Sagan om Annas vecka hittills (Anna)

Det var en gång lilla Anna och den långa farbrorn som skulle åka till Stockholm. Det var igår. De skulle titta på kläder. Det gjorde de. Anna blev också kallad för fina tjejen av en tunnelabanekilleoch påhoppad av en alkoholist/kriminell. "Jag mötte honom på kåken vet ni. Det finns fan en helt annan ärlighet på kåken. Jag låste aldrig min dörr och blev inte av med nåt..." (vad hade han att bli av med???) Anna och Pelle fick mat på WeSC. Det var kött i min sallad men jag vågade inte säga till. Jag åt lite extra smör istället. Nej vet ni vad, vill ni se bilder och läsa mer om resan får ni gå in på www.sportifunlimited.se och titta. GÖR DET NU DÅ!

Idag har också varit en härlig dag. Det har varit jobb. Jag har köpt en jätterosa Adidas track top. (Ja, och två Happy Socks...) Sen var det gymnastik. Härligt. Sen tränades det, först Julias pass. Det är kul! Sen var det gymnastik i T1-hallen. Jag tvingade (?) med Johanna också. Vi hade så roligt. Och Therese var med också. Vilken kväll! Den får fem av fem toasters. Kanonkul. Plus att jag äter choklad nu. Nyttigt.

Det är ju inte så intressant och inget ni behöver veta egentligen men jag har det lite träligt nu. Min kropp är pajj! Men jag har fått en ny medicin som kanske kan hjälpa. Det känns lite bättre faktiskt. Och i natt kunde jag ju sova i typ fem timmar, vilket är bättre än de en timme och en kvart som jag sovit på de två nätterna innan. Hurra. Det går mot ljusare tider.

Och imorn är det fet-FEST! Love it. Då blir det bilder och annat skoj och knas på bloggen sen.

Nu blir det sova sova sova säng säng säng.

Kommentarer
Postat av: Tania

Är det min fest som kallas FET? Mycket snällt skrivit tycker jag. Det ska bli skoj. Kom när ni vill efter 19. KRAM

Postat av: Alexandra

skönt att den nya medicinen funkar.

Ha de så kul imorrn

kram

2009-01-23 @ 08:52:32
URL: http://fiestadfogdegard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback