Alicante (Ninni)

Ja då har man varit ute och förlustat sig, då. Fast det är fasligt vad fort en weekend går! Precis när solen började skina och vi började bli varma i kläderna var det dags att åka hem.

Det blev inte så mycket fotograferande, men jag kan bjussa på de få bilder som jag har. :)

Den första dagen har jag inga bilder alls ifrån. Då var vi alldeles för stressade. Vi checkade in på hotellet 40 minuter innan vår tee-tid. Vi kastade i oss en macka på stående fot och sköljde ner den med en kall öl och sen var vi redo att slå ut. Fast det var vi ju inte egentligen. Vi hann varken slå några slag på rangen eller leta rätt på en banguide. Och det hade varit bra för i vår iver råkade vi köra helt fel när vi var på till första tee. Vi blev tvugna att backa en himla bit och Åsa var långt ute i hotellets kaktusrabatt och körde innan vi hittade rätt. Men till sist kom vi fram, med andan i halsen. Det gick inte heller fortsättningsvis något vidare på den här rundan. Tid tog det också. Så pass lång tid att vi när vi var på väg till hål 12 mötte vi klubbens pro. Han förklarade att banan nu var stängd. Vi fick helt enkelt nöja oss med tolv hål den dagen. Det firade vi med några gin och tonics.


Dag två var betydligt nogrannare med uppladdningen... Här sitter vi på en uteservering vid första tee och studerar olika stilar och grundar med näringsriktiga livsmedel..


Jag skulle verkligen inte vilja bo i de här husen. Särskilt inte när sådana som vi ska slå ut. Lyckligtvis hade inte säsongen kommit igång på allvar så vi kunde obemärkta smyga in på olika altaner och trädgårdar för att hämta bortslagna bollar.


Mycket spaning blir det på en sån här resa.. Vi fasade för att höra ljudet av en krossad fönsterruta, men det klarade vi oss ifrån.


Här gör makarna Samuelsson en high five efter vad som måste ha varit ett mycket lyckat utslag av Åsa. Den numera traditionsenliga green some'n vanns den här gången av Åsa och Leffan. Så nu är det vår tur att bjuda på middag. Men det ska bara bli skojigt!


"I'm an excellent driver!" som Rainman och jag brukar säga. Att köra golfbil är ju helt sjukt kul! Vi har kört uppför en backe och över en bro, nedför en backe och över en ko. Fast det där sista var ljug. Men det var mycket upp och ner och rally.


En och annan öl på hotellrummen har det blivit. Och några gin och tonicar. Och kanske lite Cava.


Soluppgång över Valle de Este. Det var mysigt att ligga i sängen med balkongdörren öppen och höra hur folk tränade utslag utanför. Kluck kluck och klirr.


Här ser ni Paradise Hotel-Per och Paradise Hotel-Ninni. Snyggt par och nästan ingen bonnbränna alls...


Det här kan ha varit det äckligaste som jag har ätit i hela mitt liv. I alla fall i efterrättsväg. Päron kokt i rödtjut, usch och blä. Leffan var inte heller särskilt förtjust.


Känner ni han som blir brun lätt och som hade haft golfhandske på sig hela dagen?


Vi fortsatte tävlandet med lite biljard. Här vann kellanders. Men jag tror att Samuelssons lät oss vinna för att vara snälla...

Ja, det var väl allt. På lördag blir det golfpremiär på hemmaplan. Då öppnar Östad och vi är såklart fört på plats.

Glad golf-vår på er allihop!

Vilken dag! (Anna)

Jag gick upp klockan fem imorse, och åkte helv sex och kom hem vid åtta-halv nio. Snacka trött! Men vilken bra dag det har varit. Förutom det där med att komma fyra som verkar vara vår grej..... Sämsta placeringen lätt, precis utanför medalj! Men vad duktiga de har varit, det ena laget var jättebra på tumblingen och fick 8,6, och blev alltså fyra på det. Och det andra laget fick 8,7 på trampetten och kom, ja just det, fyra på det.


Klass B-laget. <3

Världens bästa gymnaster!!!!!!!!!

Nu ska jag slänga mig i sängen! OM jag är trött!


PS! All info om tävlingen finns på Wifolka-bloggen. Jag vet att ni vill läsa.....!)

Till världens bästa gymnaster! Lycka till ...

Till världens bästa gymnaster! Lycka till på tävlingen imorgon. Jag vet redan att ni är bäst, nu får ni visa stockholmarna det också. ;) Vi håller alla tummar vi har här i Spanien. Le, var bäst och glöm inte att sträcka på vristerna! Kram!!!


Synd att klaga.. ;) Solen skiner, fåglarna...

Synd att klaga.. ;) Solen skiner, fåglarna kvittrar, drinkarna är goda och humöret är på topp. Golfen må vara i svåraste laget (som en man så vänligt frågade "Har ni ens nåt handicap?" Jag kunde räkna upp flera stycken men jag lät bli...) men det viktigaste är att vi har kul. Och det har vi kan jag lova! :D


Alicante, här kommer vi! :)

img_5399 (MMS)

Alicante, här kommer vi! :)


Ragge verkar inte så förtjust över att ha ...

img_1312 (MMS)

Ragge verkar inte så förtjust över att ha blivit inkvarterad hos kellanders. Det blir långa dagar om han ska sitta och glo vid ytterdörren.


Idag värmer vi upp inför Spanien! :)

img_8257 (MMS)

Idag värmer vi upp inför Spanien! :)


Vinna eller försvinna? Kom igen nu klubben!

img_1505 (MMS)

Vinna eller försvinna? Kom igen nu klubben!


Min helg (Anna)

Nu är helgen slut. Jag känner mig trött och trälig (men det kanske har med WORD att göra...). Jag har ju typ varit sjuk hela veckan och hoppades på att det skulle ha gått över. Det har det inte. Jag är värre igen, som en gammal gurka, jag mår bläääää.

Men jag har haft en väldigt fin helg! I fredags var jag hos Alle och Berta. Vi åt god mat, mycket godis och pratade en massa strunt. Helt fantastiskt trevligt var det.

Igårkväll tittade jag och Johanna på Mellon, och kampen mellan Man Boy och Danny Boy. Tyvärr gick ju Man Boy segrande ur den duellen, förmodligen tack vare den ruggigt bra texten i hans låt: "Don't tell me it's impossible, I will show you that it's possible". KUNGLIGT! Hahahaha. Nåja, efter det tittade vi på Sunes sommar. Då somnade Johanna. Men det var roligt ändå.

Idag har jag, Johanna, Perra och Mattias umgåtts. Vi har bland annat ätit lunch på Ghingis. Jag beställde en cola light och fick som vanligt en COCO-LAJ. Jag skrattade så jag grät.


COOOOOLA!

Sen har jag och Perra köpt en garderob, handlat mat och tvättat. Vuxet va?

Nu blir det Seven och ostbågar. Och panodil.

Surt! (Anna)

Ja har ju för faen nån ny form av Words så jag fattar ingenting, jag har suttit i en timma för att få skriva ett ord sådär i en halvbåge ni vet, som man förr kunde göra genom att trycka på  A:et nere i vänstra hörnet, men nu är både A:et och även mitt humör borta så nu skiter jag i det där!


Jag har världens bästa pappa! (Ninni)

Anna också, kan ni tänka er!

Ifall någon undrar, alltså.

Jag har även världens bästa mamma så jag är väldigt lyckligt lottad. :)

Puss på er!


Hihihi.... ;) (Ninni)




Och varför Blink 182 då? (Anna)

Jo året var 1997 då jag köpte min första Blink-skiva, då för den här låten som fortfarande är en favorit. Då var jag väl lite 14-årigt småkär i nån också säkert så jag förstår att texten kändes aktuell också, nu är det kanske mer låten i allmänhet. Men shit pommes frites VÄRLDENS BÄSTA LÅT!



I think of awhile ago
We might have had it all
I was so stupid then
You needed time to grow

But now just as things change
As well my feelings do
In time things rearrange
I am so sick of chasing you

But what do I get 'cause I just seem to lose
You make me regret those times I spent with you
And playing those games as I wait for your call
And now I give up, so goodbye and so long

It's not a change of pace
This time I'll get it right
It's not a change of taste
I was the one there last night

You have your other friends
They were there when you cried
Didn't mean to hurt you then
Best friends just won't leave your side

But what do I get 'cause I just seem to lose
You make me regret those times I spent with you
And playing those games as I wait for your call
And now I give up, so goodbye and so long

It's not a change of pace
This time I'll get it right
It's not a change of taste
I was the one there last night

When I needed you most
When I needed a friend
You let me down now
Like I let you down then

So sorry, it's over

Musiknostalgi (Anna)

Nä men nu blev det ju inte så nostalgi för det här är ju från typ 2005, men ack vilken viktig låt det var för mig! Bara när Blink lade ner och Mark och Travis och +44 gjorde "No it isn't" om Tom typ, och då trodde jag ju aldrig att de skulle spela ihop igen som de ju faktiskt gör <3

Det här är videon som handlar om Blink 182 typ och jisses vad jag satt hemma och lyssnade på den här låten och småbölade över att de splittras back in 2005. Men men, nu är vi alla glada igen :DD

Please understand, this isn't just goodbye. This is I can't stand you.

Måndag är en bra dag (Anna)

Tjena.

Idag är det måndag. Det visste ni ju kanske. Måndagar är en bra dag för då är det gymnastik. Det är ju många som inte gillar när det blir måndag. Jag har mer problem med tisdagar. Det tycker jag är en lång och trälig dag och svårt att gå ur sängen har jag med. Nu blir det ju inte lättare imorn av att jag är DÖDSSJUK, eh ni kan sluta klaga över att föda barn liksom för det här är en riktig PLÅGA! HAHA :DD Jaja, jag är väl kraftig förkyld då med lite feber, ont i halsen, ingen röst och så sjukt mycket snor och slem att jag går ner några kilo varje gång jag snyter mig. True story.

Men nu har jag lagt ut mitt pussel iallafall, jag kunde ju inte träna ikväll så då blev det pussel. Nu ska jag börja med ett nytt. Perra älskart!

På jobbet håller vi (Pelle) på att fundera lite över omflyttning och så. Det brukar jag tycka är roligt, men jag tror inte direkt att jag var veckans anställd idag... :O Imorn ska jag skärpa mig!

Nej nu vill jag bli miljonär.

Hej hopp!


När jag känner mig uppskattad (Anna)

Det gjorde jag igår på jobbet tillexempel. Det var en mamma och en pappa som skulle köpa hörlurar till sin dotter i present. Jag slog in dem och då säger mamman: Åh vilket fint paket, det blir det näst finaste paket hon får! Vilket paket är finast då, frågar pappan. Ja men det från DUKA! Säger mamman självklart! Eh jaha tack då. Jag nådde inte riktigt ända fram där kan man säga. Men jag gjorde ändå det näst finaste paketet.......

Förövrigt har det varit en fin dag idag, med träning som gick jättebra!!!! Sjukt duktiga gymnaster vi har! Hannah körde rondat salto som var skitfina! Bland annat! Nåja, sen lade jag och Ninni lite pussel, fast det är inte officiellt. Sen hade vi ledarträff med WGF, det var såååååå god smörgåstårta och mycket trevligt.

Nu ska jag lägga mer pussel.

Sen ska vi fixa det sista med våra träningsoveraller <3

Sen blir det pussel igen. Kanske till halv tre som igår.

Puss och pastej!

Oh no!!! Anna har inga rosa-gröna skor!

img_2222 (MMS)

Oh no!!! Anna har inga rosa-gröna skor!


Idag tar vi det lite lugnt på uppvärmninge...

img_0793 (MMS)

Idag tar vi det lite lugnt på uppvärmningen. Det är ju ändå söndag.


Nämen... Det kan väl ändå inte... Eller jo...

img_3803 (MMS)

Nämen... Det kan väl ändå inte... Eller jo.. Kanske? Eller? Kan det verkligen vara så? Är det vår i luften???


Vilken underbar morgon! (Ninni)

Idag blir en redig gymnastikdag!! I love it! Det känns som om vi skriver så jämnt, men vi är inne i ett sånt himla bra flyt just nu. Det mesta går som på räls och varven inför tävlingen i Södertälje (som jag missar :( ) börjar sitta så smått. Alla grupper är proppfulla med ungar och vi har även plockat in några nya unga talanger i tävlingstruppen.


Södertälje

Man får höra mycket kul man har med barn att göra och Anna och jag skrattar ofta ihjäl oss lite grann. Här kommer tre!

3. Anna och jag pratar med två av våra lite nyare gymnaster i omklädningsrummet efter en träning:
- Vi vet massor saker om er! säger tjejerna som är i 9-årsåldern.
- Jaha?! Vad kul! Vad vet ni då då? svarar vi.
- Vi har skrivit tvåhundra faktameningar om er.
- OJ! Det var inte illa! säger vi.
- Sen skrev vi ut eran blogg. Det blev massor papper i skrivaren och pappa blev arg.


Skrivare

2. Mitt i stretchingen:
- Jag brukar träna på att prata som Anna gör när jag hemma, säger en av våra yngsta gymnaster.
- Jaha, svarar jag. Hur pratar Anna då?
- Så här: tjejen demonstrerar en kraftig läsp genom att stoppa tungan mellan underläppen och tänderna.
Jag dog av skratt och Anna blev bara lite förolämpad.


En person som kanske läspar

1. Ett av hoppen man gör på trampetten kallas ljushopp. Normalt sett när våra gymnaster ska hoppa tecknar de åt oss vilket hopp de ska göra. En del av våra yngre förmågor har ännu inte koll på tecknen utan brukar istället ropa vilket hopp de ska göra. När en av dem skulle hoppa skriker hon JESUSHOPP så att det ekar i hela hallen. Inte så himla ologiskt ändå, faktiskt. Som jesus på korset med sträckta vrister och allt. Så nu kallar vi ljushopp för jesushopp istället. :)

 
Ljushopp och Jesushopp. Vad är vad, egentligen?


Nu till något helt annat!
Vill man, kan man nu köpa disktrasor av våra tjejer igen. Kom igen och supporta WGF nu! Vi behöver nya redskap så att vi kan bli ännu bättre!


Disktrasa


För övrigt blir jag så imponerad av alla vasaloppsåkare. Det enda vasalopp jag skulle kunna tänkas ta mig igenom är barnens vasalopp, men där får man väl inte vara med som 30-plussare. Men det ser onekligen väldigt härligt ut (på TV'n) och lite skidsugen blir man allt.



Tjoho!

Jahopp. Det får väl vara allt för nu! Det här inlägget blev rörigt så det förslår, men så är det också en enda röra i mitt huvud oftast. :)

Nu ska jag sparka igång den här dagen på riktigt!
Hej svejs!


P.s. Min klass säljer New body sport-/underkläder för att åka på en andra klassresa. Tydligen är det många som VILL köpa dessa kläder som inte går att få tag i i butik. Hör av er till mig om ni t.ex. är i behov av bra och billiga strumpor. :)


Lite trosor och strumpor

Godmorgonstånd med Bengt Magnusson (Anna)

HAHAHAHA :DD

Ja men godmorgon på er (med eller utan stånd).

Jag har sett på nyhetsmorgon som alltid. Idag gästade Lili Och Sussie, OMG vad jag gillade dem när jag var liten. Eller rättare sagt, Ninni gillade dem när jag var liten och då gjorde ju jag med det. Som lillasyster hade man inte så mycket egen smak de första åren. Fast jag var inte lika förtjust i Loa Falkmans Symfoni som Ninni var. Det var hennes favoritlåt det. ;P


Oh mama can't you tell.... Osv, eller Oh mama ketchup-käck, som min granne Annika sjöng. Härliga tider.

Vi är dåliga människor! (Anna)

Fasen vad dåliga vi är på att blogga. Jag kan inte förstå vart vi fick all tid ifrån förut, då bloggade vi ju dagligen lätt! Nu är jag glad om jag hinner sätta mig ner i soffan ens innan jag ska vidare, typ. Och då har jag ändå inte gjort alls mycket hittills i år.

Som i fredags var jag med Johanna. Vi åt tacos, sen chokladmousse och sen naturgodis. Sen jäste vi i soffan till I Manegen med Glenn Killing, och sen somnade vi så vi missade SWEAT! Vi kände oss lagom roliga. Närå, vi är alltid roligast i hela världen FFS!!!! :DD

Sen var jag och Perra i Vimmerby på fest i Folkets park, jo visst, på lördagen. Hans mamma hade nån 50-års fest. Jag drack flaggpunch och dansade styrdans.

Men sen är det ju gymnastiken som tar det mesta av min tid. Det går så svinig bra nu, och bara tre veckor tills tävling i Södertälje. I love it! Idag har jag ju hållt på med gymnastik från klockan 16.05 till kl. 22.15 till exempel. Det är ju ganska lång tid...

Nu ska jag titta på när Perra spelar ninjaspel på ps3, jag är jätteintresserad......... :S