Diabetesläger dag 5 (Anna)

Idag har det varit sista dagen. Jag kommer absolut inte sakna att gå upp klockan tre på natten och ta prover, och sen behöva gå upp klockan 6.30 för att hinna iväg vid sju. Jag är inte morgonpigg längre.

Idag åt vi först frukost. Sen hade jag möte med läkare, diabetessköterskor, kurator och dietist. Mina värden var jättebra (utom ett). Jag hade 5,1 i Hba1C (som en frisk). Lovely. Däremot har jag så sjukt ont i vänsterhöften idag. Så jag inte kunde ta på mig byxorna i morse eller knyta skorna. Jag som har varit så bra så länge. Jag åt smärtstillande till frukost.

Sen hade vi rond klockan 9. Vi tittade på våra blodsockerkurvor. Sen pratade vi om hur man ska göra om man är magsjuk och inget kan äta. Sånt är ju inte helt lätt.

Sen skulle vi laga mat. Då gjorde sig alla tabletter påminda. Jag mådde så jäkla skitdåligt. Jag fick bli inlagd istället. Så jag sov / svimmade av hela förmiddagen. Sen gick jag bort så jag kunde va med till lunchen iallafall, eftersom vi slutade sen. Så vi kunde säga hej då och så. Det var god fisksoppa och hallonsmoothie bland annat. Men jag mådde bara illa.

När jag kom hem gick jag och la mig. Jag tittade på ett Morden i Midsomer och sen sov jag till kl 18. Nu har jag ätit och mår lite bättre. För er som är intresserade.

Sen ska jag åka bort till Tania. Men det blir en snabbis när jag mår så här. Hon ska ju åka till Sydafrika så man vill ju säga hej då. Men först ska jag vila igen.

Kommentarer
Postat av: frida

"Sen gick jag bort" - pah! är du återuppstånden nu alltså?

Postat av: Pelle

Hoppas du mår bättre. Slå en signal om du behöver softa och komma sent imorgon eller så.

Vad tyckte läkarna, diabetessköteskorna, kuratorn och dietisten om att du kom dit utan byxor och skor förresten?

2008-01-25 @ 21:45:29
Postat av: Tania

tack för att du kom förbi! och du stannade ju länge ju! pusspuss

2008-01-26 @ 03:17:38
URL: http://taniasincic.blogspot.com
Postat av: Anna

Ja, Frida, jag ville va med på de dödas lunch. Men nu är allt normalt igen. Jag tog bara på soiken och sa tjillevippen.
Pelle, på sjukhuset går alla utan byxor. Det är därför det känns lite som att komma hem för mig. Att jag inte hade skor var det dock ganska många som fann underligt. Men de vande sig.

2008-01-26 @ 10:14:09
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback