Per Gessle (Anna)

Om jag fick säga någon jag verkligen är rädd för skulle jag nog säga Per Gessle. En händig man. Han är så övernaturligt läskig. Hans röst ger mig kalla kårar..

En gång n är jag var ihop med en som heter Andreas Hennerberg tyckte han att den där jävla Ta på mig-låten skulle vara våran låt och han skickade texten till mig i ett brev för han tyckte den var så fin. Jag borde ha gjort slut redan då.

Nu är det Midsomer som gäller!

Kommentarer
Postat av: Helena

jag tycker om dina bröst i morgonljuset

Postat av: Carro

Haha, Hennerberg då... Jag håller med dig till fullo - Per Gessle måste vara Sveriges mest överskattade musiker. Hans rimmande ger mig kalla kårar också.
Här är ett skräckexempel:
"Ååh, om din kärleks stora pris
är att dess feber gör mig vis
ber jag en servitris
att komma med mer ris
för vem vill ha kontroll
under en spegelboll"
(Fick googla lite för att få det rätt) Vad f*n är en spegelboll?! Ris - Servitris? Yuck.
Kram

2007-07-04 @ 11:09:47
Postat av: D

Carro: Efter att ha läst din text blev även jag tvungen att googla fram sångtexten. Den är ju helt bedrövlig och språkligt förkastlig. Som svensklärare måste jag göra stora invändningar.
Logiken i texten är ju dessutom mycket tveksam. Om hela poängen är han skall ge efter helt på dansgolvet och låta bli att ha kontroll, blir riset helt ologiskt. Den enda förklaringen som jag kan tänka mig är att Gessle med ris menar något slags spritdryck gjord på ris, och att hans förmåga att hitta ett bättre rim är obefintlig. Då blir följden att kontrollen kan stävjas med sprit. (Man kan förvisso tycka att det är lite konstigt att kontrollen som kärleken till partnern på dansgolvet ger skall minskas - är inte det att signalera minskad respekt för kärleken och partnern?)
Gessle använder säkert ett rimlexikon.

2007-07-04 @ 16:58:28
Postat av: Anna

Helena, jag gillar dina med, men vi skulle ju inte berätta för någon...
Ja, Carro, vad ska jag säga. Det är helt enkelt vidrigt. Hans låtar borde inte få kallas för musik och hans texter är ju oförståliga. Är det ens svenska? Eller har han ett eget låtsasspråk?
Det där med att ris är sprit kan jag köpa, för nog fan måste han varit bra full för att kunna skriva sån dynga!

2007-07-05 @ 00:07:14
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback