Gymnastikdag (Ninni)

Det har varit en sån fantastisk dag!
Allt klaffade perfekt!
Glada och duktiga barn.
En utmärkt rysk gymnastikshow.
Peppade (men inte överpeppade!) tränare.
Fullsatta läktare.
Kan man önska sig mer en sån här dag?

På våra egna gymnaster har jag inga bilder. Det fanns inte riktigt tid för fotografering. Men jag kan säga att de skötte sig strålande.
Vi ställde upp med fyra olika trupper - och alla var värda första pris. Iaf om ni frågar Anna eller mig. Nu vann vi i U1, dvs nybörjarklassen, och vår stjärna Elin vann utstrålningspriset i U3, dvs den mest avancerade klassen.
Oh happy days!
Fast helt ärligt - priserna spelar faktiskt inte någon roll när man ser hur roligt alla tjejerna har. De ger verkligen allt!

Nu till de ryska gymnasterna.
De bjöd på några fantastiska nummer och visade vilken vacker och graciös sport gymnastik är, samtidigt som den är så enormt styrkekrävande. Och de verkade sakna leder. Totalt.
Roligast var våra yngsta gymnaster som hela tiden försökte härma det som ryskorna gjorde, utan större framgång kanske inte behöver tilläggas.

174189-1705
En hyllning till Sverige

174189-1700

174189-1704

174189-1702

174189-1701
Som ni kan se saknar de här tjejerna ryggrad. I gymnastik är det något positivt.

174189-1703


Ikväll har vi ätit hejdå-middag. (Sponsrad så klart! Tack Svensk Cater.) Vi grillade entrecote och åt sallad till det. Våra fördomar gällande elitgymnaster och mat kom på skam ordentligt. Oj, vad de åt (och ingen tog en tur till toaletten efteråt...). Måste säga att de här tjejerna är vansinnigt vältränade, men ändå inte obehagligt smala eller så. Vet inte vad vi hade väntat oss, men vi trodde nog att de skulle vara lite hårdare hållna. Fast det kanske är annorlunda när de är ute på turné, de blev nämligen överlyckliga när vi bjöd på läsk, för det fick de inte dricka annars. 

174189-1706

Vi åt entrecote, Anna åt...

image1707
...kalkonkorv. Visst ser det smakligt ut?

Skinnet var tydligen gjort av gris, som inte Anna äter, och då fann hon ingen annan råd än att skala korven. Det finns därför en överhängande risk att ryssarna nu tror att det är så här man äter korv i Sverige. Om ni ser nån som står och skalar korv vid en korvkiosk så vet ni varför.

Efter middagen tog vi en sista vända till Mantorp för att hämta frukost till imorgon. Känns skönt att slippa stiga upp tidigt imorgonoch fixa det.
Så nu är allt klart!

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att det känns så bra att ha arrangerat detta och att det blev så lyckat.
Visst, det har varit slitigt - men det var värt varenda sekund.
Och vi har absolut hunnit med att ha roligt också.

Kommentarer
Postat av: Cici

Roligt att allt verkade ha gått så bra! GRATTIS!

2008-04-13 @ 22:58:03
Postat av: Cici

Roligt att allt verkade ha gått så bra! GRATTIS!

2008-04-13 @ 22:58:12
Postat av: Lotta

Håller med... Grattis!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback