T1, McDonalds och bokcirkel (Ninni)

Hej och hå, idag har det gått i ett mest hela tiden.

Först in med ett gäng barn/ungdomar till T1-hallen. Där gymnastiserades det friskt må jag säga. Alla var duktiga och som vanligt när vi är där var det några som gjorde riktigt stora framsteg. Kul också att Guro kom på besök för att imponeras lite av volter och fristående.

Sen var det dags för dagens stora händelse - McDonalds. Tänk att det kan vara så kul och speciellt. Alla var glada och nöjda. Utom Anna som inte fick följa med. Hennes chefer är så elaka ibland...

Ikväll har vi varit hos Cici och pratat böcker, eller en bok i synnerhet. Vad vi tyckte om Den vidunderliga kärlekens historia??
Det kan ni läsa om på bokbloggen som ni hittar här. Till nästa cirkel har Helena bestämt bok och hör och häpna! Den handlar om nån som har cancer och dör. Men det ska bli intressant att läsa den för den har tydligen en lite ovanlig twist.

Nu blir det sängen...

p.s. Nu är bloggen såhär dålig igen. Det går ju aldrig att blogga när man vill. Och om det går att komma in på bloggen går ju inläggen ändå inte att publicera... SUCK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback