Busy Sunday (Ninni)

Oj oj vad aktiv jag har varit idag då. Hanna kom och hämtade mig vid åtta, sen bar det av till Boxholm på dressyrtävling. Det var riktigt kul tyckte jag och Hanna, Ragge tyckte sådär.

174189-1043

Det är väldigt svårt att ta fina dressyrbilder ska ni veta. Den här är på lite långt håll men visar ändå hur fint Pirre kan gå. Hanna var nöjd med sin insats. Även Lotta var med och tävlade och för henne gick det riktigt bra. Läs mer om det på hennes blogg
här.

Hanna har för övrigt råka köra transporten med handbromsen i, med följden att bromsarna inte längre fungerar. Alls. Vi gillar att leva lite farligt...

Ragge tyckte ändå att det var ok så länge han blev kliad av barn och det blev han ju nästan hela dagen, så man kan säga att han har varit på spa. Vi hade dock några diskussioner om huruvida det är lämligt att äta hästskit eller ej. Det rådde delade åsikter om detta. Ragge tyckte ja, jag tyckte nej. Jag vann.

174189-1044

Därefter blev det middag hos Pers föräldrar. Smaskens. Sen stressade vi iväg på husvisning med Malin och Jens. Lite fika hann vi allt med också.

Nu ska jag träna vidare på mina kastanjetter och driva Per till vansinne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback