Sjuk (Anna)

Hello!

Jag är sjuk. Jag har som bekant urinvägsinfektion och när jag kom till vårdcentralen hade jag 39,1 i feber. Jag har ju ganska mycket feber så jag märker ju inte sånt... Men sen gick den upp till 39,5 vet ni, så jag har vart hemma från jobbet hela veckan, och äter penicillin. Jag försökte gå och jobba idag dock. Jag var där i två timmar sen fick jag gå hem. Surt. Jag som är lite fattig efter USA och allt. Dessutom suger det ju att var sjuk. Då är det ju fint att ha en "pojkvän" iallafll, för Petter har lagat mat åt mig och fått ta mitt gnällande. Det är så skönt att ha nån att gnälla för alltså! Är han inte fantastisk så säg!

Annars har jag lite fet-ångest nu. Alltså att jag har gått upp lite i vikt. Med lite menar jag en fyra fem kilo. et är ganska äckligt. Jag förstår inte hur man (jag) kan göra så här mot sin kropp, bara låta den förfalla och bli äcklig. Jag är nästan lite degig alltså! Det har jag inte varit förut. Bara för att jag blir äldre behöver jag ju inte bli äcklig, eller hur? Nä, nu ska jag försöka skaffa mig en karaktär. Typ som Johanna, som är duktig och springer och är duktig och underbar. Och Perra är ju typ en och åttio och väger mindre än jag. Nu är det upp till var och en hur man vill se ut, det finns ju många som är tjockare än jag, men för att vara JAG så är jag jättetjock nu. Och då mår man fasen inget bra, om man inte trivs med det förstås, om det nu finns nån som gör det. Träna it is. Jag ska va i form till beach 2010 (det är bra, då har jag tid på mig....).

Annars då? Här är det fina fisken. Jag planerar ju att va frisk till helgen såklart, då ska jag bland annat va med Arvid. Sen kommer ju Perra imorn igen med. Så det blir väl lite häng med Johanna och Perra och gänget. Tania fyller ju 25 år med, det måste ju firas.

Pappa har köpt en ny matta till mig idag. Det blev jättefint.

Nu ska jag spela gitarr och dricka tranbärsjuice. Vilken kväll. Sen är det ju Grey's ikväll med... :)

Ni minns väl när man såg ut så här: Mitt mål till sommaren.

Hahahaha uh I love me!

Puss puss!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Är du verkligen säker på att det blev jätte fint med den nya mattan? ;-) Puss på dig, min muskelsyster

Postat av: anna

Haha, Ninni du har särskrivet!!! Och du ska va lärare!!! puss

2009-10-21 @ 22:28:43
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: Ninni

Din pisspotta! Det var ju DU som särskrev. Din gå-tillbaka-och-fixa-särskrivningen-nisse.

2009-10-21 @ 23:05:18
URL: http://kellandersisters.blogg.se/
Postat av: frida

aaaah, min favoritbild!

2009-10-22 @ 12:56:35
Postat av: Tania

Jag vet vad du menar, och det har ju inget o göra med om andra väger mer eller mindre. Man behöver vara nöjd med SIG SJÄLV och så länge du bara jämför dig med dig själv så är det ju lugnt. Jag har bara en månad på mig att komma i form sen ska jag beacha ju, det känns lite jobbigt. haha. HETS!

2009-10-23 @ 13:06:48
URL: http://soisayitis.blogspot.com
Postat av: anna

Precis Tania, det handlar bara om en själv. Du är ju i fin form nu! Vi ses ikväll på din stora dag, 25 år och allt! Grattis än en gång (ifall du inte kommer ihåg igårkväll....)



Och Frida jag har skrivit ut en bild och laminerat den till dig så du kan ha den i plånboken...

2009-10-24 @ 13:04:28
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback