Världens längsta inlägg (Anna)

Hej!
Här har ni mej ett litet tag. Jag ska berätta om min vecka, och allt som hänt sen jag sist skrev. Det är säkert massor.

I fredags tror jag inte attjag gjorde så mycket mer än jobbade. På kvällen var jag och handlade, sen såg jag idol. Jag kan inte förstå hur den där jävla falsksjungande Sam kan få vara kvar. Han kan ju inte ens sjunga. Jag lyssnar hellre på när min pappa sjunger snapsvisor än när han pressat stånkar fram en vers ur nån skitlåt. Skandal, var ordet.

På lördagen var det som bekant Vice-fest. Jag har ju inga bilder här så jag kan tyvärr inte lägga ut några. Men vad roligt det var! Och snällt av Arvid att bjuda på absint!

På söndagen var jag på hoppreps- och akrobatikkurs i T1-hallen. Det var roligt. Niclas och KArin var också där, och Karolina från Linghem. Det var ganska mycket som jag redan hade gjort förut, på barnexpressen och så, men det var roligt iallafall. Efter det var det gymnastiktävlingar. Då kom Marcus och vi tittade i tre timmar på söta små killar och sjukt viga tjejer som hoppade på bommar och annat. Det var jätteimponernade. Jag blav avundssjuk. Vi åt på Mc Donalds istället.

I måndags var jag först på vattengympa. Sen var det jobb, och sen skulle jag till dietisten och diabetsdoktorn. Jag hade lika bra långtidssocker som en frisk, eftersom jag är så nogggran och sköter mig så bra (jag vill skryta lite). Det var även en snygg läkarstuderande som skulle undersöka min fotsvettiga fötter. Det var inte lika kul.  Sen fick jag lämna lite prover och så. Sen var det gymnastik på kvällen och det gick så bra så. Sen tränade jag lite. Sen var min mamma gudomligt snäll och skjutsade in mig till stan för bilen skulle besiktas så jag kunde inte ta den hem.

I tisdags var jag hos sjukgymnasten först. Jag fick ligga på en värmamadrass och sen fick jag massage. Efter det kunde jag för första gången på ett år böja huvudet åt alla håll! Helt sjukt lyxigt! Men jag fick inte stretcha, sa sjukgymnasten, eftersom mina höfter är helt fucked up nu. Vi får väl se... Sen var det jobb och sen blev det alltså ingen gymnastik på kvällen, utan jag tittade på film istället. Det var Kalle Blomqvist.

Igår, onsdag. var jag ju som bekant med på teve. Det var ju roligt. Fast jag kom av mig såklart och står och flinar in i kameran som en utvecklingstörd. Men oj vad det var roligt! Just att det var direktsändning. Jag hade ju lite tvångstankar på att skrika svärord eller så, men det gick ju bra. På kvällen var det bokcirkel. Helena bjöd på fantastiskt mat. Jag åt så jag blev svimfärdig. Sen blev det paj. Ja, vi pratade ju om boken också.

Idag har jag jobbat. Sen hade det varit gymnastik. Nu sitter jag hos mamma och pappa. Jag ska snart åka på min gymnastik. Sen ska jag sova här för jag ska till tandläkaren imorn klockan åtta.
 
Ojojoj, skrivkramp...

Kommentarer
Postat av: Linda

Hallå hallå! Jag VILL gå ut på lördag hallåå! ska ut imorrn med men tar det lite lugnt så ja kan lägga krutet på lördag! tror lina e på! du svarar inte i telefönen...det är dumt gjort av dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback