I've done it, but I'm not proud (Anna)

Jag måste erkänna att det har hittats bilder på vår gamla dator som jag har tagit på mig själv. Ni som känner mig känner till min ståndpunkt i den frågan. I don't. Jag skulle aldrig ta kort på mig själv/lägga ut seriösa bilder på mig själv på min blogg. Jag tycker det är jättekul att folk gör det alltså, men det är inte sån jag är. Fula bilder, däremot, dom lägger jag gärna ut (kanske för att det inte finns några andra). Så vad säger ni om Anna, 19 år?

image179
Det är nog så sorgligt att jag tror att man ser lite sexig ut när man plutar lite ledset med munnen... Hahahaha...

image180
It only gets better... Hahahaha... Jag blir lite nostalgisk när jag tittar på dessa ögongodis-kort.

NU ska jag sova, och skämmas lite.

Än en gång, inget fel att ta kort på sig själv, så länge det inte är för att man tycker att man själv är snygg, och det är det jag antar att jag försöker vara på dessa kort. Jösses...

Kommentarer
Postat av: Tania

haha. jag tar kort på mig själv för att jag vill intala mig själv att jag e snygg. eller mest för att jag inte har nått att göra. (ett av 100 kort blir bra, då blir jag så glad att jag måste lägga ut det) jag har INGA kort på mig själv typ mellan 17-19.. trist som bara den. gissar att ja tar igen det nu. men det är helt klart roligare att ta fula kort =) jag tycker inte du ska skämmas för hur du var när du var 19 hahaha. du var ju het redan då. en annan har fått vänta o vänta o vänta. :)

vad händer i helgen anna?

2007-03-14 @ 23:51:19
Postat av: Alle

jag tycker du är jättefin, å den gröna t-shiret, minns du? den var grym......hör gärna av dig om du har tid någon dag........kram

2007-03-15 @ 10:54:23
Postat av: Josephine

Tyckte det var skitfina bilder! Det är roligt att se bilder på folk ju, fina som fula, gamla som nya. Vi får höras någon dag o träffas, kanske ta en tur så jag får kolla in Ninis hus!!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback