!!! (Ninni och Anna)

Vilken fantastisk dag det har varit!

1. Vi har sett en frisörsalong som heter SJÄLVFALLET. Riktigt vitsigt.

2. Vilken helt skitgrym gymnastiktävling det har varit. Vårat "lilla" lag fick 8,5 på tumblingen!!! Fatta vilken poäng! Vi kom 4 av 25 starter. Hur bra är inte det? Vi hade knappt en enda miss på tumblingprogrammet, det flöt på helt klockrent. På trampetten gick det också bra, men inte riktigt lika. Vi kom i mitten nånstans, med 7,6 poäng, men då hade vi två plattfall på voltvarvet och en vägran på plintvarvet. Så det var helt ok ändå. Men nu blir det hem och öva trampett! :)

3. Vi har varit ute och ätit kvällsmat på en lokal "restaurang". Där spelade vi UNO och åt god mat och smyglyssnade på bordgrannarnas konversationer. Top 3:
          3. När Ninni är på toa så får Anna ett toretteanfall och skriker Anal över restaurangen. Nej riktigt så var det inte. Men en herre vid bordet bredvid frågar om nån vet vad Bosse Ahls fru heter. Ingen i hans sällskap vet svaret, så då är det ju svårt att hålla sig när man kan det. Anna ropade därför Anne Ahl och hjälpte dem med det roliga(?) skämtet.
          2. "Tar ni kort?" Ja det verkar kanske inte så roligt men tänk er då att vi spelade UNO och höll upp ett UNO-kort på frågan om hur vi ville betala. Vad säger ni nu då?
          1. "Men du måste väl inte skrika det så hela restaurangen hör det!" Det här är kanske något man måste ha vart där för att tycka att det är roligt. Men det var roligt. En flicka säger i normalt tonläge emot sin pappa i en diskussion. Pappan blir irreterad och säger detta till henne. Sen sa vi det resten av kvällen. Ja, det var jätteroligt eftersom han själv tillexempel pratade högre än henne.

Nu kommer en bild också, på våra söta gymnaster.


Rebecca, Juli, Kajsa, Sofia, Hannah, Amanda, Ebba, Matilda och Ellen sittandes.

Mer bilder laddas upp när vi kommer hem, vi förstår att det blir svärt att bärga sig men ni får allt försöka hålla hästen.

Jaha, då ska väl vi snart gå och sova..... Ha en bra likördagkväll. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback