Utställning. Igen. (Ninni)

Fy vad jag har frusit hela dagen. Tittade ut i morse och trodde att det skulle bli en varm och skön dag och klädde mig därefter. Det har varit en varm och skön dag - om man har befunnit sig någonstans där stormvindarna inte har kommit åt. Stormvindar som närmast verkar komma från nordpolen. Fy och usch. Känner mig nästan lite sjuk av allt frysande och tandhackande.

Vad har jag gjort ute hela dagen då, undrar ni kanske nu? Jo, jag har ju såklart varit på utställning - som den pinsamma hundmänniska jag är (enligt vissa i min närhet.. hmm..). Jag tog med mig Ragge, Joppe och Hanna K och åkte till Sharpman. Det var trevligt. Trevligast var goodie bagsen som man fick vid anmälningen. I alla fall om ni frågar Ragge. Efter en stund kom även Hanna H förbi. Konstigt, ingen av dem verkar ha fastnat på kort?!

image1974
Ragge var snyggast av alla hundarna där. Synd bara att domaren inte fattade det...

image1976
Joppe hopp-snopp var som vanligast lyckligast på plats. Han studsade och galopperade om vart annat. Men där emellan sprang han väldigt fint.

image1977
Men stod fint, det gjorde han. Tyvärr har det bara inte fångats på bild.

image1978
Ragge tappade fokus lite grann i finalen. Det var en snygg tik bakom honom som han gärna hade gjort ett försök på. Han går ju hem hos damerna, enligt honom själv.

image1979
Söt-Joppe fick sitta i Annas knä för att bli varm. Och för att det är mysigt.

Mamma och Anna kom lagom till finalen. Det är vänortsbeök i dagarna fyra i Mjölby Kommun. Politiker och tjänstemän från Norge, Finland och Estland är här. Mamma måste därför göra sin plikt som First Lady och då fick jag agera proffessionell handler åt Joppe. Men det var ju roligt för mammisen att hinna se finalen i alla fall. Och roligt för mig som fick ställa ut gullegrisen och terroristen Joppe, som skötte sig över förväntan.

Jag är som bekant väldigt dålig förlorare. Det var två domare i finalen varav en tycker Ragge är väldigt fin. Den andra kvinnan däremot.. Henne har jag tänkt elaka tankar om en stund. Men det börjar gå över nu. Jag säger bara en sak. We'll be back, bitch.


Kommentarer
Postat av: Syssling Helene

Ja, du dessa j..la domare är en grupp för sig men Ragge är i alla fall en stilig kille så det så!
Det blir ingen utställning för oss förrän det är dags för Världsutställningen i Stockholm i juli en tar nämligen av sig kostymen medans den andra just nu provar en ny, hua.
Ha det gott
Kram

2008-05-25 @ 21:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback