Hitta OS-formen (Anna)

Idag har jag varit i Mjölby. Fasiken, det är inget trevligt ni! Jag känner mig lite misslyckad när jag är i Mjölby. Jag vill helst inte att nån ska se mig där. Mantorp är helt andra bananer. Där bor alla coola som lyckats i livet. I Mjölby bor dom som blev kvar. Förlåt om jag trampar på några ömma tår. Men är de ömma så vet ni ju att jag har rätt. Och är de inte ömma så borde ni vakna upp. För övrigt så såg jag en som hette Robbin som jag var ihop med i åttan (i tre veckor) för att Tania sa att han gillade mig och då gillade jag honom (så lätt det var!). Han var fortfarande decimetern kortare än jag.

Sen har jag vart på Fridas och Cicis födelsedagskalas hos Cici. Det var sju sortes kakor och jag åt 10,5 kakor/bullar. Sen hade jag 11,3 i socker. Men jag visste att jag tog lite lite insulin, tog bara 7 eneheter. Då vet man det. Jag berättar mer om det här när de som tog kort har lagt in sina bilder så jag kan sno dem för jag glömde ta kort. Fy mig. Jag borde få smisk i stjärten.

Nu ska jag gå och lägga mig och hitta OS-formen. Den får man när man sover på en soffa, som jag gör. Denna natt ska jag inte gå upp klocken tre och inte sova så mycket som natten som var. I natt ska jag gå upp klockan fyra. Då börjar gymnastiken.

Idag har jag sett (förutom fälttävlanen):
Simningen
Massa tyngdlyftning (jag skäms lite, men jag tycker det är JÄTTEkul med tyngdlyftning. Där händer det grejer, folk som pruttar och sånt)
Handbollen (bra match av Sverige ändå)
Rodden
Lite annat.

Nåt jag tycker är riktigt tråkigt är tennis. Det fet-dissar jag. Typiskt Mjölby-sport... :)

Kommentarer
Postat av: Patrik

Japp läser en mattekurs nu i sommar. En sån där jäkla kurs jag måste ha för att få min examen. Tycker inte att det är jättespännande precis.



Ja OS är en frälsning. Tittar på de flesta idrotterna, men simning, badminton, friidrott och fotboll är ju favoriterna. Jag sätter mig vid tvn och så tittar jag på det som sänds. Jag planerar inga tv-timmar så förutom när USAs herrar spelar basket. Det är en riktig njutning det. Ridning är inget för mig. Hästar tycker inte om mig, o jag gillar inte dom.



Kramar

Postat av: Tania

ja lite rätt har du om mjölby. fast inte om alla där. men det fattar ju jag med. jag är hemskt ledsen för dett där med robbin HAHA. du kunde ju fått men för livet...

2008-08-12 @ 00:44:41
Postat av: arvode

Skönt att det blev OS, ändå!!

2008-08-12 @ 08:22:11
Postat av: Anna

Jag tycker att Argentina är bra i basketen! USA duger ju de med... Men badminton måste jag nog säga att jag gärna står över. Jag gillar inte fjädrar. De gillar inte mig.



Jo Tania, jag fick men för livet. Har du inte märkt det???



Arvid, det blev inget OS. För fotbollskillarna.

2008-08-12 @ 18:08:45
URL: http://kellandersisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback