Hemma (Ninni och Anna)

Jaha då var man hemma igen då. Resan har varit bra men vädret dåligt. Eftersom vi inte har några bilder just nu, blir inlägget lite trist.

Topp tre, turistattraktioner:
3.
Sacre coeur (Vi följde visserligen inte med dit men mamma, pappa och Per sa att det var trevligt.)
2. Triumfbågen (Böjd och fin.)
1. Eiffeltornet aka Parisertornet (För oss som törs...)
Bubblare: Notre Dame (Om det inte vore för alla klåfingriga tjuvidioter som stjäl kameror från stackars oskyldiga turister hade denna kyrka jobbat sig in på topp tre.)

Top tre, franska fraser:
3. Ah, Celine Dion
2. Ah, Boeuf Bourgignone (eller hut det nu stavas)
1. Ah, de föff
Bubblare: Appellez les pompiers!

Topp tre, restauranger
3.
Le Bois Rouge (Lite för pratig tant som dessutom tyckte att alla kunder var besvärliga, men god mat.)
2. Sofa (Ninni och Anna lunchade i himmelriket sista dagen och åt gott och mådde fint.)
1. La Coupole aka Kupolen (Fantastiskt service och god mat för alla utom Anna som aldrig mer ska beställa skatefish.. Nån som ens vet vad det är?)
Bubblare: Ett trevligt lunchhak på Rivolivägen, vars namn vi har glömt.

Top tre, shopping:
3.
La Fayette (Lite för fint för oss småstadsmänniskor.)
2. Samtliga skobutiker (Det var ingen hejd på de fina stövlarna i staden, framförallt för Ninni. Hon log och såg ut som en glad gris och köpte stövlar för mer pangar än resan kostade.)
1. La Colette (OUIIII!)
Bubblare: Royal Cheese (om den bara hade varit lite större...)

Top tre, medresenärer:
3. Mamma (Borde druckit lite mer whiskey.)
2. Pappa (Det var ju hans födelsedag.)
1. Ninni och Anna (Förklaring onödig.)
Bubblare: Per. Nådde inte riktigt enda fram, tyvärr. Bättre lycka nästa gång.


image1099

Lagesrapport (Ninni)

Javlar och faan. Jag har blivit bestulen. Var i Notre Dame forut (ja har turistas det ordentligt forstar ni) och vi holl alla hart i vara saker. Anna hade till och med ryggsacken pa magen sa hon smalte in fint bland de tyska turisterna. Trots det, i ett obevakat ogonblick blev jag av med min kamera med en massa fina bilder fran resan pa. Man kan ju bara hoppas att det straffar sig hart och snabbt att stjala i en kyrka...

Vi har ocksa hunnit med ett besok pa triumfbagen. Det var fint, som drottning Silvia hade sagt. Sen fick Anna sockerfall sa vi akte hem.

Pappa fyller 60 idag. Det firas rejalt ska ni veta. Ikvall skq vi till la coupole och ata och fira vidare, fast det vet inte pappsingen an saklart. Bara han inte blir besviken att vi inte tar honom med till Lido... Nu ligger alla och powernappar, utom jag som forfarande ar lite for irriterad for att kunna sova.

Annars ar det bra. Hotellet ar mysigt, restaurangerna kanonbra, vadret har varit skrutt men det verkar bli battre, sightseeingen intressant. Vad mer kan man onska sig? Ja, det skulle vara en kamera da...


Till Paris, till Paris, ska jag rida på en gris (Anna)

Hej!

Anna K här. Nu ska jag snart gå och lägga mej. Imorgon åker vi ju hela familjen till Paris så det blir en liten paus på bloggen. Men sen blir det några riktigt smaskiga inlägg om hur vi kom vilse och blev av med vårat bagage och liknande.

Idag gick jag först lite på stan innan jobbet och köpte viktiga reseattiraljer såsom hårsnoddar och korsordstidning. Sen jobbades det, idag var det jag, Avve och Fridur som försökte sätta ihop en skyltdocka. Med Arvids otroliga manskraft gick det tillslut bra och dockan, som döptes till Vips, står nu på plats i skyltfönstret för allmänheten att beskåda.

Sen lämnade jag katterna hos Linus på kvällen. Det var nästan så man fällde en tår eller två när dörren stängdes och Timon jamade i högan sky efter mig (Lady vågade sig knappt ur buren). Jag har ju alltid med mig dem överallt så de är inte vana att vara ifrån mig. Men det blir säkert bra.

Nu ska det sovas. Jag har packat öronproppar till Paris eftersom jag ska dela rum med Per som både snarkar och fiser. (Ja, Ninni ska också bo med oss, självklart.)

Ha det fiint. Hej hopp! Au Revoir!

Bara för dig Cici! (Ninni)


Woo.. Okej, jag säger bara så här... (Ninni)

Ja, här sitter jag och har inget vettigt att blogga om. Det har varit en helt vanlig måndag. Massor jobb och gymnastik efter det.

Ikväll är det stortvättarkväll inför resan. Vad tråkigt att det är hockey ikväll då, tyckte Per och begav sig till Linköping för att kolla på Lkpg-Timrå.

Annars är det lugnt. Jag har ätit en dubbeldaim så nu mår jag lite illa. Anna hälsar, apråpå det, att ni inte bör köpa den nya blanddaimpåsen då den smakar "gammal svett".

På tal om att må illa. Jag vet att det redan är lite gammalt men kolla in den här hos
cider, om ni inte har sett den tidigare. Det är riktigt äckligt, men hey, allt kan hända i direktsändning. Jag har iallafall aldrig haft sån mensvärk.

Handboll (Ninni)

Idag har vi haft familjeråd. Vi har diskuterat fram och tillbaka vilka sightseeinggrejer vi ska göra. Det lutar åt att Louvren dumpas för att ge plats åt annat. Efter det åt vi mammas goda lax.

Nu är ju hösten här och då är det handboll på söndagarna. Anna gjorde bejublad (av mig och pappa och några till) premiär som speaker. Det gick så bra så. I handbollen gick det inte lika bra. Mantorp fick storpisk av Hallby, 21-28. Fast första halvlek var helt ok.

174189-1096
Anna är helt opartisk i sin roll som speaker.

174189-1095
Ni ser Anna in action skymta mellan mantorps stora stjärnor Tomas Wallin och Robert Ström.

Robert gick för övrigt i min klass. Jag, och alla andra tjejerna i klassen, var kära i honom. När jag gick i fyran skrev jag ett kärleksbrev till honom som jag aldrig postade utan sparade i min dagbok. När jag sen blivit lite äldre och gick i högstadiet, tror det var i åttan, hittade min älskade lillasyster dagboken och brevet, och postade det...

174189-1098
Ännu en actionbild. Mannen i blått är Johan Pettersson. Den snygga, blonda kantspelaren i landlaget då det begav sig. Ni vet han som höll på att dö när han svalde sin tunga. Nu verkade han ha drabbats av den så vanligt förekommande åkomman bland killar/män i hans ålder. Hårtappning. Han var inte blond längre iaf, men ganska snygg.

HEJ!!! (Anna)

Hej. Vad gör ni? Jag är hos mamma och pappa. Sen blir det mat, och sen blir det handboll. Jag är faktiskt lite nervös för det. Jag har tillexempel drömt hela natten om olika saker som kan hända när jag ska speaka. I en dröm hade jag tillexempel inget på mig förutom knästrumpor (och ni vet ju hur fula ben jag har i det, var det som störde mig mest i drömmen, inte att jag var naken förövrigt). Jag satte även på reklamskivan i pausen och det var ett band med mig, Helena och Annika från när vi var små. I en dröm blev jag även tvungen att vara med att spela då alla i Mantorp blev skadade. Vi får hoppas att inget av detta händer.

I fredagskväll var jag med Linda. Vi åt fajitas och tittade på teve och hade det allmänt najs.

Igårkväll tvättade jag och såg på Beck. Underbart.

Ikväll ska jag nog se en Beckfilm till. Jag har ju inte sett alla de nya än, men jag gillar dem skarpt (de övriga Beckfilmerna alltså).

Ha de fiint!

Trappa på gång! (Ninni)

Min gång har saknat trappa i ett halvår. Men nu är den snart på plats. Äntligen.

174189-1094

Nu ska jag ut och klippa gräset. Hej på en stund.

Niklas - Ninni (Ninni)

Konsekvenserna av lillasysters otur börjar få gigantiska proportioner. Nu skriver tillochmed Alex Shulman om det! Kolla här.

Dock har det blivit lite av ett missförstånd. Skrev en kommentar på hans blogg imorse. Tydligen är jag lite manhaftig i mitt sätt att skriva för jag är visst en han som heter Niklas...

Lite snabb-pasta (Ninni)

Spontan-middag är alltid trevligt. Speciellt när Malin och Jens är inblandade får då motsvarar en spontanmiddag mat som normala människor sliter med i två timmar. Så även igår.

174189-1091
Fantastisk mat och väldigt imponerande dukning av Jens. (Som om inte killar kan göra det lite mysigt? Vad jag är fördomsfull! Måste jobba på det!) Gott vin var det också. I vanlig ordning.

174189-1092
Malin och jag lade upp en strategi inför Parisresan. Massor bra mattips!

174189-1093
Ragges relation till katten Ester är fortfarande frostig.


Nämen så tokigt det kan bli 2 (Ninni)

Anna vet att hon är lite dement och tänkte därför vara duktig att förbereda inför Parisresan i god tid. DÄrför hade hon redan lagt i sitt pass i väskan. Samma väska som hon hade när vi var ute i lördags.

Men eftersom Platens är ett ställe fullt av bovar, och annat löst folk, hände det som inte fick hända (enligt våra föräldrar). Anna blev bestulen på sitt bankkort. Katastofen var ett faktum. Tyvärr upptäcktes det inte förren i morse att även passet var borta. Jämmer och elände, ve och fasa, hujedamig. Mamma och pappa flög i taket (milt uttryckt). Och Anna fick smaka på riset, eller hade fått det om hon hade varit hemma.

Nu finns det ju korttidspass som Anna får skaffa. Gränskontrollen ska ha 980 lyckliga laxar för att fixa till ett sånt. Anna tar därför emot allmosor under dagen på Sport IF unlimited. Allt är välkommet. Hon tar även emot växel i form av tusingar.

Så kan det gå.

Nämen så tokigt det kan bli (Ninni)

Handbollsmatchen börjar såklart 15.30 imorgon. Ingen annan tid alltså, för alla er anna-supportrar.

Som när man bajsar (Anna)

Ikväll har det varit gymnastik igen. I den andra gruppen skulle vi träna på att spänna kroppen riktigt ordentligt i ett ljushopp, framförallt magen så att man inte svankar i hoppet. Ninni gick omkring och petade lite i barnens magar för att känna att de var spända ordentligt. Då gav plötsligt ett av barnen de andra ett riktig bra tips för hur man skulle spänna magen:
- Som när man bajsar.
Ja, precis så ska man spänna magen. Bra sagt!

Förresten kanse inte alla har nåtts av den hemska nyheten att jag inte längre har något internet. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan ändå. Just nu är jag på snabbvisit hos mamma och pappa tillexempel. Jag måste ha lite pengar eftersom att jag har tappat mitt kort. Sen ska jag till CG och handla frukostvaror och sen till gymnastiken.

Imorn ska jag gå till frisören och betala för mig. Det blev ju lite genant när jag inte hade några pengar.

Ha det underbart! Puss och hej.

Bokcirkel i Karlsbo (Ninni)

Ikväll har vi haft Bokcirkel här hemma i Karlsbo. Vi var lite seriösare den här gången. Det blev bra diskussioner och vi uppförde oss väldigt intellektuellt. Boken, Påven Johanna, fick höga betyg av samtliga, 4+ i påvekors.

174189-1087
Bokcirkelns deltagare minus mig: Hanna, Cici, Helena, Frida och Anna.

174189-1088
Anna mufsade i sig av Cannelonin.

174189-1090
Ragge fick också vara med på ett hörn. Det tackade han för genom att fisa lite extra i sömnen.

174189-1089
Frida, jag  (med mitt abnormalt lilla huvud...) och Anna med våra böcker i högsta hugg.

Vi avslutade kvällen med glass och lite Grey's. Nästa gång är det Helenas tur!

Visste ni... (Ninni)

... att Anna har en alldeles egen slags premiär på söndag 16.30?

Nej, jag trodde väl inte det. Ni kan under hösten höra hennes ljuva stämma som speaker på Mantorps hemmamatcher i handboll. Mantorp spelar ju i Allsvenskan nu, så det är fina grejer må ni tro. Vi har alltid klagat på speakern har hörts så dåligt och nu får Anna chansen att fixa det. Pappa och jag kommer sitta på våra vanliga platser som publik och moraliskt stöd. Mamma kommer antagligen vara hemma och läsa en bok.

Kolla in Mantorps spelschema här! 

Så kom till klämmanhallen på söndag och kolla in en del av de inte helt oattraktiva handbollsspelarna och lyssna på Anna. Ja, när ni ändå är där kan ni även passa på att kolla lite på matchen.

Mitt-i-natten-blogg (Ninni)

Oj oj. Systrarna Kellander är tydligen för viktiga och upptagna för att blogga just nu, vi vet att vi är lite slöa på uppdateringsfronten. Det är lite mycket nu helt enkelt.

Ikväll har jag varit hos Hanna tillsammans med Lotta och Carro. Det bjöds på delikat mat i form av kycklingpasta med spenat och soltorkade tomater. Mycket smarrigt, det blir det på nästa syjunta tror jag. Carro, som bor i Helsingborg men var hemma på besök, träffar vi så sällan så det gällde att prata ifatt. Dessvärre går en kväll alldeles för fort när man har trevligt och mycket att prata om. I vanlig ordning glömde jag kameran men jag har blivit lovad att det går bra att stjäla bilder från kvällen på Lottas blogg, som ni kan läsa
här.

Onsdagen:
8 - uppstigning, frukost, snabbscanning av corren, promenad med raggarhunden.
9 - städa inomhus (men jag struntar i att mopsa golven, undra om Helena får en allergisk reaktion då?)
10 - snygga upp i trädgården. Det ser riktigt risigt ut och grannarna har börjat blänga.
10.30 - åka till CG och storhandla.
12 - besök av en kollega som ska kolla in Pers fina stensättning. Fika.
13.30 - förbereda maten till kvällen.
15.30 - gymnastik.
17.30 - stressa hem och fixa det sista inför kvällen.
18.30 - Bokcirkel.

(Jag hoppas att ni förstår att denna planering mest är till för min egen skull och att jag är medveten om att det inte är särskilt intressant. Men om jag eventuellt har en stalker underlättar ju planeringen för denne.)


Busy tisdag (Anna)

Jag kan inte hitta någon tröja att sätta på mig idag. Det är lite jobbigt, för jag vill inte gå utan.

Igår var det gymnastik som vanligt. Jag var lite bättre i min sträckning. Snälla pappa masserade dessutom lite på lårbaksidan igårkväll så nu ska det väl vara bra.

Igår körde vi först hinderbana (det är roligt!) och sen ett väldigt mixat program med handvolt, frivolt, rondat. Sen hoppade vi trampett sista halvtimmen som vanligt. Intressant för er? Javars.

image1086

Ja vi tar alltid kort på gympan. Det tycker barnen om. Om man inte kan vara med så får man vara fotograf. Igår var tillexempel Linnea förkyld, så då fick hon vara fotograf.

Nu ska jag inte pladdra om gympa. Idag ska det jobbas. Sen ska jag till sjukan och magnetkameraröntga huvudet kl 18.30. Sen är det gymnasik. Det blir en fullspäckad dag. På jobbet har det kommit ett nytt märke (Lifetime collective) som ska packas upp. Det blir roligt.

Nu ska jag göra mig iordning.

Reminder (Ninni)

Detta berör endast bokcirkelns ärade medlemmar.

Middag serveras i Karlsbo kl 18.30, onsdagen den 19/9. Därefter diskuterar vi boken "Påven Johanna". Jag ber Er särskilt läsa författarens kommentarer i slutet av boken då det är troligt att en stor del av diskussionen kommer handla om huruvida Johanna verkligen har existerat. Att Bokcirkens medlemmar söker ytterligare information om legendens bakgrund uppmuntras men är inte, på något sätt, ett något krav för deltagande.

Efter att desserten intagits i salongen kl 21.00 är det fria aktiviteter.

Med förhoppning om en trevlig kväll hälsar jag Er varmt välkomna till Karlsbo.
Kristin Kellander,
månadens sekreterare i Bokcirkeln.

Ny vecka nya tag (Anna)

Hej!

Imorse smakade min yoggi apa. Eller jättegemmalt. Men det var det inte. Den gick ut 22 sep, stod det på kartongen. Men tvi vale, var det smakade ruttet. Jag åt fyra knäckemackor istället. Med kalkonpastrami. Det var bättre.

Nu är helgen slut. Ikväll blir det gymnastik. Hoppas jag är bättre i min sträckning.

Jag ska ringa till en kvinna på kommunen nu och begära att de skaffar nya saker till gymnastiksalen. Allt är pajj eller sunkigt.

Hej hopp!

Rättelse (Ninni)

Det stämde inte att de fick sparken pga Natalie. Tydligen var det framförandet snarare anledningen till att de fick tillbaka sina jobb.

Här kommer den riktiga anledningen till varför Anna och Frida var arbetslösa en stund igår. Nu blir det riktigt pinsamt. Jag vill varna känsliga läsare.


Pinsamt (Ninni)

Anledningen till att Anna och Frida fick sparken en lite stund...


Men... (Ninni)

...det slutade ju som bekant inte där. Det var ju lika bra att passa på att gå ut en sväng när vi nu ändå var i storstaden. Här kommer lite bilder från platens.

174189-1082
Pelles grej för kvällen, förutom att slåss då, var att klämma folks näsor mellan två ölflaskor. Därför är alla lite röda om nästippen.

174189-1083
Frida och jag bröt arm men varken hennes eller min arm gick av. Matchen slutade oavgjort. Returmöte på onsdag?

174189-1084
En kille frågade mig på fullaste allvar om hon som gick konstigt var från Vidingsjö. Ehh???

174189-1081
Det är bra att ha reflexer på skorna Avve...

174189-1080

En riktigt kul kväll!

Bellos (Ninni)

Ja som sagt. Parmiddag igårkväll, vuxet så det förslår. Vi var på Bellos på apotekaregatan. Det trevliga sällskapet stod Cici och Daniel för. Cici har redan gjort en mycket utförlig recension så ni kan läsa den här istället för att jag ska sitta här och försöka vara vitsig och skriva ihop en egen.

174189-1085
Färsk krabba med rökt lax och avocadocreme till förrätt.

174189-1079
Rödtunga med kräftor  till varmrätt.

Maten var helt ok men inte mer, särskilt med tanke på priset. Servicen var riktigt dålig. Det är inte så smart att börja med att förolämpa gästerna. Dessutom satt jag intryckt i nån slags liten garderob. Sällskapet var dock fantastiskt så vi hade en jättekul kväll, trots servitörens idoga försök att förstöra stämningen.

174189-1078

Tack för en kul kväll!

Anna Man Tester (Ninni)





Detta utsatte Anna en stackars kille för igårkväll. Vi hade kul, men inte killen.

Skitrolig kväll! (Anna)

Igår blev det en riktig toppenkväll. Bland de roligaste sen förra gången det var roligt. När man sätter på datorn på morgonen och ser texten till Olas låt "Natalie" på skärmen vet man att det varit en lyckad kväll.

Det var jag och Frida som var här på "förfest" och åt tacos, drack folköl och tittade på Svensson, Svensson. Vi hade väl inga förväntningar alls inför kvällen egentligen och det är ju då det blir som bäst.

Vi hade mycket roligt och sjöng även "In the Shadows" med The Rasmus och skickade till Pelle, något som jag tror var mycket uppskattat.

Sen vid elva-hugget gick vi ut. Vi mötte upp Ninni + Per och Cici + Daniel som varit ute och ätit. Sen gick vi till Platens. Det var så roligt. Sen kom även Pelle och Avve och gänget. Då blev det ännu mer drag på kalaset viill jag lova (som Pelle gillar när jag säger). Oj oj oj vad det var roligt. Hoppas att Ninni lägger ut lite mer bilder, för jag tog inte så många, mitt as. Men några få tråkiga bilder tog jag. Här kommer dom.

image1071
Frida på G.

image1072
Cici

image1073
Ninni och Frida i en euforisk pose.

image1074
Att Daniel är lång går att uttyda av kortets grodperspektiv. Eller så är det jag som är kort.

image1075
Om Per skulle va med på kort så ville han antingen se galen ut...

image1076
Eller se ut som en ledsen hund.

image1077
Det blev väldigt mycket brottning och annan form av slagsmål. Här har Pelle och Ninni precis blivit samt efter en ganska rough omgång på mattan. OK! KO! Inte bar en, utan flera, gånger fick vi skäll av vakterna. De trodde vi bråkadepå riktigt. Det gjorde vi inte. Bara när jag hällde ut den snattande killens drink på bordet.

Annars gillar jag inte att framhäva mig själv så mycket, men jag måste säga att det var jag som stod för kvällens höjdpunkt. Jag satt i trappan och det kom fram en kille, och vi började snacka. Efter ett tag frågar jag om han vill hänga med till baren och handla, och det vill han ju. Jag reser på mig, och GÅR SOM HON I BALLS OF STEEL! Oj, vad roligt det var! Och oj, vad snabbt killen försvann! Tydligen gillade han mig inte längre när jag hade dysfunktionella ben. Haha.

Lägg in mer bilder Ninni.

Aj då (Ninni)

Katrin föll tydligen av i terrängen. Inga rapporter om skador dock så förhoppningsvis är det ingen fara. Det var ju typiskt. Nu blir det att sikta mot OS i Hongkong istället.

Kändis-Anna (Ninni)

Linslusen syns överallt. Vad fin hon är, lillasyster!

174189-1070
Dagens Corren.


Go Katrin! (Ninni)

Glömde ju att berätta att Katrin är bästa svensk efter dressyren på fälttävlans-EM. Hon ligger på 23e plats. Laget ligger nia. Terrängen går idag. Jag håller tummarna!

image1069

Underbara lördag! (Ninni)

Åh vad underbart! Ledig lördag = sovmorgon, långfrukost, långläsa corren, gå i morgonrock till klockan 12. Känner på mig att det här blir en mycket bra dag, vaknade på ett fantastiskt humör.

Ikväll är det middg med Daniel och Cici. Ska till någon ny fransk restaurang. Recension kommer imorgon. Sen blir det tydligen lite biljard också.

I eftermiddag ska jag bara vara lat. Jag ska sitta alldeles för länge vid datorn, sticka vidare på min halsduk, läsa min bok och sånt. Härliga tider!

Hemmakväll (Ninni)

Lugn hemmakväll ikväll. Vet inte när det hände senast. Riktigt skönt faktiskt. Hanna tittade förbi. Vi tog en promenad och var lite nyttiga för att sen kunna kalasa på smågodis. (Cici, jag skiter i det där att inte äta socker.)

Sedan blev det ett kärt återseende när John kom förbi. Han har varit i Kina och jobbat i sisådär ett halvår. Det var roligt att se honom och att höra vad han har haft för sig. Visste ni förresten att det är väldigt mycket falska pengar i omlopp i Kina. Även i atm-maskinerna. Kul att ta ut pengar, för man måste tydligen ha cash - inga ställen tar kort, och det ploppar ut falska sedlar. Då går det ju inte att göra nåt åt det. Annan information; råttorna är stora, John har inte smakat hund (tur för honom) och han har inga planer på att åka upp och kolla på Kinesiska muren. Nu ska han vara hemma i tre veckor och sen åka tillbaka till nyår. Vi är glada att han är hemma en liten stund iallafall.

Jag har även hunnit vara lite produktiv. För Anna, jag kan faktiskt prata och sticka samtidigt. Har stickat en femtedels halsduk som kommer att bli jättefin till min nya vinterjacka.

174189-1068

Och nu blir det poker.


Dumma Timo (Anna)

Timo Räisinens spelning har blivit framflyttad! Det som jag har sett fram emot så länge. Men den som väntar på nåt gott får vänta ända till den 23 oktober.

Förresten, det där med den döda gäddan på ett konstigt ställe... Så drömde jag inatt en dröm som jag tror måste ha med det att göra. Jag drömde att Frida var med i Big Brother. Och det var bara de tre sista kvar. Då blev Frida diskvalificerad för hon tvättade sig för noggrannt när hon duschade. Så kan det gå.

Nu ska jag lyssna på lite musik och göra mig i ordning.

Flum (Anna)

Idag har jag haft min nya fina jeans jag fick av Pelle, tack tack. Och min fina t-shirt som jag har handlat på kredit av Cici. Jag går ju som bekant under namnet slösa och har alltid inga pengar kvar. Därför tar jag tacksamt emot allmosor av alla dess slag. Som jeans och dvder.

Idag har det vart häcken full som vanligt. Jag dammsög på jobbet, packade upp Paul Frank, lite Svea, och märkte Motel topar/klänningar. Sen var det gymnastik. Som ni vet. Sen var det mer gymnastik.
image1067
Det här är jag och Marcus när vi leker med ringar.

Nu ska jag titta på Riket. Jag hoppas inte att det är läskigt (jag tyckte ju det var asaläskigt när jag var liten, det minns jag). Hej hopp!

ps (Ninni)

Imorgon ska jag ta examen i galoppljud på kastanjetter. Ingen är väl gladare än Per.

Lite tjatigt, vi vet... (Ninni)

... men Annas och mitt liv består till stor del av gymnastik. Roligare än så blir det inte.

Träning ikväll. Det var dags för en ny tränare att göra entré. May I introduce...

Malin Ståhlgren!
174189-1066
Här får hon instruktioner i hur man passar volt.

Det här kommer bli skitbra. Vi välkomnar Malin ombord och hoppas attt hon kommer trivas!

174189-1065
En mycket underlig bild på Anna och en liten gymnast med mycket spänst.

174189-1063
Systrarna Kellander in action. Ett lite annorlunda sätt att göra handstående. Don't try this at home.

174189-1064
En del av våra gymnaster är som små kinesiska akrobater.

Nu ska jag sova. Snart är det helg igen...

Jag brände mig på fingret (Anna)

Ikväll har jag inte bara jobbat länge utan även hunnit träffa Cici och fått en ny "tischa" (se modebloggen) samt laga matlåda tills imorn. Dessutom stekte jag ägg för att göra mackor att ha till kvällsmat. Jag råkade även ta tag i  stekpannan. Den var varm och jag fick en fin blåsa till minne.

Förövrigt har det jobbats på så jävulskt bra de här två dagarna. Det börjar äntligen kännas som det finns hopp om liv. Idag kom också Paul Frank-t-shirtsen som varit borta på vift ett tag. Så de ska jag lägga ut och så imorn. Det ska bli kul.

Nu ska det sovas. Och glöm inte: LEAVE BRITNEY ALONE!

PS! Jag fick en DVD-spelare av Arvid idag. Äntligen kan jag titta på film igen. Dessutom har jag fått låna Riket av honom. Ni vet, det där med två utvecklingsstörda som åker hiss (det är förvisso inte huvudploten i serien, men det är det som jag minns).

Rumpstek (Ninni)

Har haft lillgympan idag. Följande hände:

Vi skulle avsluta passet med att leka "Kom alla mina kycklingar". Väldigt enkelt, några rävar i mitten jagar, resten är kycklingar som ska ta sig över ängen (gympasalen alltså) tills de står i bo i hönshuset ( vid väggen). När jag låtsassprang som bäst fick jag ett jäkla nyp på ena skinkan. Jag, som är lite känslig, fick riktigt ont. När jag vänder mig om står där en liten pojke. Han säger:

"Jag är räven och jag tog dig. Sen åt jag på din stjärt."

Den lille killen hade alltså bitit mig på skinkan. Det är just på grund av sånt här som jag väljer att arbeta med lite äldre barn...

Ett långt inlägg (Anna)

Nu ska vi se vart vi ska börja. Jo i måndags kom det brev/paket till jobbet.

Det kom bland annat ett brev till våran idrottsförening.
image1059

Sportif är ju ett svårt ord att stava till. Det vet vi alla. Men Storliff?
image1060

Nåja. Det kom ju fram iallafall. För övrigt vek och packade jag ihop tjejrean hela måndagen på jobbet.

Sen var det gymnastik. Först den lilla gruppen på 5-7 år. Sen våran trampett-grupp. Vi körde flickis och tränade på att hjula på en hand (huvudsakligen). Och gjorde volt såklart.

image1062

Sen efter skulle jag ju träna med, men jag fick ju ge upp efter en och en halv timma på grund av sträckningen, ni vet.

Igår var det killrean som veks ihop. Det var roligt. Idag är det jeansreans tur och imorn ska jag dammsuga.

På kvällen var jag först med Cici. Vi lämnade bland annat in min kamera. Det skulle ta typ tre veckor så. Jag får vänta vidare och använda den dåliga kameran så länge.

Sen så var det gymnastik på kvällen. Jag var med på uppvärmningen och stretchen, sen kunde jag inte gå utan åkte hem istället. Annars var det roligt.

Sen satt jag här och var förbannad på bloggen.

Attans... (Ninni)

Anna hälsar att hon inte kommer in på  bloggen just nu men lovar att hon bloggar ifatt ordentligt imorgon.

Frysincidenten har fått en allvarlig utveckling. All is i ismaskinen har har fryst ihop till en ända stor klump. Vad gör man då? Jag har ju inte lust att frosta av frysen direkt...

Föreläsningen hette "Vara vettig vuxen" och handlade precis om det. Inget nytt direkt men ändå tänkvärt.

När jag kom hem parkerade jag mig i soffan för det sista Gilmoreavsnittet. Jag grät en liten skvätt på slutet. Mitt liv känns lite mer innehållslöst nu när det är slut... Anna hälsar att slutet var lite för mooshie för hennes känslokalla smak.

Over and out.

Tisdag (Ninni)

Den här dagen började inte särskilt bra, men den har tagit sig efter hand.

N å g o n hade glömt stänga frysen helt igår... (Jag tror jag vet vem det är, använde uteslutningsmetoden. En av oss tre är för kort för att nå upp, och en av oss var inte ens hemma igår. Alltså finns det bara en möjlig bov. Men här ska inte pekas och kalla folk vid namn...) Hur som, tragiken är total. Mina sista två burkar Häagen Dazs Pralines & Cream liknade o'boy. Jag sörjer lite eftersom de är hopplösa att få tag i. Om nån hittar HD Pralines & Cream måste ni meddela detta!

I skolan har det varit bra men det kan jag ju inte berätta om..

Glömde min kalender på jobbet idag, så nu känner jag mig lite naken och sårbar.

Nu ska jag åka på föreläsning i kyrkans hus. "Våga vara en bra vuxen" tror jag är temat men jag vet inte säkert eftersom jag har skrivit ner det i kalendern.

Sträckning i låret (Anna)

Jag har tydligen sträckt mig i låret. Det var ju självaste fan. Det tar ju jättelång tid för det att gå över. Jag menar, Marcus sträckte sig ju i skrevet för typ ett halvår sen och är inte bra än. Jag kan knappt böja mej framåt. Hur ska det gå. Nån som vill massera med tigerbalsam? Jag kan betala en slant.

Annars har väl dagen varit fina fisken. Jag får väl berätta lite mer i morn för nu är batterierna i kameran slut och måste laddas innan jag kan lägga över bilderna. (Nej jag har inget modernt chip som man stoppar i datorn eller vad det nu är.)

Dagens jobbhistoria får Pelle stå för då det kom in en gammal man och ville köpa keps. Mannen sa:
- Det är nog jag som har för stort huvud.
Pelle svarade käckt:
- Ja så kan det gå.

Nu ska jag gå och lägga mig istället för imorn är en riktigt fullspäckad dag. Jag vet knappt om jag hinner andas.

Pöss och hej.

Helgen i korthet (Ninni)

Stockholm i helgen. Jädrans vad kul det var. Orkar inte skriva om allt men kräftskivan på Värmdö på lördagskvällen var en riktig höjdare. (Även om det innebar attt vi missade en, vad jag läst och hört, toppenmatch... De hade typ 50 kanaler i den där sommarstugan, men inte trean...) 

Hanna, Lisa och jag har haft det så mysigt, väldigt mycket tjejsnack. En superhelg! Det gör vi om tjejer!

Jag hann även med att besöka John i Sumpan. John och jag var bästisar när vi växte upp. Han är anledningen till att jag fortfarande kallas Ninni. Själv fick han fick det mindre smickrande smeknamnet Nås, men av någon anledning tog det sig aldrig riktigt i umgängeskretsen. Vi ses hursomhelst alldeles för sällan och jag är glad att vi hann ses en stund.

image1058
Världens bästa John på vår årliga julaftonsfrukost förra året.

Till mitt, och ert, stora förtret glömde jag kameran hemma så det blir dessvärre inga bilder från helgen.

Ikväll har det varit gymnastik igen. Det gick bra, förutom att jag fick en riktig tjottablängare på ena käken. Nu ser det ut som om jag har påssjuka. Med det är ju sånt som händer i den här typen av farliga sporter. Anna drabbas ju av akut näsblod minst fem ggr/termin efter att ha fått en pärla av någon gymnast.


Pang i bygget (Anna)

Idag är det jobb och gymnastik som står på schemat. Det låter väl underbart. Jag är mycket gymnastiksugen nu efter sommaren. Imorn ska jag till doktorn. Och hämta mitt pass också! Det vore ju riktigt oansvarigt av mig att glömma hämta det. Nu har jag inget att skriva om. Så jag går och sätter på mig lite kläder istället.

Ni får tänka på att jag gör allt för pengar.

Hemligheten är... (Cici)

... att Anna och jag har startat en modeblogg!

image326

klicka på loggan för att komma till sidan
eller sotsurt.blogg.se

Hur många upplever nu ett antiklimax?

Då var helgen slut (Anna)

Och inte ett skit har jag gjort. Gud så gött. Igår var jag först lite med Cici. Sen var jag hemma hos mamma och pappa och tittade på fotbollen. (Jag förstår inte varför alla hyllade Zlatan så jävla dant, det kvittar ju hur bra han är om han inte gör MÅL nångång!) Sen gick jag och la mej. Försten var jag och pappa på city g och handlade också.

Sen var det idag då. Jag har läst en bok, och varit hos mamma och pappa. Där blir man serverad lyxig mat från min mamma som är en riktig gudinna i köket fast hon inte vet om det själv.

Förövrigt har det fastnat bajs i Ladys sjärtpäls. Jag vet inte hur man ska få bort det. Jag vill ju gärna inte pilla där.

Ninni har varit i Stockhölm hela helgen och kommr nog inte hinna hem i tid till att göra något inlägg ikväll. Varför? Jo, han som körde körde på motorvägen åt fel håll efter de tankat. Så kan det gå.

I veckan ska jag ha lite roligare saker att berätta om, det lovar jag. Nu är jag en riktigt ointressant bloggare. Nästan som en nörd/scout.

Jag är lite inne på det där med scouting nu. Det är något jag aldrig kommer tillåta mina barn att göra. Så nördigt. Men hey, that's me, ytlig. (Jag vill inte heller att de ska spela nåt blåsinstrument, ha fula tänder och absolut inte glasögon. Det är ju nästan alltid fult på barn.)

Guten morgen alles (Anna)

Först ska jag berätta om nyhetsutbudet i Corren denna morgon.
A) Det var någon som hade blivit våldtagen igårnatt precis där Alexandra bor. Vid hennes hus. Läskigt. Håll dig inne om natten Alle.
B) Gunvor Johannson, Mantorp, hade hittat en utslagen vitsippa på vägen hem från Adelöds marken i torsdags.

Annars är det väl Cici som står för de stora nyhetarna. Men det är h e m l i g t.

Nu är det lördag. Jag är trött. Jag började ju läsa den där boken igår (Påven Johanna) och kunde inte sluta. Summan av kardemumman: jag låg och läste till långt efter fyra, och är aptrött. Men vilken bra bok sen!

Efter jobbet ska jag byta min kamera. Sen ska jag va med Cici. Sen åker jag nog till Mantorp och sover.


Nästa vecka händer det (Cici)

Det är något väldigt stort på gång som kommer förändra tillvaron som vi känner den.

Få inte ångest nu, det är bara en liten förändrig i era liv.

Cassandra, tryck på eject så kommer handa ut (Anna)

BTW (by the way), vilka mer än Ninni och jag såg på Klara och Mia i onsdags? Goddamn, vad jag skrattade. Vi gillade verkligen roll-on, det har var ju helt fantastiskt bra. Riktig tjejhumor. Det är kul med nåt att se fram emot på teve.

Ninni gillade Tabitha bäst. Jag gillade när de låtsades vara frisör och kund. Haha, det var ju klockrent.

Nu ska jag lägga mig och läsa i den där boken. När var det bokcirkel igen nu igen? Godnatt!

image1057

The one with all the food (Anna)

Hej!
Nu är det äntligen fredagkväll och det är lugnt och skönt här hemma. Jag har vart på Ica Signalen och handlat met. Nu håller jag på att laga mat tills imorn (en god kycklinggryta) så jag kommer att svika Thai Coconut imorn. Idag åt vi välsignat god mat därifrån. Det var inne en kul kund idag som undrade om vi hade plastöverdrag till sängar. Nej, så Pelle. Nähä, du får han väl kissa i sängen då, svarade kunden. Eh ja, skrattade Pelle. Jag med. Det var också roligt att Pelle frågade om hon menade till barnsängar. Jag tror att om det var till henne själv kanske on inte hade varit lika öppen med det. Eller vad vet jag.

Annars har det ju inte hänt så mycket idag. Och det kommer inte hända nåt ikväll och det är sååå skönt. Jag ska vila och smörja in benen och göra andra lyxiga saker.


PS! Fyra portioner underbart god kycklinggryta! Jag tror jag smäller av , vad lyxigt!

Planer (Anna)

Idag är det fredag. Min dag är planerad så här:
11-18 Jobba
18-23 Teve
23- -- Sova

Men vi får väl se.

Min dag imorn ser ut så här:
11-16 Jobba
16-23 Teve
23- -- Sova

Men vi får väl se.

Shit pommes frites (Anna)

Jag har ingen yoggi hemma.

image1056

Anna (Anna)

Idag har det varit en vanlig (stressig) dag. Imorse vet i fan hur jag kunde bli sen, men jag var väl trött som vanligt. Stormade in på jobbet vid kvart i elva. Möttes av att Pelle brättar att han drömde att han gav ett enradigt nitbälte till Pernilla Wahlgren. Hemskt. Men jag kunde bräcka honom med att berätta att jag drömde att Pelles fru ringde till mig och berättade att hon hade smörjt in hela Pelle i smält choklad och nu visste hon inte hur hon skulle få bort det.

Sen förlöpte dagen som vanligt; massor leveranser (bland annat till Overload design och Spårt-iff An-limajted), lunch på Thai coconut, byggherrar som borrar i taket, huvudvärk, en kund som ville ha sin vara inslagen "gärna i presentpapper" och sexisktiska skämt. En helt vanlig dag.

Sen var det gymnastik (som ni kan läsa om nedan). Sen var det gymnastik för mig med. Det var roligt idag. Speciellt när Cici fastnade i gropen.

Nu ska jag sova. Snart är det helg. Jag ska bara chilla hela helgen. Fan va gött!

(PS: Den spänande historien om bröderna Valsingers mellannamn blir bara bättre! Det har nämligen kommit till min kännedom att både mamma och pappa Valsinger även de delar mellannamn med sina syskon. Jag måste säga att det här verkligen är en historia jag kan leva länge på...Bananas!)

Tjohoo! (Ninni)

Som Anna redan konstaterat är vi nu tillbaka i den stinkande gymnastiksalen. Fast vi har kul ändå, trots den ofräscha omgivningen. Vad gör vi då med våra talanger, undrar kanske ni.

image1054
Jo, vi tränar handvolter...

174189-1051
...och vi voltar....

174189-1050
...och voltar lite till...

174189-1052
...skrattar åt/med barn som får hjärnsläpp och glömmer att vad de ska göra...

image1055
...och tränarna spexar lite medan barnen gör frivolter...

174189-1053 
...och så voltar vi lite till för det tycker alla är roligast.

Ja, det är väl ungefär det vi gör. Kastar runt på ungar och har roligt. Träningsvärk imorgon. Hepp!

Helena H och Cici (Anna)

Ikväll har jag vart med Cici och Helena Hjerth, som var hemma i Sverige på besök. Det var väldigt trevligt. Först bjöd Cici på god mat. En viltdjurssås, något som kändes lite skumt. Det visade sig vara en sås med vilt-fond i. Ingen gammal grävling eller hoppe-hare. Efter maten ville Helena gå ut och gå lite i staden. Vi gick lite runt ån och så.

image1048

image1049

Det var jag och Cici, och Helena och en jäkla massa knott som var ute och gick. Och vart en Helena gick så hängde knotten efter. Det var väldigt roligt. Sen åt vi fruktsallad och tittade på teve. Än en gång tvingade Cici en ur the Kellanderfamily att titta på Top Model. Men jag överlevde.

Sen åkte vi hem, för Cici kulle plugga och jag var trött. Helena träffar jag på hennes nästa lov igen. Tråkigt att vänta så länge. Cici träffar jag imorn.

Nu ska det sovas här. Jag är ovanligt trött idag. Och väldigt tacksam mot Arvid som dammsög åt mig imorse. Hurra!

Grattis Grappo (Anna)

Det är lite med svansen mellan benen, så att säga, jag vill grattulera Grappo på hans elvaårsdag. Som var igår... Grattis grattis.

image1047

Damn sucking cancelled (Anna)

Idag var jag ganska tidigt uppe, klar tidigt, allmänt pepp, och skulle åka iväg och skitdammsuga Spårtiff innan vi öppnade. Trodde jag ja. Nej, jag fick ju näsblod och har fått ligga i sängen med en tampong i näsan. Nu har det lugnat ner sig så mycket att jag kan sitta upp/ned. Men å andra sidan har tampongen nu expanderat så mycket att det känns som om näsborren ska spricka. Jag måste komma på nåt som kan få det gå över. Tips på näsblodsstoppning någon?

Daddy dj vs. Oh mama (Anna)

Ikväll började min gymnastik igen. Jag måste säga att jag är grymt besviken. Det var jag, Marcus, Linda, Erik, Henrik, Erik, Jonathan och han som jag inte vet vad han heter + ledarna från förra terminen. Sen var resten nya 17-åriga BARN som fan knappt kunde göra kullerbyttor. Hur roligt tror ni att det var då? Det var kanske en fem stycken som hade kört gymnastik förut. Jag är grymt besviken. Men man får göra det bästa av situationen, som jag brukar säga. Jag hade dessutom sån träningsvärk från igår så att jag inte kunde göra nåt. Kyss-Karlsson alltså, vad jag är otränad.

Men det var roligt på Magnolia iallafall! Och att Frida började jobba. Och att träffa Macke-Packe.

Nu ska jag sova. Jag behöver min skönhetssömn, kan man säga. Puss och godnatt.

Skit-Felix (Ninni)

Varför är det en massa Felix-reklam i vår blogg. Det är inte ok för mig att våra kära läsare ska tvingas se sånt här. Är inte ens särskilt förtjust i ketchup och speciellt inte Felix. Möjligen Heinz.

Annas pass (Ninni)

Ikväll har vi varit på Magnolia och haft det roligt slash mysigt. Vi skrattade mycket. (Det är jävligt oansvarigt av Anna att inte ha skaffat nåt pass än). Maten var smarrig men Cici var lite besviken att hon inte kunde få prawn crackers. Lyckligtvis upplyste servitrisen henne om att de hade räkchips och det gick ju nästan lika bra.

Sen var vi hemma hos Anna och provade kläder. Annas garderob är lite som en jeansbutik. När jag får gå loss på hennes kläder älskar jag henne lite mer.

174189-1045

174189-1046

Hudproblem (Anna)

Nej det var inte jag som hade eksem som jag berättade om igår. Men man kan nästan tro det. För jag har fått nåt fnasigt utslag vid mitt vänstra (tror jag att det är) öga. Så jag ser lite ut som en prickig salami. (Uttalas saaalami, inte salaaami som många tycks tro.) Detta fast jag flitigt smörjer in mitt ansikte med sån där Nivea i en blå burk, som är jättefet. Jag får väl komma på nåt mer. Kanske idominsalva.

Nu har jag duschat och ska göra mig jobbklar.

Splitt och spagat och sånt... (Ninni)

Viktig och upptagen idag igen. Kul med gympastart! Förutom vid strechingen som jag på allvar insåg att ungdomen, och med den smidigheten, är flyktig. Är väl inget nytt men jag kände mig ovanligt stel och osmidig.

Kul att massor av barnen hade längtat till sommarlovet tog slut bara för att få börja på gymnastiken igen. Det mesta gick bra, som anna redan har skrivit. Annas musikval var ytterst intressant - Asian Underground. Taktfast och bra. Jaja, hellre det än hits for kids 2

Sov gott!

Tillbaka i den illaluktande gymnastiksalen (Anna)

Idag har gympan dragit igång igen. Det var jätteroligt och extraordinärt trevligt. Och allt gick så bra så. Det var bara tre som tjöt. Sen var jag kvar och körde konditionsgympa med the elderly. Det är sjukt roligt att titta på tanter som inte har någon taktkänsla. En gång blev jag så skrattnödig så att jag fick gå ut i omklädningsrummet. Det var när en dam med eksem blundande svängde på stjärten så till den milda grad att hon påminde om en utvecklingsstörd. Själv svängde jag bara på stjärten så att jag såg ut som en nakendansare.

Efter att jag vart duktig och tilbringat 4,5 timmar i gymnastiksalen åt jag negerbollar när jag kom hem. 14 stycken för att vara exakt.

Imorn ska jag först va med Ninni och Cici, sen ska jag på gymnastik.

Jag träffade dessutom Helena Hjerth idag, så vi ska va på onsdag.

Nu ska jag sova, ni får höra mer om mitt fantastiskt spännande liv nån mer gång. Hey baberiba!

(Om nån har en dvd över tar jag gärna emot den.)

Pass (Anna)

Idag på morgonen har jag varit och gjort pass. Det var ingen piece of cake ska ni veta. Först var jag tvungen att förlustanmäla mitt gamla pass som jag helt enkelt har slarvat bort. Sen var det dags för fotograferingen. "Titta rakt in i linsen med ett neutralt ansiktsuttryck" sa den jättemagra polismannen till mej, som om det vore jättelätt. Vad är linsen? tänkte jag och tittade dit jag trodde jag skulle. Följden blev den att jag ser ut som en vinögd kriminell pippilotta. Japp, that's me de närmaste tio åren framöver.

Nu är jag på jobbet, men jag tänker då inte jobba. Jag börjar ju inte förrän elva. Moahahahaha. De kan bära bäst fan de vill...

Busy Sunday (Ninni)

Oj oj vad aktiv jag har varit idag då. Hanna kom och hämtade mig vid åtta, sen bar det av till Boxholm på dressyrtävling. Det var riktigt kul tyckte jag och Hanna, Ragge tyckte sådär.

174189-1043

Det är väldigt svårt att ta fina dressyrbilder ska ni veta. Den här är på lite långt håll men visar ändå hur fint Pirre kan gå. Hanna var nöjd med sin insats. Även Lotta var med och tävlade och för henne gick det riktigt bra. Läs mer om det på hennes blogg
här.

Hanna har för övrigt råka köra transporten med handbromsen i, med följden att bromsarna inte längre fungerar. Alls. Vi gillar att leva lite farligt...

Ragge tyckte ändå att det var ok så länge han blev kliad av barn och det blev han ju nästan hela dagen, så man kan säga att han har varit på spa. Vi hade dock några diskussioner om huruvida det är lämligt att äta hästskit eller ej. Det rådde delade åsikter om detta. Ragge tyckte ja, jag tyckte nej. Jag vann.

174189-1044

Därefter blev det middag hos Pers föräldrar. Smaskens. Sen stressade vi iväg på husvisning med Malin och Jens. Lite fika hann vi allt med också.

Nu ska jag träna vidare på mina kastanjetter och driva Per till vansinne.

Grattis Josse (Anna)

Idag fyller Josse år. Jag tar av mig hatten och bockar. Grattis.

image1041

image1042

Hoppas dagen blir fin och att du får många och fina paket! Hurra hurra!

Grattis Gulla (Anna)

Idag fyller Gulla år. Hurra hurra.

Hon har varit här på födelsedagsfika. Jag hade bakat både drömtårta och negerbollar. Vi har haft det jättetrevligt. Men bara så att alla vet, så kan man inte kräkas upp kattungar.

Katterna var glada att Gulla kom för hon skämde bort dem med mat och godis.

image1040
Här ska hon åka hem. Och det var nyss och nu ska jag laga kvällsmat.

Hurra hurra.

Igårkväll i ord och bild (Anna)

Igår var jag med Johanna. Vi träffades efter jobbet och åkte då till Ica Maxi och handlade en mopp, lite multimedia och lite mat. Sen åkte vi till Thai Coconut och handlade mat. Sen åkte vi hem till mej och åt. Efter vi hade ätit provade vi massor olika kläder. Sen dansade vi till Den gamla hederliga Blink182-skivan (Enema of the State). Det var snyggt och rätt så sexigt också.

image1030
image1031
image1032
image1033
image1034

Sen gick vi ut. Vi var inte bara snygga. Vi var snyggast!

Johannas outfit:
image1035

Min outfit:
image1036

Vi dansade i 30 minuter på Platens. Sen spexade vi lite istället.

image1037
image1038
image1039

Sen var kvällen tyvärr slut.

BRB (Anna)

Jag ville bara berätta att jag snart ska blogga. Bara så att ni vet och inte undrar ifall jag har dött. Hur skulle världen se ut om jag gjorde det?

Torsdagsmiddag (Ninni)

Cici och Daniel var här igår på inskolning i Mantorp. De måste ju börja vänja sig gradvis så att inte chocken blir för stor då de flyttar hit. Vi var riktigt svenssoniga och åt middag och spelade sällskapsspel. Vi blev bara lite osams. Därefter tvingade Cici mig att kolla på Top Model (jag tror hon är lite besatt av det...), jag låtsades vara intresserad och stickade lite under tiden.

image1029
Cici åt med god aptit även om maten visst var i saltaste laget. Till efterrätt blev de fruktsallad med äppletzatziki.

image1028
Spelet, som heter Lika par leka bäst, kan innebära en viss risk. Det är lätt att bli osams. Men Daniel var glad ändå.