Koll på stavningen (Anna)

I tisdags, innan jag var och sällskapade Frida på jobbet i tre timmar (för både Pelle och Arvid har sina barn på tisdagseftermiddagar, så då är jag där som moraliskt stöd, eller fall Frida måste kissa eller så) var jag på Försäkringskassan för att lämna in lite papper om min sjukskrivning. På försäkringskassan hängde det mycket skumt folk. När jag kom dit var vi 29 st där inne. 21 st var av utländsk härkomst och pratade bostadsbidrags, aktivitetsstöd och barnbidrag. Sen var det en mamma som var ungefär 15 år med en skrikig bebis med endast kalasbyxor (det är inte så snyggt...) och som dessutom lät barnet leka med ett paket cigaretter. Sen var det ett par som såg lite lurkiga och skitiga ut och som satt bredvid mig. Kvinnan höll på att fylla i nån blankett och frågade sin man: Hur stavar man till restaurant? Han suckade och bokstaverad för henne:

REST - O - RANG.

Jag stavar det inte riktigt så.

Kommentarer
Postat av: arvid

Hon frågade inte hur man stavar till restaurang, alltså?

2008-05-17 @ 11:31:39
Postat av: Tania

visst är det härligt att vi inte alla är lika? :)
Han måste ju faktiskt varit dålig på att stava för att han var lite skitig och lurkig... det tror jag.

2008-05-17 @ 16:41:31
Postat av: Anna

Har jag skrivit att han var dålig på att stava för att han var skitig och lurkig eller beskrev jag bara att han var skitig och lurkig helt oberoende av hans stavningsförmåga? Poängen var att han suckade åt sin fru som inte kunde stava till restaurant när han inte kunde det själv, fast han trodde det. Kul tycker jag att det var.

Postat av: Tania

Jag vet! jag sa ju inte att du sa det heller. jag tyckte bara att det var kul att säga att jag tror det eftersom jag är den sista som skulle tro det. :)

2008-05-18 @ 22:06:46
Postat av: Anna

Haha. Det var kul. (Dom var tjocka också)

2008-05-20 @ 15:58:53
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback