Happy Birthday Georgia (Ninni)

Det är inte helt enkelt att blogga utan ett fungerande internet. Varför kan saker bara inte fungera jämt? Blir sur på sånt.  Well well, nu är jag tillbaka igen.

Den här veckan har inte varit så vidare spännande. Livet som lärare är ingen picknick men det är skitkul. Det känns bra att vakna på morgonen och ha ett kul jobb att gå till. Min klass består av 22 killar och 6 tjejer, siffrorna talar för sig själva... Många förpubertala killar = många konstiga (och ganska roliga) diskussioner.

Pratade precis med mitt au-pairbarn Georgia. Hon är så mysig. Kan inte fatta att hon är elva. När jag kom till familjen var hon två och ett halvt. Gaah! Vad tiden går. Jag är så värdelös på att komma ihåg födelsedagar!  Nu när jag ringde och skulle gratulera visade det sig att hon fyllde igår. Jag pratade med hennes storasyster Maddie också. Hon är 16 år och riktigt rolig. Hon berättade senaste nytt om sin kille vilket känns lite obehagligt eftersom hon är typ tio år för mig. Måste åka över och hälsa på. Fördelen med lärarjobbet är ju loven, kanske går det klämma in en liten resa. Vad säger du Cici?

Nu ska jag åka och visa upp min stackars hund för min mors syjuntavänninor. Fråga inte varför de kallar det syjunta för jag har aldrig sett dem sy, ever. Det enda vår mamma någonsin sytt är två  rosa matchande byxdressar som Anna och jag visades upp i. Och även om Anna var en ganska ful bebis så var hon iallafall snyggare än byxdressen... Återkommer med bild om jag hittar någon.

Kram


Kommentarer
Postat av: Cici

Resa låter underbart kul! Om vi fixar och trixar lite ska det nog gå. En lång helg?

Postat av: Tania

anna! jaaa va gla ja blir om du kommer. du får alltid ta me dej nån mer om du vill bara de vågar sjunga lite. :)

2007-01-31 @ 22:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback