kul inlägg! Roligt att du är tillbaka!

2010-01-23 @ 00:56:39
Postat av: Lotta

hahaha....

2010-01-23 @ 02:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback