Dansant (Anna)

Jag tittar på So you think you can dance. I början när jag satt ner när de dansade gick det väl an. Då vevade jag bara lite med armarna och nickade med huvudet och kände mig ganska snygg och ganska duktig. Jag hängde med i deras danser bra. Men sen reste jag mig upp och dansade med. Och då menar jag inte att jag dansade med nice-style utan jag dansade mer med i upphetsad Josse Diffner-style. Jag kände inte alls att jag dansade så snyggt längre.

Jag har lite problem med såna där saker faktiskt. Jag härmar folk, omedvetet. När tillexempel barnen ska göra volt på gymnastiken så måste jag hoppa med vid sidan om. Det har de roligt åt. Idag var jag faktiskt inte medveten om att jag dansade med teven. Tills jag fick se min spegelbild.

Kommentarer
Postat av: Pelle

Satan i gatan, här händer det grejer!



Vänder man ryggen till i några dagar så finner man en lavin av inlägg och lila. Nicely done. Jag mailar dig bilder på dina nya skor som du kommer vilja ha i vår...

2008-08-09 @ 17:26:31
Postat av: Anna

Ja fy fan, vad de var helt sjukt snygga! Jag vill ha dem båda. Speciellt de andra. Lyckost dej som får se en så massa fina skor och kläder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback