Glömde... (Ninni)

Ni kan läsa om min f.d. elev här. Vår egen sångfågel som förra terminen fixade såatt hela klassen fick en härlig gratishelg i Borås och Göteborg. Hon är duktig hon.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag saknar Anna....de va ju pga dig som vi läste den här sidan. Fixa ditt internet nu!

2007-10-07 @ 07:35:05
Postat av: Hanna Kruuse

Visst är det roligt att läsa det Anna skriver!? Jag vet inte hur många ggr jag skrattat år Annas helsjuka inlägg! Dock måste jag tala om för annonym att jag tycker att det var ett fult inlägg - och fegt! Tänk på att en sådan kommentar faktiskt kan såra! Det finns bättre sätt att uttrycka saknaden över Anna på än att kommentera Ninnis inlägg. Att du dessutom är annonym gör inte saken bättre!

2007-10-07 @ 15:56:36
Postat av: MimmiPigg

delar man på en blogg så gör man. Då måste man kunna ta att vissa blogg-läsare tycker den andra skriver om saker som passar dom. Jag har absolut inget emot ninni, men saknar Annas.... de var meningen som en komplimang till Anna och inte något negativt till Ninni.

2007-10-07 @ 17:26:49
Postat av: Ninni

Ms Pigg - Tack för den konstruktiva kritiken ;)Du kan i fortsättningen använda scrollern på musen för att ta dig förbi mina inlägg, alternativt använda scrollknappen till höger på skärmen (som jag har observerat att äldre människor gör - ifall du är gammal). Men med risk att göra dig besviken planerar jag att fortsätta blogga då jag vet att det finns en person eller två som finner mina inlägg läsvärda.
Hanna - Du är gullig du, min lilla plutta.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback