Endast det bästa till den bästa! (Ninni)

Ragge har ätit oxfilé till kvällsmat.
Ja, inte bara förstås. Torrfoder blev det ju också.

Vi har legat i soffan nästan hela kvällen.
Per har lagat en god middag och vi har bara slappat.
Både Ragge och jag är helt slut. Tror att det beror på att vi har frusit precis hela dagen.

Slökollade lite på SM-finalen i handboll. Värdiga vinnare i Hammarby. Svårt att förstå att det inte är så värst många år sedan Mantorp spelade i samma serie som just Hammarby. Där ser man vad ett rejält kapital och duktiga tränare kan göra.
Sen blev det en snutt av Yrrol. Den filmen är så skojig, tycker jag.
Lite av Humorgalan har också hunnits med. Som vanligt, när det är dags för gala, blir det lite krystat. Tycker nog att en del av de där som satt vid scenen har artighetsskrattat både en och två gånger. Men några riktiga skratt har det allt varit också. Dessutom är det omöjligt att inte bli berörd av de olika inslagen om lidande barn i världens alla hörn. Jävla elände.
Borde nog bli världsförälder. Mitt fadderbarn, Yari Magdaleina i Dominikanska Republiken, som jag har haft i många år har vuxit ur mig. Hon fyllde 18 och då får de inte länge vara kvar i Plan, och det är väl rimligt. Jag hoppas att hon mår bra och att det går bra för henne.

På tal om föräldraskap så ser jag fram emot att läsa Cicis redogörelse för de senaste dagarna i hennes liv. Då så, nu ska man få höra den ocencurerade versionen av hur det är att föda barn. Naturligtvis ser jag också fram emot bilder på det lilla underverket! Jag har redan smygtittat på mormor Annes mobil och den lilla var söt som socker. (Även om jag brukar tycka att nyfödda barn är ganska fula - om man nu får vara ärlig med en sån sak. de blir söta först efter några månader, tycker jag.)

Och på tal om bilder. (Jag kan visst hålla på hur länge som helst ikväll...) Det fotades friskt igår kväll när vi grillade. Orkar inte lägga in dem ikväll, så ni får se imorgon stället.

Anna kommer hit imorgon för att sortera min garderob. Jag hatar sånt och Anna tycker att det är nån slags underhållning. Lyckligast är hon när hon får sortera saker i alfabetisk ordning, typ skivor och sånt. Vem vet? Om hon är snäll kanske hon får gå loss på dvd-skåpet också! 

God natt!

Kommentarer
Postat av: Cici

nyfödda är inte så söta. Konstigt nog tycker jag dock att Adrina är hur fin som helst. Ses snart!

2008-05-01 @ 22:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback