Utbildning är inte så dumt... (Ninni)

Anna2 och jag hade två kanonbra dagar i Göteborg.
Kursen var så väl värd den sammanlagt tio timmar långa resan. (Det går ju för sjutton snabbare att åka över till London än att ta tåget till Gtb!)


Här är Anna på tåget som visade sig vara en buss. Pigg och glad - trots att klockan bara är fem på morgonen.


Sen blev det ju det där eländiga stoppet i Katrineholm på nån timma. Tur att vi hade varit förutseende nog att ta med egen frukost som vi kunde fördriva tiden med. Vi tog det hela med ro. Det är ju inte mycket annat att göra åt saken. Men det är konstigt hur en del beter sig.. Vi fick se/höra en stackars SJ-anställd få sig världens omgång av en upprörd resenär. SOm om den stackaren kunde göra nåt åt ett signalfel i sthlm?


Det här är Ylva som höll i kursen. Hon var otroligt inspirerande och brann verkligen för storyline. Vi har lärt oss så mycket! Men jag orkar inte berätta om det nu... Det får bli en annan gång.


Temat för den storyline som vi fick prova på var hållbar utveckling. Vi fick skapa en ekologisk marknad och var sin figur som vi utgick ifrån. Sen lyckades Ylva verkligen få in vartenda skolämne i det här arbetet - utan att det en enda gång kändes flummigt eller tramsigt. Det ni!


Eftersom det var snöstorm ute höll vi oss på hotellet på kvällen. Och det gjorde vi rätt i. Där fanns nämligen en väldigt trevlig restaurang med god mat...


... en bar med god dryck...


... och ett spa med utomhusbubbelpool. Det var mysigt.


Nästa dag fortsatte kursen med en massa nya kunskaper, aha-upplevelser och pedagogiska tips.


Men sen var vi trötta. Och när man är trött kan man bli fnissig. Det blev vi. Och det var tur, för resan hem var i sig ingen rolig historia. Tur då att jag hade så bra sällskap.


Nu ska jag se sista i hockeyn.
Heja LHC!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback