Sune har redan tagit en sprutta (Ninni)

Idag har jag varit på den mest underhållande föreläsningen någonsin. Eftersom jag har nästan lika barnslig humor som min syster, är Anders och Sören killar i min smak. De blandade humor med allvar på ett fantastiskt sätt. Fast mest asgarvade jag så tårarna sprutade. De delade med sig av helt vansinniga anekdoter och bertaktelser. Flera gånger slog det mig att syrrans och min relation påminner ganska mycket om deras. Åhh vad bra det var! För er som inte känner Anna så bra, kan jag berätta att hon brukade lyssna på band med Sune tills öronen blödde på oss andra, men inte på Anna. Samma band, om och om och om igen. Därför kan hon typ alla tidiga Suneböckerna helt utantill, be henne gärna berätta den om TrivselTure någon gång när ni har tråkigt.

174189-196
Kanske lite nördigt, men jag var ju tvungen att ta en bild...

Under eftermiddagen föreläste en sagotant (hon såg verkligen ut som det) om hur viktig barn- och ungdomslitteratur är. Också helt ok.

Hej hopp.

Kommentarer
Postat av: Sören

Kul att vi gjorde intryck, då?
:o)
Ärligt talat så var det länge sen vi hade så kul på nån föreläsning - och då har vi gjort sånt i 24 år.

Må så gott och heja vovven!
Fina priser och allt.

Kram/Sören

Postat av: Anna

Är det riktiga Sören? Jag känner mig hedrad. Inte för att det så mycket är min förtjänst att du kommenterat på vår blogg, men du och Anders är ju faktiskt lite av min första idoler.

Dessutom känns det lite pinsamt att en författare har läst bloggen, där jag särskriver och Ninni skriver syftningsfel. Men vi är egentligen inte så dumma som vi verkar.

Kram / Lilla Kellandern

2007-03-27 @ 13:51:27
URL: http://kellandersisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback