Äntligen gymnastik! (Anna)






Då var äntligen gymnastikterminen igång igen. Både för barnen och för mig. I måndags hade vi först 5-7 åringarna och sen 1,5 timme med truppen. Sen tränade jag 1,5 timme själv. I tisdags började min gymnastik igen på kvällen, 20.30-22. Det var så roligt. Vi gjorde fina handvolter. Jag kan bara göra handvolt två. Men hey, det gör inget. Sen idag har det först vart 1,5 timmar med truppen, sen 1 timme med 8 år uppåt grupp 2. Sen körde Julia sitt första pass mellan 19-20 så då var jag med på det. Hon var jätteduktig. Sen hade jag gymnastik i Linköping halv nio till halv elva. Nu är jag hemma. Det är så härligt!

I våran trupp-grupp är alla barnen så duktiga. Nästan ingen har tappat nåt under sommaren. Snarare tvärtom! De är jätteduktiga. Det kommer att bli en sån sjukt rolig termin.

På bilderna ser ni Ellen när hon stretchar. Hon är väldigt vig. Men hon har lite problem med balansen. Då får Linnea S hålla i henne. Visst blir ni impade och vill också vara så här viga?

Kommentarer
Postat av: arvid

Jag tror banne mig att jag inte skulle klara av att göra så där nu, men med lite övning kan jag nog fixa det till år 2064.

2008-09-05 @ 10:29:23
Postat av: linda

Wow!!!!!

Ninni kommer du ihåg hur viga vi var när vi gick på balett som 4-5 åringar...nästan som era gymnaster:)

Tur att inte Anna har minne av det...skulle vara en bra historia.

2008-09-05 @ 16:55:27
Postat av: Packe

Fii fasen!! Det gör ont i hela kroppen av att bara se det där. Men jag kan iaf nudda tårna med fingrarna...med RAKA ben. (men det svider)

/Kram P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback