På torsdag äts det ärtsöppa, på torsdag är det fest (Anna)

Igår var min gymnastik extra trevlig. Fast det började ju inte så bra. Det var nämligen våran tur att städa hallen. Jag och Cici trodde vi var smarta och valde att dammsuga "golvet", en stor stutsig matta. Tji fick vi, efter en halvtimmes frenetiskt dammsugande såg mattan precis lika äcklig ut som innan.

Efter lektionen så bastade en del av oss (9 st). Det var härligt trångt och svettigt, och riktigt, riktigt roligt. När vi bastat klart fick jag, Cici och våran gymnastikfröken Karin för oss att hjula i bara underkläderna inne i T1-hallen. Inte många som gjort det.

Sen åkte jag, Cici, Karin, Marcus och Nicolas till Platå. Det var mycket trevligt, även om jag var fruktansvärt kissnödig nästan hela kvällen. Men jag har sett silverfiskar på toaletten där en gång, så det var bara knipa. Jag har ju som bekant lite (eller mycket..) toalettfobi.

Helt härligt vad Karin röjde på dansgolvet. Haha.

Jag var lite tråkig och gick hem vid halv två. Skulle ju jobba idag.

174189-40
Marcus och Cici.

174189-41
Ett bildbevis på hur vild Karin var på dansgolvet. (ett bonus är självklart den snygga killen i förgrunden)

174189-42
Marcus var snäll och bar Cicis väska lite lagom gayigt.

174189-43
Karin och Cici, ett bildbevis på hur bra fotograf jag är.

Idag har jag jobbat. Jag fick nästan sparken, för jag råkade göra det värsta Pelle (min chef) vet. Nämligen tönt-rappa. Det är därför han inte gillar Sing along, vilket jag vet att många har undrat över. Mats, min kära kollega, har också berättat för oss att han hellre äter bajs än dricker vatten (eller var det så att han hellre åt äcklig mat än smaklös). Och hur Arvid är har vi ju alla sett från förra helgen. Vi är ett intressant gäng på mitt jobb.

Ikväll hade jag tänkt att åka till Tania på fest men jag somnade i soffan och nu orkar jag inte. Men jag hoppas ni har det roligt.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback