Gymnastikfest igen (Anna)

I fredags hade vi gymnastikfest. Den här gången var festen för torsdagsgruppen, alltså de som tränar en timme på torsdagar bara. Vi kände att de behövde nåt roligt såhär innan terminen drar igång så att de lärde känna varandra lite bättre. Och det var verkligen jättelyckat. Jag hade köpt kakor för 300 kronor så vi åt kakor och drack saft och körde femkamp. Sedan lekte vi också tillexmpel Burken i mörker och nån annan lek när man skulle samla band, också den i mörker. Det var jätteroligt. Jag tror att det gör jättemycket för sammanhållningen när de får umgås utanför träningen också. Och vi har en hel del gymnaster i den här gruppen som inte känner så många. Men nu var alla med alla, så det blev ju precis som vi tänkt oss. :)


Gruppbild!

Jag vet ju inte om de får vara med på bloggen alla i den här gruppen, så jag lägger ut en bild när man inte ser vilka de är ;P Snygga va???

Det var 14 stycken som kom, och 3 stackare som var sjuka, men det innebär att 17 stycken var anmälda. 2 stycken hade tackat nej för att de inte kunde. Men de 8 stycken hade alltså bara skitit i att svara och det tycker jag är ASDÅLIG stil när man ordnar nåt sånt här. De missade verkligen nånting kan jag säga, för alla var jättenöjda när de gick därifrån. Men till nästa gång kanske jag helt enkelt skiter i att bjuda dem då. Sån är jag. Jag gillar inte folk med dålig stil.

Men det ska bli jätteroligt att ha den här gruppen med nu eftersom vi inte riktigt har hunnit lära känna dem på samma sätt som man kännde dem som man tränar tre gånger i veckan såklart. Men nu känns allt med gymnastiken bara riktigt, riktigt roligt den här terminen. Vi ska bli bäst! 

Kommentarer
Postat av: Izabelle

När Lizette kom hem så var hon nöjd, så det är nog ett gott tecken :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback