Shoe mania (Anna)

Det är faktiskt inte bara jag som är galen i sneakers här i hushållet.....


Söta Lady!

Vilken jäkla kväll det blev! (Anna)

Igår hade Per bjudit Ninni på dejt. Han hade fixat skjuts och hundvakt och tänkt på alltihop! Eller ja, nästan alltihop. Tanken att Ninni skulle bjuda med mig hade väl inte riktigt slagit honom. Men så var fallet. Och jag är inte den som är den, jag tackade ja och så gick vi alla tre på dejt.

Först gick vi på bio. Vi såg the social network. Ja den var ju bra förutom 1) jag blev kissnödig och missade viktiga delar av filmen därav. 2) det var VETEMJÖL i de varma chipsen och jag hade redan köpt en stor när tanken slog mig. 3 han var väldigt osympatisk. Nu vill man ju inte stödja Facebook direkt.

Sen gick vi till Aioli och åt Tapas. Vi åt och drack mycket gott och Per fick sitta i mitten.


Är de inte söta ihop??


Är vi inte söta ihop??? (jag och drickat alltså...)(det är svårt att välja mellan cava och sangria, så jag tog båda!)

Efterrätt!!!!

Jaha och sen var klockan elva och vi var sugna på att dra vidare. Skulle inte Arvid och dom spela plattor på Mörners? Jo visst, så vi gick dit. Men dom hade blivit IVÄGKÖRDA för att personalen där inte hade gillat musiken. Vilka idioter va! Där kunde vi naturligtvis inte stanna! Så vi tog med oss Jesper, Johan, Ludvig, Lill-Arvid, David med hans tjej + vän och gick och satte oss på BK's. Ja och sen gick det som det gick....








Nu kommer Ninni och Per hit också! Vi ska äta hamburgare och se på film! Vilken syskonhelg!

PS: Jesper och Johan SOMNADE ju ute. Det var riktigt helfestligt!

Inte bästa platserna på bion, men vi är gl...

img_0093 (MMS)

Inte bästa platserna på bion, men vi är glada ändå. Och det är ju inga huvuden i vägen. Anna deppar lite för det är vetemjöl i de varma chipsen.


Nu ska vi på date alla tre. :)

img_0090 (MMS)

Nu ska vi på date alla tre. :)


Min första IPad-upplevelse. Ganska tufft, ...

img_0085 (MMS)

Min första IPad-upplevelse. Ganska tufft, faktiskt. :)


Vi har hejdå-kalas för Anna som ska flytta...

img_0083 (MMS)

Vi har hejdå-kalas för Anna som ska flytta till californien. Trevlig fredag alla!


HÖSTLOV!!! (Ninni)

Det känns så bra!!!
Om någon undrar, alltså..
;)


Nej (Anna)

Nej, säger jag. Det är ju inte värt att blogga. Som jag har bloggat på senaste! UJUJUJ! Nä, nu får det vara nog för idag. En mycket bra dag förövrigt! :DD

Surt hej då.

Det bästa som finns! (Anna)

BLINK 182 OCH GYMNASTIK! Vilken fullträff! Det är ju allt jag behöver i livet (och så lite sneakers med då kanske....)

Titta, lyssna och njut! :DD

Perras syrra fyllde 20.... fubbigt (Anna)

I lördagskväll var jag på stor fest hos Perras syrra Ellen som fyllde 20. Oh, den som var 20 alltså..... Vilken fantastisk ålder.... Nåja och iallafall... Vi åkte till Vimmerby efter jobbet och det bjöds på mat och tårta och en massa gott. Det var typ 60 pers där alltså, det är lite skillnad mot våran släkt.. Vi är typ 10. Och då var det många som inte var där i lördags ändå. Det är nog lite kul med en sån där stor släkt ändå, för jag har då aldrig varit med om like till släktkalas. Det var fritt alkoholflöde och bjöds på underhållning i form av sång och musik. Eller underhållning.... nja.... jag har tillexempel aldrig hört Perra sjunga falskt förut, men å andra sidan kom han ju inte ens ihåg att han hade sjungit...

Här kommer några bilder:


Arwid, Ellen och Glenn.


Lite familj och mat.


Mamma Yvonne och Ellen.


Glenn, Ellen, Jonthe, jag och Perra.


Jag äter en böna och Perra är SNYGG!!! HAHA :D:P


Alla var glada!


Linda, Glenn och Jonthe.


Så mysigt!


Ellen och pappa Thomas.

Ja det var det, för nu tycker jag att jag har bloggat ikapp ändå. För sen på söndagen var det ju tävling, som ni redan hört allt om. Så nu får det bli FILMEN!

Puss och kram!

Jag är en jäkla bangare! (Anna)

Nu är alla mina killar på fest och jag hade lovat att följa med. Ni vet lite onsdagsfest är ju aldrig fel! MEN, här sitter jag ändå och glor som en socialt missanpassad jäkel och valde film och slapp framför människor och rosé. Nu får det bli att kolla på Stick It och dricka läsk och önska att jag inte var så fet så att jag hade kunnat käka lite godis till.



Annars har det varit en vanlig dag idag. Ganska iallafall. På jobbet har tillexempel Frida (mest) och jag (liiiiite) varit manliga och borrat (Frida) och hamrat (jag). Jag gillar att slå på saker.



Sen har jag hjälpt lite kunder att prova kläder och så som vanligt. Det verkar dock som om en del inte gillar när man tar kort på dem i provrummen.



Ja där ser vi allt en kalsong titta fram!

Nej vars, det är Dempe som provar jeans. Jag tar faktiskt inte kort på okända, avklädda män så ofta.....

MEN det har hänt nåt annorlunda idag! Jag har fått ett klagomål från en gymnastikmamma till ett av barnen i den minsta gruppen!!! OJOJOJ, jag har bara fått ett klagomål förut på ÅTTA år. Nu känner jag mig misslyckad. Men jag kan ju inte ändra hur jag är, och jag vill inte ha nån lekgymnastik, utan riktig gymnastik. Jag ÄLSKAR ju gymnastik, och vill inte bara fungera som barnvakt en timme liksom. Och jag vet att jag kanske inte är världens bästa med barn...... Men jag gillar att de ringer och säger till. Det är modigt och sjyst tycker jag. Jag försöker vara en bra tränare. Men såklart att inte alla gillar min stil, så är det ju.

Nu blir det cola zero! Smaskens!

Nääää (Anna)

Nä nu får det vara bra! Det får bli inlägg om helgen imorn istället.

Jag har tänkt att jag ska blogga lite på
WGF-bloggen också. Lägga in lite tävlingsbilder och sånt. Så gå dit och titta med :DD

Och så ska vi ju se ALF!


Fredagsmys.... INTE DIREKT! (Anna)

Nä i fredags var det inget mys på schemat direkt. Det var nämligen GASTROSKOPI! Det är nämligen det VÄRSTA som finns att göra. Det går inte förklara hur hemskt det är. När de kör ner slangen i halsen alltså, jag drog upp kameran i ren panik två gånger, sen fick jag näsblod så det var fyra liter blod och några deciliter kräks på britsen efter mig. Mysigt va?



Jaha, kunde jag göra nåt mer den dagen? Nej. Kunde jag följa med på Into the Wild på kvällen? Nej. Låg jag hemma och tittade på Idol (som var dåligt)? Jajamensan. Vilken jäkla kväll. Jag kände mig så trälig och tyckte lite synd om mig själv. Men så är det med det.

OH vad intressant att jag gör såna här varje-dag-inlägg va? Jag har ju haft riktigt intressanta dagar... HAHA:DD

Vi börjar med i torsdags då... (Anna)

Ja, så länge sen är det ju jag bloggade, typ.

I torsdags var det jobb och gymnastik på schemat. Här kommer några bilder från min träning på kvällen:


Niklas är den starkaste jag vet. Det är sant!


Fast ibland faller ju även han platt.


Andreas vill göra likdant såklart. Här ser vi honom på väg upp igen... HAHAHA


Och så har vi söta Tove som åker tre veckor till typ Nya Zeeland, jag är inget avundssjuk, ohhhh nej. Men kolla vilka roliga armar hon har! Hon är helt lealös den tjejen alltså!

Det är alltid roligt på gymnastiken, fast den här terminen har jag bara kört på torsdagar. Jag vet, jag är lat. Men ikväll har jag ju faktiskt varit hos mamma, plus att det så halt och vi inte har vinterdäck än. Men jag ska börja träna mer alltså, för nu är jag ohyggligt fläbbig!

Men nog om det och om torsdagen 21 oktober 2010.

Hos mamma Eva (Anna)

Ibland kan det vara farligt att rida. Det kan sluta så här:



Det där är ett brutet nyckelben om nåt! Nu skänker vi alla en extra tanke till mamma Eva så hon, hennes nyckelben och hennes revben läker fort.


Tjena! (Anna)

Jag LJÖG igår. Jag tänker inte blogga igen nu. Jag tänker att göra det imorgon. För nu är det sent och jag är trött. Med sent menar jag att jag och Perra måste hinna se några avsnitt av den nya serien vi har börjat följa nu när True Blood är slut. Eller nya och nya. Den väldigt gamla serien. Nämligen ALF! HAHAHAHA han är skitcool. Förutom att han äter katter då :P



Och så kan ni väl få klippet på tumblingvarven också, jag vet att många av våra läsare har bett om det... ;P:D Titta och njut:


Nu har vi städat hela kvällen och imorgon klockan 9 kommer Corren. Så jag ska lägga mig med Perra nu och titta på Alf, så jag är utvilad då.

Och imorn hörs vi om helgen och så med då!

Hej hopp!

Vi ÄGDE, som alltid! (Anna)

Det blir bara ett litet kort inlägg, men imorn lovar jag att blogga om de senaste dagarna, då jag har varit dålig på att uppdatera er igen.

Men jag måste få berätta om dagens tävling såklart! Vi kom FYRA på tumblingen med poängen 8,55 och SEXA på trampetten med 8,3! Av 20 lag!!! Hur imponerande är inte det? De är så jäkla duktiga alltså! De presterar alltid när det är tävling. Vi är så stolta idag!
Här ser ni trampettvarven.
Nu är jag så trött att jag typ dör. Men vi hörs imorn lovar jag!

Bästa tjejerna!!! Strålande prestationer, ...

img_0077 (MMS)

Bästa tjejerna!!! Strålande prestationer, nu väntar vi på poängen.


Det börjar dra ihop sig till tävlingsstart...

img_0075 (MMS)

Det börjar dra ihop sig till tävlingsstart. Heja oss!!!


Nu åker vi till Katrineholm. Här ska tävla...

img_0071 (MMS)

Nu åker vi till Katrineholm. Här ska tävlas!! :)


Idag firar vi världens bästa Malin när hon...

img_0068 (MMS)

Idag firar vi världens bästa Malin när hon fyller 22.


Idag firar vi Janne. Igen. :)

img_0063 (MMS)

Idag firar vi Janne. Igen. :)


Hos Gulla (Anna)

Idag har det varit en ganska vanlig dag. Jo visst serni.

Imorse ringde Corren, jag har en dejt med Lars på tisdag kl. 9.00, men det får ni ju veta mer om senare såklart.

Sen var det jobbjobbelijobbjobb.

Sen var jag hoss Gulla på middag. Det bjöds på grönsakspaj, kyckling och kokta rödbetor med ost. OJOJOJ, jag åt så jag sprack. Sen till efterätt var det morotskaka! OJOJOJOJOJOJOJ, det är typ det bästa jag vet! Och det är inte ofta nån bakar glutenfritt bara till mig <3 Sen pratade vi och umgicks och hade det så trevligt så.

Och nu är jag alltså hemma.

Och vad tror ni att det blir då? Jo....... TRUE BLOOD! Nu är det inte mycket kvar på säsongen. Inte mycket alls.....


HB721-Främmande föremål i klöv (Ninni)

Jag har en ledig kväll!! Det händer inte ofta kan jag lova. Jag har tvättat och fixat och fejat. Inte dumt alls faktiskt. Och nu har jag parkerat mig i soffan med Ragge och datorn i knät och jag tänker inte göra någon mer nytta alls idag.

Det är helt sjukt mycket på jobbet just nu. Känns som om jag bor på jobbet, nästan. MEN, mitt mål att vara klar med utvecklingssamtalen innan lovet verkar nås. Nu har jag hunnit med 15 av 20. För första gången tänker jag vara helt och hållet ledig på höstlovet.

Ragge-kraken är lite mattesjuk och lider av närhetsbehov. Han har skadad nämligen. Han har på sistone haltat när han går på taggit underlag och jag hittade ett sår mellan trampdynorna. Ett besök hos veterinären blev till slut nödvändigt och röntgen visade att han har fått in något i tassen. Vad är inte säkert, men det ska bli spännande att få reda på. Nu ska han äta antibiotika i 20 dagar och om såret inte har läkt efter det så blir det operation. Det småskojiga i det hela var att veterinären inte hade den här åkomman inlagd på datorn, så på pappret har Ragge alltså drabbats av "HB721-Främmande föremål i klöv".

Mindre roligt med veterinärbesöket var att man hittade pigmentfläckar på Ragges ögon. Vi får se hur det blir med det framöver.

Så här ser resten av min vecka ut (bortsett från en massa jobbande då):
Torsdag: Genrep inför helgens tävling. Ska bli så kul! Hoppas inte att det går för bra. Därefter träning med vanliga torsdagsgruppen.
Fredag: In till stan snabbt som attans efter jobbet, därefter stort släktfirande för Janne som har fyllt år.
Lördag: Stockholmsbesök och firande av världens bästa Malin som fyller 30.
Söndag: Gymnastiktävling i Katrineholm. Wiihii!

Men ni, det ska väl inte snöa inatt, va? Så kan väl bara inte vädret göra??!! Snön förvann ju för sjutton inte förrän i maj. Det är ju inte ens ett halvår utan snö. Vilket skitklimat vi har här i landet.

Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting och killa Ragge på magen.

Puss på er!

Så söööööt! (Anna)

Jag har väl berättat att min granne Christer har köpt en ny hund? Diesel är 9 veckor och det SÖTASTE jag sett i mitt liv! Jag ska ta ett kort nästa gång så ni får se! Jag vet inte riktigt om Christer uppskattar att jag ringer på dörren stup i ett. Men jag kan inte hålla mig borta!

Det får bli ett lite tråkigt inlägg idag. Jag har ju bloggat så mycket på senaste. Nu ska vi se vidare på True Blood. Det är så skiiitbra!

Förövrigt har vi numera en handlös skyltdocka på jobbet. Men allt går ju att fixa med lite tejp.

Lugn dag idag, som sagt. Men det var min faviritlunch på Thai Coconut: Green day.



C-ya!

Klantigt! (Anna)

Jag har tappat mtt tågkort. Det går inte ut förrän typ 5 november egentligen. Men nu måste jag köpa ett nytt ändå. Klantigt va!?!

Annars har jag klantat mig fler gånger idag. Tex när en kvinna skulle lämna tillbaka en jacka råkade jag dra pengar på hennes kort istället för att sätta tillbaka. Hon fick alltså betala 3800 kronor för ingenting. Dyrt. Men som tur var hade vi hennes nummer för hon ville beställa en annan jacka. Så då fick jag ringa och skämmas och be henne komma tillbaka och få sina pengar. Ojojoj.... PINSAMT! Veckans anställd = inte jag.

Sen har det ju även varit gymnastik idag. Det gick sådär, men det ska inte gå bra den här veckan. Så kommer det gå skitbra på tävlingen på söndag istället.

Jag har massor roligt att skriva egentligen, men jag tycker inte att jag får nån feedback på mitt bloggade så jag struntar i't. Nu får det bli True Blood och Cola Zero, och fösöka tvinga Perra till lite massage. Förövrigt tappade jag tvålen i duschen förrut, men det gick bra! HAHA ;P


Älska spontanbesök! Särskilt en mörk månda...

img_0062 (MMS)

Älska spontanbesök! Särskilt en mörk måndag.     <3


Baskalas <3 (Anna)

Nu kommer det då! Inlägget om igår, som ni alla väntar på...... ;P

Först skulle jag och Johanna laga mat. Det skulle vara rikligt med smör i pannan.


Sen drack vi vin och åt räkor.


Johanna lagade det mesta.


Sen tittade vi på Dansfeber. HAHA riktigt töntigt faktiskt. Men medryckande... ;P


Som vanligt skrattade vi så mycket att jag grät!


Och som vanligt tog vi några idolbilder på oss själva:






Och sen fick Perra äntligen en legitim anledning att ta Johanna på stjärten. Det gjorde han!


Sen kom vi då till Baskalaset! Här är kungarna:



Och nu kommer bara några festbilder. Jag orkar inte kommentera mera...


















Jaja, ni får väl några fler idolbilder på mig och Johanna då. Vi tog några stycken ute också nämligen:





(Idolbilden på Mathias är en bonus)

Nu ska vi titta vidare på True Blood. Fortsatt trevlig söndagskväll önskar jag er.

På City Gross idag (Anna)

Apelsin/passionsfruktjuice
Avocado
Baby Bel-ostar
Kalkonpålägg
Broccoli
Chips
Clementin
Cola + Cola zero (6 flaskor....)
Creme fraiche
Tranbärsjuice
Dextrosol
Tuggummi
Kycklingfiléer
Gräddfil
Gurka
Kalkonfärs
Mjölk
Lök
Vitlök
Matyoghurt
Honungsmelon
Morötter
Oboy
Pepparsalami
Potatis
Potatisgratäng (vi var lata och köpte färdig...)
Rödspätta
Tagliatelle
Vitkål
Vaniljyoghurt
Ägg
Äpplen

Ja, det var dagens inhandling på City Gross. Men vi glömde BOSTONGURKA. Det kan ha varit för jag blev lite distraherad av vad de sålde idag:

Vikålen! Det är en rolig ål, har jag hört....

Perra snarkar som en gris (Anna)

Jag har tänkt att blogga om igårkväll med såklart, för det blev en riktigt blöt kväll, men jag bloggar om idag först, galet va???

Just nu tillexempel, ligger Perra fortfarande i sängen och SOVER och snarkar som en riktig tjockis. Jag fattar inte hur han kan vara så trött, han var ju hemma hela kvällen och tog det lugnt (förutom när han hämtade mig och Johanna vid tre då <3). En rolig sak med Perra är ju förövrigt att han är stenpank just nu, men valde ändå att lägga sina sista pengar på ett DAMMSUGARMUNSTYCKE som han tyckte verkade bra....... Ja..... NORMALT??? HAHA :D;P

Jag har ju haft gymnastikträning 11-13. Det gick lite sådär idag, men det var för att vi petade lite detaljer och så och då brukar det bli lite svajigt. Idag kom nämligen Lugi och tränade med oss. Det är alltid kul. För nästa söndag är det ju TÄVLING! <3<3<3<3 Nä, men det gick väl bra idag alltså får man väl säga ändå. De flesta av MINA ;P gymnaster är så härliga alltså, de tycker alltid att det är kul att träna och det är aldrig nåt tjafs eller så, det är verkligen bara ett rent NÖJE att träna dem. Tänk om alla barn/ungdomar vore som dem, då vore ju världen en felfri plats alltså!

Nåja, idag bor Grappo här, så jag har tänkt gå ut på promenad med honom nu. Jag gissar ju på att jag får gå själv. Men först måste jag nog äta. Så jag går och lagar lite mat, tar ut Grappo en runda och sen ses vi igen. För idag ska jag bara slappa har jag sagt! Och tvätta förresten ja.....

Fredagen då.... (Anna)

Ja nu är allt på plats igen. Jag har min mobil igen och känner mig äntligen hel. Det är så träligt att vara utan mobilen sådär länge (7 timmar blev det ju igår!) men vad många som hör av sig ändå. När jag hämtade mobilen hade följande hänt:

X Perra hade ringt.
X Perra hade ringt igen.

Ja..... Det kändes ju lite tragiskt. Men det var sant. Jag hade räknat med lite mer faktiskt...... Nåja.

Men nu ska jag ju blogga om i fredags först. Det var en riktigt bra dag.

Först var Alexandra här på frukost. Hon kom lite efter kl. 8 och vi åt riktig lyxfrukost! Det var äggröra, prinskorv, pannkakor med färska hallon och socker(<3), färskpressad juice, mackor med ost, kalkonpastrami, avokado och rödlök och en massa frukt, såsom melon, vindruvor, grapefrukt och kiwi. Ja det var nog allt, men snacka om lyxig frulle! Och helt underbart sällskap såklart. Det var ju det bästa. Vi ses ju inte så mycket Alle och jag, men det är ju lika gudomligt varje gång vi gör det!!! Och två timmar blev ju lite kort men...


Ja här sitter Alexandra och Tova och äter pannkakor.

Sen jobbade jag hela dagen. Det var kul såklart, jag lägger in varor i våran webshop som ska vara klar snart... Typ.

Sen på kvällen hade jag, Johanna och Perra taco- och Idolkväll. Jag har ta mej fasen aldrig skrattat så mycket som i fredagskväll. Några av roligheterna var när Johanna drack Milkshake ur Perras glas, när Perra hostade och Johanna spottade ut läsk och så självklart Andreas/Anders/Jim Weise (jag minns inte vad han heter...) felsjungning om FACE. OJOJOJ, om alla kvällar vore som denna. Jag hade förövrigt inte sett nåt Idol innan. Men det var ganska dåligt tycker jag. Hualigen.


Ja ni ser ju vad Perra och Johanna tycker om Idol iallafall..... CHEEEEEEEEEEEEEEESE (som han sjöng)

Det var en fredag 15 oktober det. Det dröjer tills nästa gång.

AJAJAJAJAJ (Anna)

Jag måste meddela till er alla som försöker nå mig just nu (och det lär ju vara många!!!) att jag har glömt min mobil på jobbet idag. Så ni får helt enkelt ringa hem till mig, eller nöja er med att jag ringer/smsar tillbaka senare ikväll när jag hämtar den. Ja, vi ska ju ändå ut sen, så jag ska ju till Linköping anyway.

Men det innebär ju att jag inte kan blogga om igår nu (eftersom jag har korten på mobilen). Så det får bli imorn det.

Men nu får ni försöka ha en sån trevlig eftermiddag ni kan utan mig då.

Hej hopp!

PS: There's a whole in my face, you can se it in my face, it's a really big face.... HAHAHAHA WEISE alltså!


PS (Anna)

Jag har ju glömt berätta om att Ninni och jag blev så hårt uppraggade i tisdags när vi var ute på promenad med våra västar och hundar. Joråsåatte..... Åtminstonde två EPA-traktorer tävlade om vår gunst på stationsrakan. Fram och tillbaka, tutandes och burnandes.

Jag undrar dock lite hur de tänkte, Ninni och jag såg varken särskilt sexuella eller tillgängliga ut. Vi såg ut som två 31- och 27-åringar som var ute och gick med sina hundar. Och sina reflexer.

Hej hopp!

Min aktiva dag (Anna)

Idag har det gott stup i ett och kvart över tjugo i. Vilken dag! Men vad rolig den har varit!

Jaha först har jag ju jobbat och det var inte så mycket speciellt med det. Förutom att Johanna jobbade idag med och vi inte har träffats sen förra lördagen. Det är väldigt långt för att vara oss <3 .

Men sen har det varit gymnastik ni! Ojojoj, jag kom till gymnastiksalen klockan 16.00 och kom hem nu för tio minuter sen. Först tränar ju
truppen till 18.00. Sen tränar 8år uppåt kl. 18-19. Och sen idag har jag även haft vuxengymnastiken kl 19-20. Alltså tränat de äldre motionärerna. Det var ganska roligt, jag lät dem träna på Airflooret också tillexempel, så de fick hoppa lite och ha sig. Jag skulle tyckt att det var jätteroligt med den träningen jag körde idag iallafall, om jag var äldre... ;P Närå, men vi körde ju stationsträning också, med olika styrkeövningar och lite kondition typ boxning, hantlar, hopprep och massa annat!

Sen tränade jag gymnastik i T1-hallen 20.30-22.15. Det var skitkul! Idag har vi rockat rockring i typ en timma, bland annat liggandes på rygg och rockat med båda benen i luften, med ett ben i luften, stående i brygga med ett ben i luften, ståendes på ett ben och byta mellan ben och arm..... Och ja, vi kunde allting! Det var typ den roligaste träningen EVER!

Så nu är jag lycklig och glad och ska bara duscha och sen gå och sova. För imorgon är schemat lika fullspäckat igen, och det ska bli en så rolig daaaaag!!!

Puss och kram!


Hannas födelsedagskalas (Ninni)

I lördags kom Hanna hem från Stockholm för att bli firad av oss nära och kära. En toppenkväll för en toppenpingla. Hon bjöd på god mat och dryck och många skratt och vi firade långt in på småtimmarna.

Här kommer lite mingelbilder.


En halv Dennis, en glad Lotta, en glad Patrik och en glad Hanna.


Hanna bjöd självklart på bubbel. Det är ett måste när man fyller 22.


Bodil är stark och orkade bära hela Trädgårdslund.


Lotta, Fredrik, Mårten och jag.


Halva Fredrik, Per, Dennis, Lotta och Patrik.


Vi sjöng så klart för Hanna. Det var fantastiskt vackert och Hanna var djupt rörd.


Sen var Patrik, Dennis och jag tvugna att testa lite olika funktioner på våra telefoner så vi spred ut oss i huset. Patrik tog med sig Tilia och gömde sig i Janes tvättstuga.


Dennis och Ragge Ragnarsson hittade ett mysigt krypin. Men vad är det för otäckt spöke i fönstret? Trädgårdslundsspöket? Eller bara ett helt vanligt åkerspöke?


Stackars Katrin kom i sällskap med sina amerikanska kryckor. Och Rickard också förstås. Hon fick låna en korg av Jane att ha det onda benet på under middagen. Vi ville så klart höra allt om hennes brutala VM-upplevelse. Man blir så imponerad av Katrins styrka och förmåga att ta allt med ro. Det är coolt!


Efter middagen kände sig herrarna lite mätta och tog därför en promenad. Vuxet? Då blev det tjejsnack. :)



Spexaren Dennis och min fina vän Hanna.

Tack för en trevlig kväll!!

Helgens fest (Anna)

Jo då, nu ska ni få se bilder från lördagens fest! Här kommer ett urval:


Stina gick All in. På bordet!


Jag, Perra och Dempe tog det lite lugnare. Först iallafall... :P


Sen kom Stina och jag igång med headbangandet.


Och sen inledde jag en relation både med Ellinor och med Tamburinen. Perra och Dempe spelar lite seriöst i bakgrunden.


Sen skulle Stina lära sig fyrtakt. Dennis hjälpte till....


...och det gick ju alldeles utmärkt. Stina var en riktig naturbegåvning ;P


Viktor hejade mest på.


Här kör pojkarna igen.


Anna var H-O-T!


Och hon kunde spela trummor.


Dessutom lärde hon sig ju introt till Smoke on the water och tillsammans med Stinas fyrtakt uppstod ljuv musik.....


Vi hoppas på att få en spelning snart. För nu är bandet komplett! ;D


Mer vin!


Och mer trummor!


Ja, och mer tamburin (tydligen).


Perra och Stina lyssnade och njöt.


Kul?


Fina flickor!


Fina flickor, sa jag!

Ja det var några kort iallafall.

Men nu får det vara bra för idag.

TJYSS!


Skofetish! (Anna)

Jag gillar skor. Just nu har jag 53 par skor framme som jag använder. Fast sen har jag ju några utlånade till Ninni och Johanna. Så jag har kanske 60 par skor framme som jag använder just nu. Och hur många jag har undanstoppade vill jag inte ens tänka på!!!! Jag är ju galen!

Här kommer lite bilder och lite historier. Jag vet att ni vill läsa om det... HAHA :D ;P


Här ser vi en liten överblick över en del av min skohylla. Nu ska ni få en närmare titt:


Längst upp t.v: Nike Air Max 1 (längst in) och Nike Air Structure Triax 91
Längst upp t.h: Adidas ZX700 (de hade jag på Ninnis bröllop när jag var brudtärna...)
Längst ner t.v: 2 par Nike Air Max 90
Längst ner t.h: Adidas SL72 (närmst) och Adidas LA Trainer (i originalfärg) och de är ta mig tusan de skönaste skorna jag äger!


Längst upp t.v: Nike Dunk low (längst in) och Nike 6.0 Air Mogan wake
Längst upp t.h: Adidas Julrunner (fast jag har bara ställt dem sådär för kameran, jag änvänder likadana när jag har dem på mig...)
Mitten t.v: Nike Oncore (också 6.0) och Nike... hmmmm gah hjärnsläpp, jag kan inte 6.0-serien lika bra!
Mitten t.h: Adidas Adi Hoop low (längst in) och Adidas Adi Hoop mid
Längst ner t.v: Nike Elite SI (längst in) och Nike Metro Plus
Längst ner t.h: Adidas Stan Smith Trefoil mid


Längst upp t.v: 2 par Vans Era
Längst upp t.h: 2 par Nike Air Max 1
Längst ner t.v: 2 par Vans Old School
Längst ner t.h: Nike Air Classic (längst in) och Nike Air Max Light


Längst upp t.v: 3 par Vans Authentic
Längst upp t.h: 2 par Nike Air Max 90
Mitten t.v: 2 par Vans Authentic
Mitten t.h: 2 par Nike Air Force 1 mid
Längst ner t.v: Nike Air force 1 low (längst in) och Nike Dunk low
Längst ner t.h: 2 par Nike Terminator low


Längst upp: Vans Old School hi
Längst ner: 2 par Converse ox


Längst upp: 2 par Converse ox
Längst ner: Converse hi


OCH de enda skor jag äger som inte är sneakers: Ett par Dr Martens-kängor.


Och här syns från vänster: New Balance 574, Vans Classic Slip-on, Nike Air Royalty (grymma!), Puma Tekkies och sist ett par Puma Cabana Racer II.


Ja, det blev ju bara 51 skor, tänker ni, men sanningen är att jag har två par skor till framme, ett par fula träningsskor och så mina helt underbara Nike Air Pegasus som jag köpte 1998. De är mina bästa skor helt klart!

(Obs, här ser ni även Perras skor. Han har typ 12 par gympaskor, det tycker jag är ganska bra ändå!)


Längtar till sommaren!!!! (Anna)

Fatta hur långt det är kvar till sommaren! Jag hatar oktober, november, december, januari, februari och mars. När jag blir rik ska jag bo utomlands under dessa månader. JAG HATAR KYLA OCH ÄCKELSNÖ OCH REGN!!!!!!

Tänk när vi var i USA i somras.... I love California!



Vi åkte Boogie Board på Newport Beach.






Och vi var på Sixflags! Bästa nöjesparken ever!




Och så var vi på Wild Rivers, ett vattenland...








Och Perra trampade nästan på en orm en gång.


Det här var våran pool, ja eller Åsa och Adams pool alltså. Där hade vi det helt underbart!


Man var fin och gick på fest i LA.


Som midsommarfesten till exempel.


Den andra poolen som hörde till huset.


Man var ute och åt på fantastiska restauranger, med utsikt över hela LA.


Fantastiska Åsa och Adam!




På kvällarna låg vi i bubbelpoolen mest. Den var typ 45 grader varm!


Såklart att vi åkte till Hollywood.




Michael Jacksons stjärna på Hollywood boulevard. Vi var där på hans ettårsdödsdag!


Best place ever: Amoeba record store i LA.


Fet festival: Vans warped tour! (jag kommer att blogga om den nån annan gång, den är värd ett helt inlägg!!!)






Shopping i Santa Monica!


LAS VEGAS BABY!




Vi bodde på hotell Monte Carlo, det var så dölyxigt! Några pooler.


Och bada gick åt, för det var 50 grader varmt!!!










Såklart att vi spelade på Caesars Palace!


Bellagio hotell.


Med sin kända vattenshow.


4 timmars bilresa genom öken, på en väg som gick typ bara rakt fram.


Mer bad i poolen.


Och så ut på cykelturer i Irvine.


Huntington beach.


FATTA att man käkade glass i lösvikt. Varför finns inte det i Sverige???


Roger - en riktig amerikan...




Huset <3


Ja, nån dag hade vi lite otur med vädret, som här på Laguna Beach. Men det ser ganska gött ut ändå...


Oj, vad man längtar tillbaka. Och ja, vi kommer att åka till Kalifornien nästa sommar med. Men jag kan tänka mig att stanna till lite i Miami då först. Det verkar coolt.

Gedigen tisdag 12/10 (Anna)

Då kör vi en liten beskrivning av dagen igen!

Idag har jag varit på kurs i Norrköping. Det var ju trevligt. Jag lärde mig mycket nytt.

Sen jobbade jag ju vanligt eftermiddag. Då var det jag, Frida och våran nya praktikant Mathias.



Sen kom vi hem och åt pasta med pastasås. Vilket gourmetkock ja är va? Ja och sen var ju jag och Ninni, Joppe och Ragge ute och gick i en och en halv timme. Det var kallt, men uppfriskande.

Sen har jag och Perra sett på senaste How I met your mother och Two and a half men.

Roligare än så här blir inte dagen.

Men snart är det ju onsdag. Och då är det ju snart torsdag och gymnastik igen <3

Safety first när man ska på kvällspromenad.

img_0044 (MMS)

Safety first när man ska på kvällspromenad.


Testing Testing :)

img_0039 (MMS)

Testing Testing :)


Måndag 11/10 (Anna)

Titta, jag har hållt mitt löfte en hel dag! Eller halva löftet iallafall. Jag har ju inte rockat rockring idag. Än.

Idag har det varit jobb. Våran praktikant Mathias har börjat idag. Så nu är vi hela fyra stycken som jobbar på Sportif. En kvartett. Imorn blir det kurs faktiskt. Jag och Pelle åker till Norrköping, redan med 7.53-tåget. Sen ska vi lära oss kassasystem och annat viktigt.

Sen har det ju varit gymnastik också <3. Det gick skitbra med truppen idag alltså! Både på tumblingen och trampetten. Det var såååå roligt!!! Och så har jag ju tränat själv med.

Sen har vi ätit potatismos och köttbullar. Och sedan har vi ätit tårtta och tittat på det SISTA avsnittet Rederiet. Så nu är det slut. Lite sorgligt faktiskt......

Dessutom har jag sjungit riktigt snyggt i duschen. Jag hade ulkonsert med Perra. Han ska nu ansöka om skilsmässa.

Nu ska jag borsta tänderna. Sen ska jag gå och lägga mig relativt tidigt idag då, jag ska ju upp typ kvart i sju!!!!!!

Inga bilder idag heller... Men snart kommer jag att blogga med bilder! Det är ju roligare...

Puss


Veckan som gick: (Anna)

Hej.

Jag ska försöka blogga varje dag har jag tänkt. Jag har faktiskt lite tid nu om kvällarna sådär efter elva-tolvhugget ungefär. Ni vet då jag borde umgås med Perra inte sitta framför datorn.

Förra lördagen var det riktigt roligt. Först var jag, Johanna, Perra och Arvid och åt på Ghingis. Vi drack alkholhaltiga drycker också. Sen kom Stina, Dennis och Viktor. Vi gick till the Champs och spelade pingis. Ghingis och pingis kan man säga. Sjukt rolig kväll, fast Arvid smashade racketet i huvudet på mig.

Förra söndagen vet ni, den tänker jag också börja att berätta om. Då hade jag först gymnastikträning mellan 11-13. Det gick så bra så, som alltid. Sen hade jag avslutning på min hundkurs 13.30-15. Det gick jättebra såklart. Joppe har varit en riktig stjärna hela hösten. Enligt mej. Sen var jag handbollsspeaker 15.30-17.00. Det gick också bra, för mig iallafall, men inte för Mantorp då. Så det var ju en ganska fullspäckad söndag det. Sen bakade Perra kanelbullar, ohhh det var helt fantastiskt gott!

Sen var det jobb och gymnastik i måndags. Och sen blev jag SJUK! Jo det är sant. Men jag jobbade ju tisdag, onsdag, torsdag ändå såklart. Och hade gymnastik i torsdags med. I fredags var det bättre tyckte jag allt. Så jag jobbade ju och så, och sen på kvällen skulle jag och Stina gå ut. Det var SWEAT! och det verkade som om det skulle bli en riktig brakkväll. Men nähä.... Jag mådde skit alltså på kvällen, så jag fick VARA HEMMA EN FREDAGSKVÄLL!!!! :( :( Det var ju ganska skönt, men TRÅKIGT!

Igår var det ju jobb också, och sen på kvällen blev det äntligen lite galej! Jag, Stina, Anna W och Ellinor begav oss till Perra och Dennis i deras studio och vi hade en riktig helkvällsfest. Det visade sig att Stina var en jäkel på trummor och Anna spelar nu Smoke on the water flytande. Personligen gillade jag Dennis sång mest som vanligt. Han är tondöv och det är alltid lika underhållande när han ska sjunga Håkan Hellström, haha :D Jag kommer att publicera lite bilder så fort Stina, Anna eller Ellinor lagt ut dem på facebook. Jag tog inga själv. Jag var lat.

Idag har jag, Anna, Ebba, Elin och Sofia varit i Motala och tränat 11-14.30. De var sjukt duktiga! Sen var det handboll igen. Det var en jättespännande match, som slutade 25-25. Personligen gjorde jag min bästa speakerinsats nånsin. Tyvärr var det nåt knas med högtalarna så jag hördes inte. Sen har vi ätit köttfärslimpa.

Och nu ska vi se klart på Rederiet. Vi är alltså på avsnitt 316 av 319. Det är ju så man kommer bli lite ledsen när det tar slut....


Åhhh, långt inlägg, ingen bild, bara text!


Godnatt! Puss!!!!

Mina löften (Anna)

1. Blogga varje dag.
2. Rocka rockring.

Ja, jag tror att det var mer men......

Mer träning.. (Ninni)

Ni får ju oftast se alla coola grejer som tjejerna gör. Nu ska ni får se lite från uppvärmningen och stretchingen. Vi lägger första halvtimmen av varje pass på det.

Så här kan en helt vanlig uppvärmningsrunda se ut:



Man får inte fuska med att mjuka sig, då blir man ingen bra gymnast. Och i WGF har vi ju som bekant bara bra gymnaster!

Här ser ni spagat med höger ben fram:


(Nu ska jag fortsätta leka med min iphone. Jag är sanslöst oteknisk, faktiskt. Är det för övrigt nån som vet om det finns nån app till blogg.se? Jag hittar ingen, men jag är ju som sagt inte så bra på sånt här.)

Lite gymnastik... (Ninni)

Känns som om det var ett tag sedan nu.

För någon vecka sedan kom äntligen vår nya trampett! Tjejerna jobbat ihop till den genom att sälja disktrasor. Inte illa! Tack också till alla er bloggläsare som har förbarmat er och köpt av oss. :)

Fast det böjade inte så bra med trampetten. Skruvarna satt så hårt vi inte lyckades få upp dem. Men som den rediga kvinna jag är hanterade jag smidigt det problemet. Jag ringde Per.


När Per hade skruvat en stund gick trampetten att använda. Kan nog tycka att leverantören borde smörja skruvarna innan de levererar en trampett för 16 tusen.


Medans Per mekade körde vi lite annat. Här är Linnéa i ett x-hopp.

Anna passade flickis med nya Matilda.


Elin... typ hängde i ett mål.


Snygga tjejer, va?

Sen kunde vi börja hoppa. Det var ovant i början och hoppen satt inte riktigt men nu börjar det verkligen ta sig. Det är ganska stor skillnad mellan gamla och nya trampetten, den här är mycket hårdare spänd och vi kan ha den mer vinklad, så det är inte helt enkelt innan man vänjer sig.


Ellen i en volt.


Anna uppe i taket.


Elin satsar...


... och voltar.

Ja det får väl räcka för den här gången.

:)

Vår mamma och vår moster (Ninni)

De är nästan lite lika, va?


Golfweekend (Ninni)

Ibland behöver man bara komma bort en stund. Då kan man göra det. Att åka bort en helg med goda vänner kan ju inte bli annat än helrätt.

Vi - Åsa, Leffan, Per och jag - har spenderat helgen på Fredensborgs Herrgård och Tobo Golfbana. Ett toppenställe som jag varmt kan rekommendera.


Vi slog ut vid lunch igår. Banan var rolig och omgivningen var fantastiskt vacker.


Åsa gjorde sitt livs första birdie. Då åkte den obligatoriska birdiewhiskeyn fram. Det var tur det, för det värmde gott i det kyliga vädret.


Paus vid hål 9. Blir det mer glamouröst än så här? Bullens, Sportlunch och bubbel.


Världens minsta dass finns tydligen här. Stor turistattraktion.


Dom är påhittiga, smålänningarna. Här kan man kombinera golf med älgjakt om man vill. Åsa ser tydligen en rejäl 40-taggare längre fram på banan.


Och när man (Åsa) ändå står där uppe kan man (Åsa) passa på att hålla ett tal till nationen.

Efter en hel dags golfande blev det välförtjänt middag i den vackra restaurangen.

    ,
Maten var god, men portionerna var små, små.. Så små att herrarna i sällskapet efter middagen återfanns i baren. Ätandes varsinn hamburgertallrik.


Leif och jag.


Åsa och Per.

Vi fortsatte tävlandet efter middagen.


Först spelade vi dart. Åsa mördade allt motstånd.


Jag nådde ju knappt upp till pilarna och då är det svårt att vinna.


Vi gjorde så klart ett avbrott för heja på Katrin. (Usch vad otäckt det såg ut när hon vurpade. Skönt att det inte gick värre än det gjorde. Så fiffiga de där nya air bag-säkerhetsvästarna är, förresten. Verkligen tur att Katrin hade än sån. Hoppas att hon snabbt kryar på sig och kommer igen. Om jag känner henne rätt är det nog precis det hon tänker göra. Vi håller tummarna för nästa OS.)


Sen tävlade vi vidare - ny gren: Biljard.


Även här var det makarna Samuelsson som tog hem vinsten. Trots att de hade delade åsikter kring hur man siktar i biljard.

I förmiddags när vi slog ut sken solen. Underbart!


Här är vi, jag, Åsa och Leffan, vid Åsas birdie-hål.


Det fanns några riktiga mördarhål. Det här var nog det värsta. Över en halv kilometer i lätt uppförsbacke. När vi skulle slå ut trängdes redan tre sällskap framför oss.


Det blir en och annan murva... Obligatoriskt för samtliga kvinnliga deltagare i bollen är att prova murvan innan man trampar tillbaka den på fairway.


Jag i en bunker... Hmm..



Det har varit en helt suverän helg! Roligt, avkopplande och mysigt. För att citera Åsa: "Det är nästan så att man önskar att man var pensionär så man kunde göra det här jämt. Fast då vill man ju vara ung så klart." Tror att det kommer att bli fler golfhelger framöver.

Upp och ner. Eller tvärtom. (Ninni)

Det har varit en riktig skitvecka, men förhoppningsvis får den ett bra slut.

Ikväll ska vi fira pappa Jim, som fyllde år i måndags. Det blir middag på Slåttervägen med hela klanen. Najs! Mamma har slavat vid spisen hela veckan så förväntningarna är höga!

Imorgon sticker vi till Vimmerby och golfar med Åsa och Leffan. Jag har inte spelat golf på en och en halv månad så viss ringrost är att räkna med. Eller så har jag kanske vilat mig i form?

Jag väntar och väntar och väntar på min iphone! Jag har ju tänkt att bloggen kommer få nytt liv då. Det är så svårt att hinna blogga när man nästan aldrig är hemma. Sen kommer jag ju kunna blogga när jag vill. :)

Avslutar med en bild på mig och Ragge Ragnarson som efter dietande numera är smalare igen. Heja! Det är alltså Ragge Ragnarsson som har blivit smalare. Hans matte går det visst fullständigt utför för numera... 




Till sist vill jag bara säga att jag har världens bästa vänner. Ni vet vilka ni är och ni är helt fantastiska. Vet inte vad jag skulle göra utan er. Tack för att ni alltid finns där. Puss på er!