Min vecka i ett långt inlägg helt utan bilder. Lovely! (Anna)

Hejsan alla broilers!

Vad härligt med fotbolls-EM. Jag sitter som klistrad framför teven. Jag är hemma hos mamma och pappa, för jag, Timon och Pumba ska sova här i natt och vara Joppe-vakt (även Grappo-vakt men det är en mycket lugnare uppgift...). Så snart ska det ut och gås. När matchen är slut. Jag hejar på alla och ingen.

Min vecka har sett ut så här:
Måndag: Hos reumatoogen 10.00. Sen jobbade jag. Sen var mamma och jag på utegympan i Sya. Det var kul med sällskap. Mamma är i mkt god form för sin ålder.
Tisdag. Jobb. Sen var jag, mamma och pappa hos farmor.
Onsdag. Jobb. Nytt gips. På kvällen var jag med Sara. Vi åt god hämtmat och tittade på CSI och Grey's. Nu har Sara åkt tillFalun och ska vara där hela sommaren. Det är tråkigt. För Sara är rolig.
Torsdag: Jobb.
Fredag: Igår var jag och Arvid i Varamon hela dagen. Ja, mellan 11-16.30 ungefär. Det var helt fantastiskt skönt. Vattnet var jättevarmt. Men det är jobbigt att bada med plastpåse på handen. Men jag gjorde det bästa av situationen. Det roligaste var att köra strandtennis. Jag var riktigt vass. 202 är Arvids och mitt rekord som vi ska slå nästa gång. På kvällen var jag ju på fest hos Helena som ni redan har läst om. Det var kul! Och så sjukt god mat!
Lördag: Idag har jag jobbat. Sen har jag varit här. Sett lite fotboll och så. Det är så härligt.
Söndag: Imorrn blir det bad. Var när hur är ännu inte bestämt.

Nu måste jag gå ut med hundarna. De ser lite nödiga ut.

Kommentarer
Postat av: arvid

jag tyckte du skötte badandet med bravur. du klagade inte nånting (så när som på nödigheten, men det är man ju van vid). härligt som bara den var det iaf.

"jag trampade på nåt som KÄNDES som den fes"

2008-06-07 @ 22:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback