Lite shopping! (Ninni)

Idag har vi shoppat loss ordentligt vill jag lova!

Tanken var att P och jag skulle ta en mysig sushilördagslunch på Nori, men Hör och häpna!, det var stängt. En lördag. Vad är det för nåt? Hur som helst hade vi trevligt ändå, även om det blev äcklig hamburgarlunch istället.

Vi kryssade runt mellan Tornby och City och inhandlade bland annat en vit utemöbel i trä till altangolvet på framsidan, en grå utemöbel till frukostplatsen på baksidan, en  grå cross country volvo (som Per är mycket nöjd med!) och lite krukor och annat smått och gott. Så nu känner vi oss mycket nöjda! Monteringen av möblerna får dock vänta till en annan dag, man orkar ju inte med hur mycket som helst... Det är ju semester!

image693

Kommentarer
Postat av: Jill

Hej Ninni,
jag har läst här innan efter det att jag glatt sett ditt besök hos mig. bara glömt skriva ngt till dig...
Hur som, roligt att höra ifrån dig. Förstår att du är lärare och trivs med det. Och sambo och hundägare. Låter bra allt. Hade varit jätteroligt att höras ordentligt någon dag.
I veckan åker vi till Las vegas sambon och jag, men jag tittar in här när jag är hemme igen så kanske vi kan bestäma telefondejt eller något. Allt gott o många kramar Jill

Postat av: Anonym

Så det blev ingen sushi!? Jag o Lotta köpte därifrån sen på kvällen. Gott! Sen hade jag tydligen även ätit kebab på natten. Det såg jag på söndagsmorgonen. Urk! Men det var roligt så länge det varade!

2007-07-02 @ 16:28:25
Postat av: Ninni

Jill: Vad skoj att höra ifrån dig! En telefondejt låter toppen! Vi hörs (eller skriver snarare) när du kommer tillbaka.Hoppas att ni får en kanonsemester i Las V! Karm kram.
Hanna: Oj då. Blev det så pass... Kanske tur att jag stannade hemma då.. Vi ringer i veckan. Kramar

2007-07-02 @ 19:14:26
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback