Ett livstecken... (Ninni)

På torsdagar har jag min sovmorgon. Då åker jag sent till jobbet. Det är lyx! Har avverkat en långfrukost och lusläst Corren. Min favvobilaga kommer på torsdagar.

Annars är det jäkligt fullt upp just nu. Därav frånvaron på bloggen. Det är vansinnigt mycket på jobbet och därutöver är det hårdträning inför nästa gymnastiktävling (7/2 i Motala). Ibland känns det som om vi bor i Vifolka-hallen. Ridningen har tagit en oväntad vändning. Ikväll ska nämligen Per prova på att rida lektion. Christine har startat en killgrupp. (Det du, Jonas!!!) Självklart utlovas fotobevis på detta unika tillfälle! Och så är ju Åsa och Felix hemma! Det är så himla mysigt! Lustigt att tiden går så snabbt varje gång de är hemma. Vi har firat jul och gjort andra roliga grejer. Sen är jag involverad i ett hemligt projekt som mamma och pappa har. Det är spännande kan jag lova! Ny frisyr har jag fått av Carro, också. Eller åtminstone ny färg och hela toppar. Och när man klipper sig en fredagkväll blir det ju vin och middag också. Love it! Sen har det varit middagsbjudningar och fika och annat spännande också. På dagen på lördag har jag faktiskt ingenting alls inbokat så då tänkte jag blogga in en massa bilder.

Idag ska jag få massage! Lyxigt, va?

Det blir nog en bra dag idag. Det känner jag på mig.
Hoppas att det blir detsamma för er!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ser mycket fram emot bildblogg nar jag vaknar i morgon :) kram och halsa Per!

2010-01-21 @ 13:25:22
Postat av: Ninni

Absolut!! Det är ju självklart! Var rädd om dig down under och se upp för äckelspindlarna! Kram

Postat av: Jonas

Jag är imponerad, ser också fram emot bildbevis! Ett tips Per: Ta med ett spö och håll i handen! Av någon anledning brukar hästarna göra som Lotta vill, men om man inte har hennes handlag gör piskan susen istället för att kusen ska stå med huvudet i en hink med äpplen!

2010-01-21 @ 23:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback