Awesome helg! (Ninni)

Mina planer för helgen var att göra så lite som möjligt och jag kan glatt meddela att det blev så. Perfekt helg såhär innan skolstart. Jag laddar!!! Lite har jag så klart gjort. Igår var jag till exempel frisör åt Anna2 som skulle på bröllop. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och - viktigast av allt - Anna2 verkade också bli det.

Syster Anna har jag inte hört ett ord ifrån på hela helgen. Hon har levt rövare på Way out west och sovit i bagageluckor och sånt. Jag är ganska avis på konsertupplevelserna, med inte på det där med att bo i bilen. Jag är för bekväm för sånt. Oavsett hur bra artisterna är. Ok då.. Kanske att det skulle vara värt det om Robbie W spelade. Men absolut inte annars.

Mamma och jag var på Sharpman i två timmar igår. Där, å andra sidan, skulle jag faktiskt kunna bo. En helg i alla fall. De har så mycket fint och bra och så luktar det gott av allt läder. Huvudanledningen med besöket var att införskaffa ny hjälm(HAHAHA). Av alla mina hjälmar är den nyaste sedan ca 1995 och det duger inte. Det visade sig att jag har en onormal form på mitt huvud. Tänk. Här har man gått i snart 30 år och trott att allt var som det skulle åtminstone utanpå huvudet, men icke! Alla hjälmar satt liksom ovanpå huvudet och där gör de inte så mycket nytta. Dessutom såg det inte klokt ut. Till sist hittade jag en som passade hyfsat: Transformer Lami-Cell. Det ni! Snacka om high tech med justerbar storlek i nacken. Nu ska jag kunna hoppa utan att hjälmen åker ner för ögonen a'la Malin Baryard.


Se hela bilden

Jag hittade ett par stövlar också. Åh.. De var så sköna. Som om de var sydda endast för mig. Och de luktade gott och var alldeles blanka. Jag ville gifta mig med dem men så kom jag på att jag redan var gift. Tyvärr var de lite dyra och jag tycker nog inte att de ok med så dyra stövlar när man bara lektionsrider en gång i veckan. Men så, när jag berättade om de svarta skinande stövlarna för Per, så tyckte han att det var självklart att jag ska köpa dem. Så det gör jag nog. Jag kan ju alltid sova i dem om jag tycker att de används för lite.



Som jag längtar till på tisdag! Då ska jag börja rida. Och jag får rida Pelé. Ni vet, från min möhippa. Det klickade mellan pelle och mig direkt. Kärlek vid första ögonkastet, typ. (Förlåt Per.) Det här kommer att bli kanoners!


Pelé och jag

Annars har jag mest läst den här helgen. Läser en bok som heter Daniel pratar inte som är baserad på en verklig historia om en autistisk pojke. Helknäppt skriven men väldigt fängslande. Och så har jag tittat på 12 avsnitt av How I Met Your Mother. Hur bra är inte den serien? Jag är helt såld! Den är ju bättre än vänner. Och självklart har jag tittat på friidrott också. Hur imponerande är inte Bolt? Så mycket kraft och ändå så lekfullt lätt. Ska bli spännande att se finalen ikäll.

Allt soffliggande har gjort att jag har fått liggsår men det är det värt. Ute vill man ju inte vara. Små människor som jag själv riskerar att blåsa bort. För att inte tala om korvliknande små hundar. Han hänger som en ballong i ett snöre när vi är ute. Varför kan det inte bli lite normalt väder? Det borde vara högsommar fortfarande! Jag tog på mig vinterstövlar och toppluva - TOPPLUVA! - igår kväll när Ragge och jag var ute i spöregnet och nästan-minusgraderna.

Det blev visst ett väldigt långt och osammanhängande inlägg detta. Så är det ibland.
Nu ska jag ut i stormen på ett hemligt mission.

Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Anna2

Jag var jättefin i håret och det höll hela kvällen/natten. Tack för att du hjälpte mig.

2009-08-16 @ 15:24:26
Postat av: Jonas

Låter som du har det bra, trots dåligt väder!

2009-08-16 @ 17:42:56
Postat av: Ninni

My pleasure Anna! Det gör jag gärna igen!



Det hoppas jag att du också har, Jonas!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback