Klockan (Ninni)

I natt ska man komma ihåg att ställa om klockan. (OBS Det är viktigt att man gör detta klockan 02.00, inte ikväll eller imorgon förmiddag. Jag ställer alltid Pers klocka på 02 så får han gå ett varv här i huset och fixa det.)

Det finns olika sätt att komma ihåg huruvida man ska ställa fram eller bak visaren. Personligen tänker jag att man ställer fram utemöblerna på våren och tillbaka dem på våren. Jag vill med detta dementera de illasinnade rykten som gör gällande att mitt alldeles personliga knep är att jag tänker "På våren tar jag fram min frimärkssamling". Hör du det, Cici!

Mamma tänker att man har sommaren framför sig på våren, och då ställer fram klockan, och bakom sig på hösten och då ställer bak visaren.

Hannas knep är att tänka tillbaka på sin ungdom. Hon ställde klockan åt fel håll för att på så vis lura till sig två extra timmar lördagsnatt. Ett år fick hon till exempel lite extra tid att åka omkring i en blå saab med en suspekt äldre man/kille. Det var den gamla goda tiden, det.

Kommentarer
Postat av: arvid

Nä, frimärkena skulle blåsa i väg om man tog ut dem. Då skulle man behöva slicka fast dem, och då är de inte värda nånting. Men det vet ju du redan, Ninni, din lilla filatelist.... Ja, jag har internet på telefonen.

2008-03-29 @ 22:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback