En vanlig onsdag (Anna)

Idag har jag ätit en riktigt smarrig kvällsmat: Pannkakor. Dessutom gjorde jag extra många så nu har jag frusit in några. Skaplig vuxenvarning/fattigvarning. Det är vilket man vill...
174189-32
Mmmm....

Det är också underbart med två så här söta katter! Nej jag är ingen kattmänniska (I Love Dogs Too) men när man har en katt (Timon) som beter sig som en hund blir man ganska förbannad på trångsynta människor som säger att katter är otrevliga djur som är osociala och bara rivs. Timon kommer när jag ropar, kan sitta på kommando, kan stanna på kommando, åker löst i bilen sovandes på passargerarsätet (förlåt mamma) och kommer varje dag springandes och jamar för full hals när jag kommer hem och ska kela. Det är mer än vissa folks hundar gör. Min kära syster som annars är rädd för katter kan intyga om denna uuunderbara katts charm, när den ville ligga i knär hos Ninni när hon körde bil.
174189-38
Lady Pumba kramar Timon som alltid. De är såna bästisar!
174189-17174189-16
Timon busar när jag ska bada badkar.

Nu ska jag tipsa er alla om vår massiva skorea på Sportif Unlimited. 50% rea på skor, det är massor. Själv har ja köpt 4 par skor. Jag är så nöjd. I Love My Job.

Nike. Sugar. Adidas. Gravis.

Jag har lite ont i benet. Det känns nästan som om nån ska bort fem bitar av min lårmuskel igår. Ja visst ja, så var det ju också.

Häpp.


Happy Birthday Georgia (Ninni)

Det är inte helt enkelt att blogga utan ett fungerande internet. Varför kan saker bara inte fungera jämt? Blir sur på sånt.  Well well, nu är jag tillbaka igen.

Den här veckan har inte varit så vidare spännande. Livet som lärare är ingen picknick men det är skitkul. Det känns bra att vakna på morgonen och ha ett kul jobb att gå till. Min klass består av 22 killar och 6 tjejer, siffrorna talar för sig själva... Många förpubertala killar = många konstiga (och ganska roliga) diskussioner.

Pratade precis med mitt au-pairbarn Georgia. Hon är så mysig. Kan inte fatta att hon är elva. När jag kom till familjen var hon två och ett halvt. Gaah! Vad tiden går. Jag är så värdelös på att komma ihåg födelsedagar!  Nu när jag ringde och skulle gratulera visade det sig att hon fyllde igår. Jag pratade med hennes storasyster Maddie också. Hon är 16 år och riktigt rolig. Hon berättade senaste nytt om sin kille vilket känns lite obehagligt eftersom hon är typ tio år för mig. Måste åka över och hälsa på. Fördelen med lärarjobbet är ju loven, kanske går det klämma in en liten resa. Vad säger du Cici?

Nu ska jag åka och visa upp min stackars hund för min mors syjuntavänninor. Fråga inte varför de kallar det syjunta för jag har aldrig sett dem sy, ever. Det enda vår mamma någonsin sytt är två  rosa matchande byxdressar som Anna och jag visades upp i. Och även om Anna var en ganska ful bebis så var hon iallafall snyggare än byxdressen... Återkommer med bild om jag hittar någon.

Kram


Till Cecilia. (Anna)

Som den datanörd du är vet jag att du kommer att läsa det här. Kan du komma förbi jobbet med min mobil. Jag känner mej helt handi utan den.

För alla som är intresserade glömde jag den hos Cici innan gymnastiken igår, när jag var där och lade pussel. Jag älskar pussel, men kan inte lägga det hemma då Timon och Pumba äter upp mina pusselbitar.

Annars kan ja komma efter jobbet Cici, men du behöver allt få lite frisk luft... DAHAHA

Gymnastik x 2 (Anna)

Igårkväll var jag hemma hos mamma och pappa. Då ville jag inte skriva nåt utan bara umgås. Men som vanligt på måndagar hade Ninni och jag barngymnastik. Då har vi två grupper på 5-7 år och 8-12 år. Det är roligt att ha gymnastik tycker vi, men det är mycket roligare att ha torsdagsgruppen än måndagsgrupperna. För de i torsdagsgruppen är så duktiga! Av de i stora gruppen igår kan typ sex av tjugo stå på händer mot vägg. En del kan inte ens göra kullebytta. Jag förstår inte hur man kan vara så dålig att man inte ens kan det! Eller stå på händer. Vad gör egentligen dagens barn nuförtiden?


Vi tränade lite handstående, långkullebytta och kullebytta på plint, mm.


Ikväll har jag och Cici vart på våran gymnastik. Vi går två gånger i veckan i T1-hallen för Nikegymnasterna. Det är så roligt! Fast jag är helt klart sämst, men sen har man ju reumatism också, hur lätt är det att vara bendy då? Ikväll var ju inte jag med såklart (se nedan) men vi tränade flickis, salto och wallflip. Allt kan jag redan. Eller...

174189-20174189-19
Cici försöker vara lik vig som Nico (längst fram) och våran ledare (längst bak). Visst är hon det? Trots att Nico är den vigaste person jag träffat. Han kan nog peta sig i öronen med tårna. Båda samtidigt...


Visst är hon vig och vacker?

Nu ska jag sova.

Biopsi... huh... (Anna)

Idag har jag utsats för den värsta smärtan någonsin. Ja, säkert värre än att föda barn. Jag har nämligen gjort en bipsi i mitt högerlår. Piece of cake, kanske du tänker nu, men då kanske jag ska berätta att jag fick göra det utan bedövning. Doktorn jag hade, som hette typ Islan och pratade ingen svenska utan bara ryskengelska som jag inte förstod nåt av, satte förvisso in en bedövningsspruta i låret (muskeln) på mig, men att den skulle verka 5-10 minuter var inget han brydde sig om, utan började skära direkt. Jag skrek: It burns, it burns, om och om igen och fällde även några tårar. Den förskräckta sjuksköterskan bad honom då tillslut att avbryta och gav mej en ny spruta och lät den verka i 7 minuter. Sen kändes det ingenting. Jag är en sån tuffing...

Nu kan jag inte gå.

174189-31174189-30
Mitt saftiga bandage.


Så larviga man får vara... (Anna)

Idag hade jag en sån där dag när jag kände mej som 14 år igen. Jag och min vän Linda satt på våran föreläsning och hade allmänt tråkigt. Våran klämkäcka föreläsare börjar helt plötsigt att tala om de "främre" och "bakre" regionerna, vilket vi båda tycker är helt sjukt roligt. När man inte får fnissa/skratta högt blir det självklart helt omöjligt att inte göra det, och helt omöjligt att sluta. Föreläsarn förstod helt klart vad vi skrattade åt och började då helt omotiverat att retas med oss. Hon upprepade dessa ord om och om igen i tio minuter.  Kärring.

Vad de "främre" respektive "bakre" regionerna innebar vet jag inte, för jag hörde aldrig vad hon sa. Men nåt om några som var i den "bakre" regionen på en restaurant. Läbbigt...

174189-18
Linda.

Appråpå dessa regioner vill jag (och jag tror jag får stöd av Ninni) meddela alla hur jobbigt det är med HÅRT toalettpapper. Det skaver. Så till alla våra vänner: Snåla inte när ni ska välja toalettpapper. Ta det som är mjukast för regionerna. Annars kan inte de älskvärda systrarna Kellander komma och hälsa på.

174189-15
Fridas mjuka fina papper.


En go' kväll (Anna)

Igår hade jag så roligt. Ja det hela började kl 16.00 Frida kom till jobbet mitt. Jag, Frida och Arvid gick då till Platå och drack några lördagsöl. Sen kom även Cici. Vi talade om intressanta saker som kroppsbehåring hos kvinnor och puckade folk som jobbat hos Arvid.


     Cici & Arvid.              Frida.   Cici med en tandpetare i näsan.    

Alldeles för många öl senare gick vi hem till Frida och åt helt uuunderbara kycklinghamburgare (ja, hemmagjorda) och klyftpotatis och tzatziki. Ett och ett annat chips slank också ner. Att vi även såg på Sing along är något som jag väljer att inte berätta.

Sen gick vi till Cici där vi drack lite öl och drink (och Arvid drack tequila) samt spelade Cluedo.

Sen gick vi tillbaka till Platå och Arvid spelade luftsynt så vi andra nästan kissade på oss av skratt. Oj vad det var roligt. Vi drack lite drink och lite champange.


     The gang.

Sen gick jag, Cici och Arvid till Platens, och Frida gick hem. På Platens beställde Arvid en "hink med drink", och jag som är lite ekonomisk medveten var tvungen att försöka dricka upp så mycket som möjligt så att han inte hade betalat i onödan. Cici gick hem efter ett tag, men Arvid och jag stannade till stängningsdags, och förmodligen lite längre ändå.


    The VIP-room.        Full jävel.

Sen köpte vi varsin pommesfritesbricka som vi åt på jobbet. Sen gick jag hem. End of story.

Happy (Ninni)


För att inga obehagliga missförstånd ska uppstå, skriver vi numera Anna eller Ninni i rubriken så att alla ni trogna läsare vet vem som skriver inlägget.

I fredags kom det ett blombud. Det är så kul att få blommor!!! Anledningen var min stundande examen och min nystartade karriär. Blommorna var från Åsa, Pers syster, och hennes man Adam som bor i Ca, USA.

Det här är blommorna.
174189-7

Och det här är Åsa.
174189-8

Titta och njut. Även på blommorna.

Kisses

Tänkte även presentera Rockin' Rags "Ragge" Kellander-Blom. Den här killen står för många roliga inslag i mitt [Ninnis] liv och många jobbiga inslag i Annas...Kisses

NU ÄR DEN ÄNTLIGEN HÄR!!!

Den som folk har väntat på sen bloggen blev trendig.


Det här är Ninni

Det här är Kristin/Ninni (Ninni i folkmun, Kristin om man är arg på henne).

174189-4

Det här är Anna (i en förskräcklig pose som inte går att ursäkta) (inget smeknamn)

Vi är systrar. Vi skulle kunna påstå att Kristin är den snygga och Anna är den smarta, men det vore en lögn. Vilket av det får du avgöra själv.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!