Anna (Anna)

Idag har det varit en vanlig (stressig) dag. Imorse vet i fan hur jag kunde bli sen, men jag var väl trött som vanligt. Stormade in på jobbet vid kvart i elva. Möttes av att Pelle brättar att han drömde att han gav ett enradigt nitbälte till Pernilla Wahlgren. Hemskt. Men jag kunde bräcka honom med att berätta att jag drömde att Pelles fru ringde till mig och berättade att hon hade smörjt in hela Pelle i smält choklad och nu visste hon inte hur hon skulle få bort det.

Sen förlöpte dagen som vanligt; massor leveranser (bland annat till Overload design och Spårt-iff An-limajted), lunch på Thai coconut, byggherrar som borrar i taket, huvudvärk, en kund som ville ha sin vara inslagen "gärna i presentpapper" och sexisktiska skämt. En helt vanlig dag.

Sen var det gymnastik (som ni kan läsa om nedan). Sen var det gymnastik för mig med. Det var roligt idag. Speciellt när Cici fastnade i gropen.

Nu ska jag sova. Snart är det helg. Jag ska bara chilla hela helgen. Fan va gött!

(PS: Den spänande historien om bröderna Valsingers mellannamn blir bara bättre! Det har nämligen kommit till min kännedom att både mamma och pappa Valsinger även de delar mellannamn med sina syskon. Jag måste säga att det här verkligen är en historia jag kan leva länge på...Bananas!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback