Min vecka (Anna)

Det har varit häcken full hela veckan, kan man säga. Av lite olika saker, men de flesta har varit "bekväma".


Förra lördagen hade jag som bekant lite fest. Helt underbart roliga bilder kan ni se här, på Lindas blogg.

På söndagen läste jag boken till våran bokcirkel hel dagen. Den var så helt sjukt bra! Bland den bästa jag har läst.

Sen var det måndag. Först gick jag på vattengympa. Sen var det jobb. Sen var det gymnastik. Sen tränade jag. Sen åkte jag hem. Då gick jag och la mig.

Sen var det tisdag. Först hade vi nåt möte med jobbet för vi ska öppna nätbutik med våra reagrejer. Det ska bli jätteroligt. Jag är inte så teknisk dock. Men det är kul! Sen var det jobb igen. Sen tränade jag gymnastik på kvällen. Vi genrepade vårat uppvisningsprogram. Vi ska ha avslutningsuppvisning nästa tisdag. Jag rekomenderar alla att gå till T1-hallen och titta.

Sen var det onsdag. Först lämnade jag lite blodprover. Sen jobbade jag. Sen var det bokcirkel hos Hanna K, som ni vet. Det var roligt! Vi diskuterade boken riktigt ingående.

Sen var det torsdag. Då jobbade jag. Sen hade jag gymnastik, två grupper. Sen åkte jag till stan och tränade gymnastik igen. Det var roligt!

Igår var det fredag. Först var det jobb. Sen var jag hos mammas kusin Gulla. De bjöds på underbar mat. Sen tittade vi på idol.

Nu är det lördag. Idag har jag jobbat. Sen har vi varit hos farmor på födelsedagsfika. Det var trevligt. Det var mamma, pappa, Ninni, Per, morfar och farmor.

Sen åkte jag med mamma och pappa hem, och här är jag nu. Pappa och jag har vart och handlat på City Gross. Imorrn ska det sjungas i kyrkan tiiidigt. Det ska bli roligt. Sen är det handboll. Då ska det speakas. Det ska också gymnastikuppvisas.

Ikväll skulle jag vart med Tania på fest, men hon kunde inte sen. Det var tråkigt, men det ska bli ganska skönt att inte göra nåt. Jag lyssnar på en så sjukt bra bok (Patient 67 av Dennis Lehane) och jag ska lyssna klart på den ikväll. Och äta nötter.


Intressant inlägg va? Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Tania

ja det hade varit kul med ryssjul. men vi får ta igen det på torsdag!! var när hur är det som gäller då?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback