Fnurra på tråden (Anna)

Det finns bara tre djur i världen som dödar människan för att äta den. Det är isbjörnen, den ser allting som en potentiell middag. Det är krokodilen, den dränker sina offer och äter upp en först när man legat några dagar under en sten och mörat till sig. Sist ut är hajen men det är mest för att den tror att vi människor är sjölejon. Men det farligaste djuret är malariamyggan för över två miljoner människor dör av malaria varje år.

(Idag har vi varit inne på skansens hemsida.)


Idag när jag handlade min kvällsmat på burger king var det en kille som frågade mig om jag köpte mat till mig eller mig och min pojkvän. Annars fick jag gärna äta med honom. Jag blev så ställd att jag gick ut genom fel dörr, alltså den som inte öppnar sig, och klämde mitt lillfinger. Då såg jag förmodligen inte lika hot ut längre, som jag gjort framme vid disken.

Ikväll tittar jag på den sista beckfilmen. Det är spännande. Snart ska jag ta ett avbrott för grey's anatomy. Det är ju såååå spännande om hon dör eller inte, harkel.

Pelle är sjuk så imorn är det bara frida och jag som ska jobba. Vi har bjudit in ett gäng manliga strippor och beställt två backar öl. Frida har även lovat att vara naken hela dagen.

Hejsvejs - apfejs (som våra gympabarn brukar säga)

image1124

Kommentarer
Postat av: frida

ja, men då ska jag få stå framför värmefläkten hela dagen.

Postat av: Anna

Nån av de läckra byggjobbarna kanske kan värma dej...

2007-10-11 @ 10:51:39
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback